Воробус написав 7000 публікацій!!!

7000

Як я любив колись писати, пише і не показує Воробус. Сьогодні надворі 17 жовтня, а це означає, що день увійде в історію, адже я святкую черговий ювілей.

Справа у тому, що даний пост став для вашого автора 7000-им. Так, так. Минуло рівно десять років і я можу сказати, що перетнув черговий екватор.

Якщо чесно, то зараз сиджу й мене охопила ностальгія, адже згадую далекий 2009 рік, тоді ще зовсім юний Воробус написав свій перший пост. Тоді і близько не міг собі подумати, що згодом стану відомим, мене будуть впізнавати на вулицях, а з часом й матиму відношення до журналістики.

Спеціально зранку погортав сторінки нашого з вами блогу, відкрив перші статті й, як каже Банкідукі, отетерів. Помилки, погано сформульовані речення – все це було. З часом я почав багато вчитися, були й люди, які вчили правильно оформляти пости, придумувати назви, шукати актуальні теми.

Одним словом, блог Воробуса має свою історію. За десять з гаком років ми на чолі з паном Йоргеном побачили безліч усього, змінили дизайн, пробували робити форум, проводили конкурси, допомагали освідчуватися в коханні. Було багато усього.

На даний момент «Воробус», саме так називають наш блог, налічує 11 рубрик та 26 підрубрик. Якщо хтось думає що блог переживає занепад, то ці люди помиляються у своїх твердженнях.

Також читайте:   Як зробити збитки на Андрія

Можливо у світ виходить не так багато постів як це було колись, але я завжди стараюся знайти щось нове, перейти у новий формат.

Колись я більше писав думку про всім відомі речі. Зараз же стараюся писати власні думки на світ, що вдається втілювати у життя, а що ні. Блог – це ж у першу чергу власні думки, життя автора ресурсу й так далі, а тоді все решта. Хоча, з іншого боку блог – це щоденник. Пам’ятаєте як колись люди писали в зошиті що роблять, чим живуть, у кого закохані.

Приємно читати від людей слова подяки на тему, що вдячні за існування ресурсу, питають, а як вдається залишатися на плаву. Можу сміливо відповісти, що треба любити цю справу, розуміти, що є люди для яких ти стараєшся, пишеш, хочеш щоб хтось дізнався інформацію про щось цікаве.

Ну, і насамкінець кілька слів про улюблені теми постів. Так ось, люблю писати про спорт, дівчат (проблеми молоді та кохання), а також гори. Воробус свого часу захопився туризмом і вже не бачить себе без нього.

Відкрию маленький секрет, незабаром у світ вийде пост із улюбленими статтями від мене. Дочекайтнеся, а поки даю відлік новій тисячі. Як наші читачі вважають, зможу дійти до позначки 8000?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 17.10.2019 пише:

    Трохи дивний ювілей, чому саме 7000 вирішив відзначити Воробус? А коли було 5000?

    Як наші читачі вважають, зможу дійти до позначки 8000?

    Та вже тоді вперед до 10000!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*