Воробус раптово постарів - Блог про Львів

Воробус раптово постарів

Старий Воробус

Відкриваю в останні дні популярну соціальну мережу фейсбук й просто отетерів. Справа у тому, що в інтернеті розпочався новий флешмоб, акція чи як там ще її назвати. Якщо колись люди не голилися, обливалися водою чи навіть показували дитячі фотографії, то зараз розголосу наробили світлини у старості.

Всім так і цікаво подивитися на себе у старості. Ваш автор теж піддався стадному інстинкту й вирішив спробувати додаток, який називається Faceapp і глянути, а яким же буду я у старості літ. Звичайно, якщо до цього віку доживу. Життя ж штука така цікава.

Скачати, згадуваний вище, додаток, можна через будь-який смартфон у програмі Play Market. Запустивши додаток, вам одразу ж запропонують вибрати звідки буде обрано фото: з пам’яті телефону чи соціальної мережі.

Також читайте:   Корпоративна вечірка

Я обрав з соціальної мережі одне з моїх найулюбленіших фото, де я ходив до сусіда на весілля. Пригадую, ще тоді мене називали учасником шоу «Що? Де? Коли?».

Пізніше покажу яким я був молодим, а поки що дивимося головне фото, на якому я старий. Кажуть, що дуже схожий на свого батька. Якщо чесно, то щось у цьому є.

А ви вже пробувати бути старим?

А тепер кілька слів від мене. Старим я точно бути не хочу, тому кожного дня їм, займаюся спортом і роблю все можливе аби тримати себе у формі. Лінуватися, набирати жиру явно мені не треба, тому Воробус таки повертається. Я лише на мить відправився у майбутнє щоб повернутися.

Ну, а нижче, звісно, що додаю фото сучасності.

Молодий Воробус

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*