Чому на території головного корпусу торговельно-економічного університету нема велостоянки?

Велосипед Воробуса

Ну, і ще одна стаття буде з присмаком велосипеду. Саме на цю тему я давно хотів написати даний пост. Просто ніяк руки не доходили. Хоча, з іншого боку наїздився я по місті Лева багато й можу з чимось порівнювати.

Отже, не буду приховувати того факту, що рівно п’ять років я вчився у комерційній академії. Зараз це торговельно-економічний університет. Тому, як не крути, а я заходжу у свій рідний заклад. Та, навіть для того, аби провідати викладачів, подивитися чим живуть зараз студенти. Інколи мене запрошують на свята, які відбуваються в університеті.

Також не є секретом те, що вашого автора знають як майже професійного велосипедиста. Цього року я вирішив відмовитися від громадського транспорту, автомобілів і пересів на двохколісного. Швидко, весело і зручно.

Я настільки навчився їздити на велосипеді, що їду ним усюди. Навіть ті ж викладачі рідного університету мені часто кажуть, а чи бува є такі моменти, коли я не маю із собою «ровера». Відповідаю, є, але не часто.

Так ось заговорився я знову. Вертаюся до головної теми цього посту.

Вже неодноразово я їздив у головний корпус торговельно-економічного університету (знаходиться на вулиці Туган-Барановського) і завжди зіштовхувався з однією і тією ж проблемою – відсутністю місця для паркування велосипедів.

Пригадую якось заїхав на територію університету, почав питати охоронця де мені припаркувати свого «коня», на що той мені відповів: «Що ти хочеш, тут ніхто велосипедом не їздить, нема тут місця для паркування». Розсмішив, ще такого не чув.

Також читайте:   Вже на початку травня у Львові розпочнеться будівництво метрополітену

Тому, почав самотужки шукати місце для паркування. Довго думати не став і припаркував велосипед до якихось перил. В принципі цілком нормальний варіант, але є одне але і то велике.

Ну, як це паркувати ровер де мені захотілося. А через день приїде сюди Петро і припаркує його до лавки, потім Микола до дерева, а ще через день Оксана до хвіртки.

Смішно це все.

Тому, я маю велику надію, що керівництво закладу зробить все можливе аби на території навчального закладу було місце для паркування велосипедів чи навіть скутерів. Є ще ці «скороходи» польські. Їх також треба десь паркувати.

Що я пропоную?

Парковку можна зробити таку як на компанії «Галицька здоба»:

Галицька здоба

Або ж таке як я сьогодні бачив біля одного з генделиків у парку культури:

Гендель

Де саме зробити велосипедну стоянку?

Спеціально зайшов в університет і зробив фото з висоти.

План Воробуса

Ідеально це робити під деревами аби дощ чи сніг не падали на ваш транспортний засіб. Можна й в іншому місці, але так щоб стоянка була на території університету:

У часи, коли весь світ бореться з екологією велосипеди – це те, що треба.

Якщо місце для стоянки таки з’явиться, обов’язково його перевірю.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*