У Львові відкрили Меморіал Небесної Сотні

Меморіал у Львові

Сьогодні, 23 серпня, у день Прапора й напередодні дня народження нашої країни у Львові на пагорбах вулиці Кривоноса відкрили першу частину Меморіалу Небесної Сотні. Даний меморіал є першим унікальним в усій нашій країні.

Звичайно, що ваш автор, незважаючи на величезну зайнятість, виділив час щоб прийти туди й віддати честь людям, які боролися за волю нашої держави.

Перші враження – виглядає так нічого. Був я, щоправда, вдень, цікаво як тут, ввечері. Є ліхтарі, насадили квітів, але це все ще у процесі.

Що мені не сподобалося, так це те, що багато дівчат прийшли сюди аби робити селфі на фоні міста. Моя думка – це не місце, де ти приходиш робити селфаки. Маєте Високий замок, Ратушу, дахи будинків, але ж не Меморіал Небесної Сотні. Тут треба приходити віддавати шану людям, які поклали своє життя за наше майбутнє.

Також читайте:   Аномальні морози накрили Львів

Звичайно, це моя думка, з якою багато хто може не погодитися.

Бачив, що тут навіть зробили велосипедну доріжку по якій вже зараз ходять люди. Кажуть, що згодом її мають продовжити. Але, це все з часом. У нас часто так буває щось відкривають, а потім добудовують.

Далі коротенький фотозвіт від мене:

Герої

Велосипедна доріжка

Панорама

Місця для селфі

Свічки пам'яті

Прапор України

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*