Воробус на виборах. Без казусів не обійшлося

Вибори-2019

Настав новий день, понеділок, а з ним і робочий тиждень. Якщо чесно, то друкувати даний пост мені дуже важко, але ж треба розповісти нашим читачам про вибори. Зараз у всіх на вустах лише одна тема – хто стане президентом України: Петро Порошенко чи Володимир Зеленський?

Все вирішиться 21 квітня, коли відбудеться другий тур виборів.

Поки що ж про сам процес голосування. Чомусь так відбувається, що коли я кудись не йду брати участь у виборчому процесі, то постійно зі мною відбуваються приколи. Дане голосування – це було щось із чим. Як мені сказали сьогодні на роботі, у них склалося таке враження, що я повернувся з весілля.

І справді, я прийшов додому аж зранку. Такого у моїй історії ще не було. Ну, ок, могли святкувати вже до ранку, але ж все суто по роботі – це для мене вперше.

Які на цей раз чекали казуси на Воробуса?

По-перше, зранку відбувся форс-мажор на дільниці. Думаю вже не одне інтернет-видання про це написало. Справа у тому, що, як виявилося, у нашої голови дільничої комісії є проблеми з алкоголізмом. Вона вже зранку напилася і її відсторонили від управління дільницею. Для мене це нонсенс, адже я не розумію людей, які не можуть стриматися.

Так, і Воробус може випити, але ж є усьому міра.

Другий казус – зникнення сумки.

Уявіть собі внутрішній стан членів дільниці, коли стало відомо, що в однієї пані вкрали сумку. Знову поліція, знову «розборки» й про нас всі говорять. Плюс ще потім приїхало телебачення. Ок, я не боюся камер, то сам свого роду «акула пера», але ж люди є різні.

Також читайте:   Чому куріння шкідливе для здоров'я

У підсумку, за нас всі говорили, писали, але з потугами ми таки знайшли у собі сили згуртуватися в одне ціле й не провалити вибори. Це мені дуже сподобалося.

Третій момент – це втома. Не знаю як там хто, але цього разу дуже втомився. Чи то футбол напередодні мене так виснажив, чи то старість, але в деякі години мені реально хотілося спати.

Четверте – відвідувачі дільниці.

Особливих казусів цього разу не було, але окремі персонажі повеселили. Були такі, що приходили з псами без яких не можуть жити, були такі, які питали за кого голосувати, кому мають додати пенсії кому ні, а були й такі, яким марилися проблеми. Добре, що на дільницях є спостерігачі, які все фіксують.

Здивували мене виборці, які на цей раз не псували бюлетені. Були деякі, але такого щоб писали, для прикладу, «йдіть всі до дупи», малювали членів не було. Чи то українці зрозуміли, що це зайве, чи то знають всіх кандидатів навіть не знаю.

Очікував більшого

П’яте – чергові вибори були для мене новим досвідом. Я познайомився з новими цікавими людьми, десь зрозумів деякі моменти виборів, побував в ОВК, коли люди приїздять з мішками як на свято Миколая й задумався чи вартує мені працювати у ДВК у майбутньому.

Все-таки, сил йде на це все достатньо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*