32 – не привід для печалі

32 - це норма?

Черговий день розпочався й розпочався він зі свята. Не буду приховувати того факту, що сьогодні у вашого автора день народження.

Так, так, мені сьогодні стукнуло 32. Як я ще люблю говорити – «32 – це норма». Щоправда, тієї норми у багатьох з нас нема, адже ще до 32 – хоча б декілька, але їх вилітає.

Жарти жартами, але я постарів на один рік. Радіти цьому чи плакати? Навіть не знаю що сказати.

З одного боку – плакати.

Так, старість не радість. Мені вже не 18-ть і не 20-ть, а цілих 32. У дечому я вже собі маю відмовити.

З іншого – радіти.

А чому плакати? Я у самому розквіті сил. Фактично все що хочу, то те і роблю. Звісно, мрії ще є, але напевно їх треба поберегти на старість, адже все збудеться, то що робити? Набридне весело жити?

Давно зрозумів що день народження – це не свято. Воно ніби наближає нас до старості. Це у дитячому віці чекаєш кожного року на подарунки, забави і так далі. Зараз же найголовніше – це здоров’я. Це стосується не лише мене, а й всіх людей.

Що очікую від сьогодні дня, який лише розпочався?

Також читайте:   Що подарувати на День Валентина

Перш за все великої кількості вітань у соціальній мережі фейсбук. Наш народ вже настільки став лінивим, що їм навіть ліньки зателефонувати. Особисто я завжди так роблю й стараюся не писати нічого у фейсбуці, телеграмі, скайпі й так далі.

Також очікую на багато побажань нарешті одружитися. Ну, а як же без того. Особливо це буде стосуватися старших людей, колег по роботі й так далі. Я вам вже кажу, та колись я та й одружуся. Не переживайте за це.

А ще сьогодні у мене буде незвичне день народження, адже прийдеться його святкувати у поїзді. Новий у потязі святкував, Великдень також, а ось день народження – ні. Цікаво буде як буде там.

Чи були вже оригінальні привітання?

Звісно, що так. Одна подруга мені склала цілого віршика. Так з нього сміявся досі не можу прийти до тями.

А найперше привітання надійшло до мене рівно о 12 годині ночі від нашого читача Омелька Косопизда. Також хлопчина був оригінальним адже зняв ціле відео.

Пора збиратися на роботу, вмикаю музику Павла Зіброва «День народження» й потрохи починаю робити собі настрій. Сьогодні можна.

Нема коли думати про старість, попереду стільки всього.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 10.04.2019 пише:

    Хоч Ігорко і не в захваті від своїх тридцяти двох, та я таки по традиції привітаю його, і побажаю робити все таким чином, щоб в недалекому майбутньому оглядаючись назад зловити себе на думці, що він реально почувається краще ніж тоді, бо це дійсно можливо і до цього потрібно прагнути.

  2. The Notorious B.I.G. 12.04.2019 пише:

    Також очікую на багато побажань нарешті одружитися.
    * нашо воно тобі потрібно Горобе?! Яке нафіг одружитись. Ти був народжений щоб бухати й веселитись! Таких як ти 1% 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*