Про весілля, водне поло та якщо щось гризе - Блог про Львів

Про весілля, водне поло та якщо щось гризе

Вірила

Черговий день триває, вихідний, четвер. Ось так, несподівано посеред тижня ми маємо додатковий день відпочинку.

Не знаю як там хто, а ваш автор у цей день підганяє за собою старі гріхи. Добре, що є такі санітарні дні. Попереду нові пригоди, поїздки, то ж пора зібратися з думками.

Само собою, що за блог я не забуваю, тому зараз чергова порція філософії. Чим живу на цей раз?

Признаюся чесно, турбує мене одне діло й не знаю навіть як так зробити, щоб за нього не думати. Що саме поки що не можу сказати, але воно є і не знаю чи найближчим часом мине. Сподіваюся все завершиться благополучно, а я собі все надумав. Поки що слухаю часто пісню “Вірила”.

Весілля

Вже цієї суботи Ігор Воробус відвідає сусідній Івано-Франківськ. Не подумайте, що знову їду в гори чи на футзальний поєдинок. Все набагато простіше. Хороший приятель та подруга вирішили узаконити стосунки й запросили мене на весілля. Дружбою на цей раз не буду, тому є нагода гарно повеселитися. Навіть задумався може то б заспівати пісню? Яку саме? Нехай це залишиться поки що у секреті.

Проте, затримуватися у Франику, як я це люблю, не планую й вже у неділю планую повернутися у Львів.

Також читайте:   Про поразку в сезоні, кумедних кандидатів і черговий експеримент

Водне поло

Не часто у нашому місті гостює цей вид спорту. Нехай навіть львівське «Динамо» йде у цьому розіграші чемпіонату України беззаперечним лідером, але все ж буде цікаво глянути за ватерполістами з рідного міста, а також на команди Маріуполя та Харкова.

Нові подорожі

Вже зараз є попередня домовленість з колегами про подорож у сусідню країну. Залишилося завершити з всіма формальностями. Думаю буде цікаво, тим паче, що у цих містах я ще ніколи не бував.

Події у Львові

Безперечно цікавими обіцяють стати футбольні поєдинки у рамках відбору на чемпіонат Європи-2020 року між збірними України та Сербії, України та Люксембургу. Вже зараз у місті відчувається неабиякий ажіотаж, то ж, думаю, буде цікаво.

Ваш автор планує відвідати ці матчі й про свої враження написати на ресурсі, який ви зараз читаєте.

Ну, і не забуваймо за концерт гурту “Антитіла” 25 травня на стадіоні “Арена Львів”.

Обавський камінь

Після останньої подорожі у Карпати, у мене з’явилася нова ідея – відвідати цей камінь. З першого разу знайти його нам не вдалося, то ж Воробус організовує велику експедицію туди. Думаю, що буде дуже й дуже весело.

А поки що життя триває. Залишайтеся з нами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*