Про травму Воробуса, отриману у матчі з “A-Z-Techno” - Блог про Львів

Про травму Воробуса, отриману у матчі з “A-Z-Techno”

Травма

Черговий день настав, а це означає, що Воробус має вихідний і має можливість порадувати наших читачів новими публікаціями.

Само собою, що перше що я зроблю, так це поділюся своїми враженнями від проведених днів.

Отже, перш про що розповім, так це про футбол. Вчора, команда, за яку виступає ваш автор «Майола» провела свій черговий поєдинок у рамках бізнес-ліги міста Львова. Грали ми проти команди «A-Z-Techno», які на початку другого кола істотно підсилилися.

Все ніби було добре, вийшов в основному складі, почав добре, жодних проблем не було. Але, як завжди, це буває в останніх матчах у вашого автора ні з того, ні з сього почалися проблеми. В одному з епізодів гравець «A-Z-Techno» у буквальному смислі цього слова стрибнув мені на гомілкостоп і я склалося перше враження що його зламав настільки сильною була біль.

Розумів, що мінятися не варто було, адже в іншого воротаря теж серйозні проблеми зі здоров’ям і, незважаючи на біль, продовжив гру. Згодом зрозумію, що це було великою помилкою. За м’ячами я вже не встигав, а третій гол був апогеєм цих страждань. Таких ляпів я ще ніколи не пропускав.

Також читайте:   Як позбутися похмілля?

У підсумку ми програли – 1:7, підпустили до себе ще дві команди й питання боротьби за пальму першості залишається відкритим.

Щодо власного стану здоров’я, то ніби все з ногою гаразд, за день-два буде видно чи зможу я грати далі. Щось мене останнім часом переслідують травми: то коліно, то гомілкостоп, то ще раз гомілкостоп.

Плюс у понеділок ваш автор має зіграти поєдинок останнього туру кубку друзів за село Розоряни. Якщо наша команда переможе свого суперника «Алмаз», то завоює срібні нагороди зимової першості. Чи зіграє Воробус у цьому матчі велике питання.

Маю два дні для відновлення. Хоча, так виглядає таки не зіграю.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*