Ведення блогу. Секрет успіху від Воробуса - Блог про Львів

Ведення блогу. Секрет успіху від Воробуса

Блогер Воробус

Давно до нас у рубрику «Запитай у Воробуса» не надходили запитання від наших читачів. Схоже, що пауза у два місяці таки вичерпана, адже вчора нам написала дівчина, яка назвала себе Веронікою. Далі цитую її слова: «Воробус, як тобі вдається протягом десяти років вести свій блог, у чому секрет успіху?».

Звичайно, що з радістю відповім на це питання.

Як такого секрету успіху нема, просто є деякі моменти, яких дотримуюся з дня на день. Хочете аби я відкрив усі карти? Будь ласка.

Отже, у першу чергу в мене є бажання вести цей ресурс.

Знаю, що я з блогом з перших днів його створення, були різні часи, я нічого не вмів робити, нічого не тямив в інформаційній політиці. Проте, минув час і я став більш досвідченішим, почав дописувати не лише про спорт, а й на інші теми. Тому, саме від бажання залежить багато що у нашій спільній справі.

Чому спільній? Зрозумійте, пані Вероніко, блог я веду не для себе, а для вас. Завжди хочу подати таку інформацію людям, аби вам було цікаво, ви дізнавалися щось нове. Для прикладу, нещодавно я ходив на гору Пікуй, відкрив для себе новий легкий маршрут. Пише мені за день приятель щоб я вже писав пост, адже поки тепло – нехай народ лазить в гори.

Також читайте:   Який монітор підходить для ігор

По-друге, треба мати розуміння.

Швидкість друку, розуміння комп’ютера, веб-сторінок має бути присутньою в людини. Знову ж таки для прикладу, зайшов сьогодні у супермаркет «Вопак», взяв продукти, підійшов на касу й просто не міг це все терпіти. Люди такі повільні, все роблять туго, черга зростає. Люблю коли все робиться швидко, блог не є виключенням. За хвилин 15-20 я можу зробити пост. Звідки такі навики? Досвід. Все-таки, 10-ть років як не крути минуло.

Хостинг теж потрібно мати швидкий, щоб блог швидко завантажувався.

По-третє, відпочинок ніби робота.

Не пригадую, щоб я кудись їхав і не планував щось після таких поїздок написати на блозі. Завжди стараюся зробити фото, написати щось цікаве, не обов’язково це має бути позитивний відгук. Може бути й критика, але по ділу.

По-четверте, оперативність та актуальність.

Писати треба на ті теми, які є актуальними на даний момент. Так, зараз найголовніше – це тема походів, політичні теми, але ж за місяць всіх буде цікавити відпочинок взимку, лижі, сноуборди, святкування Нового року, Різдва Христового. Саме під ці та інші теми треба буде думати про пости.

Пробуйте і ви заводити блоги, але й нас не забувайте читати.

З найкращими побажаннями, Ігор Воробус

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*