“Проста послуга” - Блог про Львів

“Проста послуга”

Проста послуга

Новий місяць розпочнемо з опису чергового фільму. Відкрию маленьку таємницю, у жовтні в цій рубриці буду писати багатенько.

Чому так? Буде багато цікавих прем’єр, які, сподіваюся, буду переглядати.

Що це за кіно, актори. сюжет та багато іншого читайте далі.

Розпочнемо з фільму, на який вдалося нещодавно сходити. Його назва – «Проста послуга».

Якщо чесно, не планував йти на це кіно, але друзі несподівано купили квиток в один із кінотеатрів міста Львова й пішло, поїхало. Поринув у світ кінематографу.

«Проста послуга» – це виробництво такої країни як США, 2018 року випуску. Прем’єра у світі відбулася всередині вересня. До України ж фільм дістався 20 числа.

За жанром – це трилер.

Режисер: Пол Фіг
Сценарист: Пол Фіг, Джессіка Шарзер
Продюсер: Пол Фіг, Джессі Хендерсон, Майк Дрейк
Актори: Блейк Лайвлі, Анна Кендрік, Генрі Голдінг, Руперт Френд, Ендрю Реннеллс, Гленда Браганза, Ерік Джонсон, Сара Бейкер, Келлі МакКормак

Тривалість близько двох годин.

Також читайте:   "Операція Мертвий сніг 2: перша кров»

Сюжет:

Стефані – мати, блогер випадково знайомиться з цікавою подругою. Вона – багата, ні в чому собі не відмовляє. Через деякий час загадкова незнайомка просить Стефі доглянути її дитину й таємничо зникає.

Як виявиться згодом, її труп знайдуть в озері. Але, чи справді це було тіло незнайомки? Повністю сюжет розповідати не буду, але тут «попахує» аферою.

Якою саме? Дивіться повністю фільм й все побачите.

У фільмі є еротичні сцени, тому він має обмеження для перегляду – «16+». Їх не так багато, але все ж. Біля нас сиділа сім’я з малою дитиною й саме вона питала в один прекрасний момент, а що це тьотя й дядя роблять.

Щодо традиційної оцінки від Воробуса, то фільму «Проста послуга» я б дав балів так 5 із 12. Фільм не поганий, але все ж мені було не дуже цікаво. Напевно це просто на любителя.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*