«Галицька здоба» здобула третю поспіль перемогу у турнірі «V9KY» - Блог про Львів

«Галицька здоба» здобула третю поспіль перемогу у турнірі «V9KY»

v9ky

Вчора, 1 червня, на відкритому майданчику СК «Електрон» (вул. Генерала Чупринки, 130) «Галицька здоба» зіграла свій третій поєдинок у рамках всеукраїнського турніру «V9KY».

Суперником нашої команди у цьому двобої виступив колектив «Status+», з яким у минулому сезоні «пекарі» обмінялися перемогами.

Звітна ж гра розпочалася спокійно. Враховуючи погодні умови (було дуже спекотно), команди подій не форсували, ніби приглядаючись одна до одної.

Так тривало до 5-ої хвилини, коли класна атака вдалася нашій команді. Богдан Стефанків відпасував, а Сергій Шафранський замкнув передачу свого партнера.

Тут же «Status +» міг відігратися, але після удару Дмитра Нітарського за «пекарів» зіграв Антон Денчук. До слова, воротар «Галицької здоби» провів вчора класний матч. Недаремно екс-гравця АК «Старяви» після завершення поєдинку визнали кращим гравцем матчу.

Повертаючись до гри, зазначимо, до після забитого голу, наша команда не зупинилася й на далі грала першим номером і це на 10-й хвилині вилилося у другий гол.

Забив його знову Сергій Шафранський, який відзначився після вдалих індивідуальних дій.

А на 20-й хвилині «Галицька здоба» забила ще двічі. Спершу Богдан Стефанків вдало відпасував на Данила Сивака, а ще через деякий час Сергій Шафранський виступив асистентом, коли забивав, вже згадуваний вище, Стефанків.

Також читайте:   Роздуми про новий сезон в українському дитячо-юнацькому футзалі. Частина 1. Юнацька Екстра-ліга (U-17)

4:0 – після першого тайму й здавалося після відпочинку підопічні Сергія Тригубця мали б лише розвивати свою перевагу, але цього не сталося.

Як це буває в іграх нашої команди, у певний період часу ми багато пропускаємо. Так сталося й у матчі проти «Status +».

Другий тайм наша команда провалила, пропустила чотири, а забила два голи. Якщо бути відвертим, то могли «пекарі» пропустити й більше, але добре стояв у воротах Антон Денчук.

Злим генієм для «Галицької здоби» ледь не став Тарас Швець, який оформив хет-трик. Ще один гол за суперника забив Дмитро Нітарський.

У складі «червоно-жовтих» відзначилися Олексій Чекаленко та Богдан Стефанків.

Підсумок гри – 6:4 на користь підопічних Сергія Тригубця, які із 9-а очками в активі ділять 1-3 місце разом із «Княжим ринком» та «Альфою». Щоправда, в останніх зіграно на одну гру більше.

Склад «Галицької здоби» у цій грі: Денчук – Єлфімов, Горбовцов, Партика, Сивак, Стефанків, Чекаленко, Яцишин, Шафранський, Константинов

Вже наступної суботи на нашу команду очікує поєдинок проти «LTM».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*