Як оригінально привітати людину з Днем Ангела - Блог про Львів

Як оригінально привітати людину з Днем Ангела

День Ангела

Не секрет, що під час зимових свят багато людей святкують День Ангела. Це стосується як чоловіків, так і жінок.

Одразу ж виникає запитання, а як їх привітати з цим днем? Чи банально казати «щастя, здоров’я, женися» чи придумати щось оригінальне?

Ваш автор більше схиляється до другого варіанту, бо ці банальні фрази вже всіх так дістали, що інколи аж починає нудити.

Скажімо, вашому автору часто бажають здоров’я. А я що хворий? І чому це я маю бути не здоровим? Чи женися. А яка кому різниця коли я маю женитися? Може я вже давно все вирішив?

Менше з тим, таки про оригінальні привітання.

Чоловіків я переважно не вітаю з днем Ангела, ми можемо разом випити яку-небудь пляшку чи вина. З жінками це набагато цікавіше.

Як оригінально привітати дівчину?

1. Подарувати квіти.

Не уявляю собі подарунка дівчині без квітів. Так, вони взимку дорогі, не так легко знайти, але все ж. Дівчата і є для цього щоб їм дарували квіти. Шкодувати гроші явно не варто. П знаєте який буде в іменинниці настрій? Повірте, буде і ще й який.

2. Купити квитки на культурну подію.

Театр, кіно, концерт. Так, можливо вона не захоче йти, але це малоймовірний варіант. Якщо людина Вам дорога, то ви цікавитеся її захопленнями, як проводить час чи має його взагалі й так далі. Ідеально було би поїхати десь на курорт, але це вже може бути аж занадто. Все має бути у міру.

Також читайте:   День Вчителя

3. Написати листа.

Хто з Вас любить класику? За тиждень до іменин пішли на УкрПошту, написали гарне привітання й відправили його додому людині, яку хочете привітати. Уявляєте собі, дівчина прокидається зранку, будить її поштарка і не, як завжди, принесла пенсію мамі, а привітальний лист.

4. Замовити пісню по радіо.

В даний час є безліч радіостанцій на яких можна привітати іменинника чи іменинницю. Найголовніше мати бажання це зробити.

5. Написати вітання на сайті.

Це також не важко зробити. Звичайно, сайт цей ще треба мати, але, повірте, у даний момент це не так важко. Є різні платформи для цього.

6. Зателефонувати.

Щоб Ви знали, ніколи не любив вітань через соціальні мережі. Що заважає приділити увагу людині хоча б 5-ть хвилин в день? Зателефонували, запитали як в людини справи. Хіба ще щось треба? Кому зараз потрібні ці дорогі подарунки?

Взагалі, людям треба приділяти увагу кожного дня, а не два рази в рік.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*