Про акліматизацію після подорожей, футбол з травмою та нові виклики

Трап

Неділя, вихідний день, поступово завершується літо, а з ним і відпустка у вашого автора. Як кажуть, наїздився. Пора би й відпочити.

Саме так і роблю у ці вихідні на День Незалежності нашої країни. Хоча, ще колись у минулі роки неодмінно кудись їздив, переважно у гірські походи масштабного типу.

Як бачимо, все колись змінюється й 2019-й став винятком.

Чим живе зараз ваш автор? Перш за все, намагаюся акліматизуватися у Львові. Як не крути, а клімат у Румунії, а, особливо, в Туреччині інший. Коли прилетів до міста Лева й вийшов з аеропорту, то зрозумів що все тут не так. Нема +40 вдень, є дощі, більше вологості й так далі. Довелося цілих три дні звикати до клімату.

Румунія – це зовсім інша сторона медалі. Після неї хочеться якомога більше виспатися. Причина проста – важкий підйом на вершину Молдавяна. Це був мій, мабуть, найбільш екстремальний вчинок за останні кілька років. Реально було важко, ще й отримав травму під час спуску.

Проте, як не крути, круто що вдалося побувати на одній із найбільших вершин Карпат. Думаю, що далі буде і я замахнувся на найвищу точку – Герлаховський щит. Чому б і ні?

Також читайте:   Сліди на піску

Прем’єрний поєдинок у Першій лізі під егідою ОАКЛ

Після матчів кваліфікації у змаганнях наступила пауза. Під час неї дуже рідко тренувався, плюс на гру проти явного аутсайдера першості «LTM» вийшов із травмою ноги. Як я вже зазначав вище, її отримав під час спуску з Молдавяни. Ризикував, сильно ризикував, але таки зіграв і вже зараз можу сказати, що почуваюся нормально. Добре, що команда перемогла – 3:2 і продовжує боротьбу за медалі. Можливо малюнок гри був не таким класним якби цього хотілося, але перемога є перемогою. Рухаємося далі.

Черговий доробок у колекції нагород

Вчора моя колекція поповнилася, адже я отримав нагороду за весняну першість турніру «V9KY». Не у ролі гравця, а прес-аташе команди «Галицька здоба». Колись проведу конкурс на тему: «Скільки медалей є у колекції Ігоря Воробуса?». Найкреативнішого читача буде нагороджено цікавим призом. Але, але і ще раз але. Це буде згодом.

Поки що ж у мене бажання виспатися й йти до нових вершин. Якщо все буде гаразд, то вже незабаром на вашого автора чекає нова подорож. Куди саме? Нехай це поки залишиться у секреті.

Залишайтеся з нами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*