Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» знову перемогла «A-Z Techno» - Блог про Львів

Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» знову перемогла «A-Z Techno»

Олег Партика

Вчора, 5 вересня, на штучних полях «Знесіння» продовжилися змагання у Гранд лізі Львова, яка проходить під егідою ОАКЛ.

У черговому матчі суперником нашої команди став колектив «A-Z Techno». Нагадаємо, цього сезону команди зустрічалися між собою двічі й двічі перемогу здобували «пекарі».

Забігаючи наперед, варто сказати, що й у третьому поєдинку «вікторію» вдалося отримати нашій команді. Зробили «червоно-жовті» це не так переконливо, як у минулих матчах, але три очки є три очки.

Вже на 2-й хвилині очного протистояння «A-Z Techno» та «Галицької здоби» рахунок у грі було відкрито. Це Данило Сивак у своєму фірмові стилі розвернувся й невідпорно пробив повз воротаря «помаранчево-чорних».

У наступній атаці нашої команди вже міг забивати Роман Москалик, але на цей раз за «A-Z» зіграла стійка воріт.

Ближче до середини першого тайму номінальні гості гру вирівняли й навіть забили гол (відзначився Роман Вишиваний), але це сталося після того, як «Галицька здоба» подвоїла рахунок у грі. Асистентом у цьому епізоді став Олег Партика, а гол на свій рахунок записав Богдан Стефанків – 2:0.

Одразу ж після забитого голу від гравців «A-Z Techno», суперник міг забивати ще раз, але на цей раз свою реакцію у воротах продемонстрував наш воротар Ярослав Морикишка.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат "Знесіння". "Гряда" з Воробусом програє "Бугровці"

Пішли ж суперники на відпочинок таки з подвійною перевагою у рахунку «пекарів». На 16-й хвилині своє слово у цій грі продемонстрував Ігор Кушецький, який поступово стає одним із лідерів нашого колективу.

Проте, не його у кінці гри було визнано кращим гравцем матчу. За версією прес-служби такою людиною став Олександр Махинька, який вчора встигав відпрацьовувати як у захисті, так і у нападі й був одним з кращих на майданчику.

Щодо перипетій на полі у другому таймі, то вже, традиційно, «Галицька здоба» провела його не впевнено. Вже у дебюті другої двадцятихвилинки гравці «A-Z Techno» скоротили рахунок у матчі до мінімуму й тривалий час грали першим номером, часто їхній воротар Назар Литвин підключався до атак своєї команди з п’ятим польовим гравцем, але зрівняти раухнок у грі їм так і не вдалося.

Під завершення гри підопічні Сергія Тригубця зловили суперника на контратаці. Роман Москалик підхопив «шкіряного», відпасував на Олександра Махинька, який і встановив остаточний рахунок у грі. 4:2 – перемога «Галицької здоби».

Склад нашої команди в цій грі: Морикишка (Денчук) – Стефанків, Сивак, Лютий, Труш, Яблонський, Махинька, Партика, Кушецький, Москалик

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*