Гранд ліга Львова. «Галицька здоба» здобула другу перемогу поспіль

Фани

Вчора, 24 листопада, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) продовжилися змагання у Гранд лізі Львова.

Зокрема, свій другий поєдинок у новому чемпіонаті зіграла «Галицька здоба».

Волею календаря наша команда минулий тур пропускала й мала час підготуватися до звітної гри.

Не дивно, що на правах фаворита гри розпочали двобій краще «пекарі». Вже у першій атаці міг забивати Махинька, але з вигідної позиції Олександр у ворота не влучив. Суперник відповів моментом від Богдана Хмизова, але за «червоно-жовтих» вдало зіграв Антон Денчук.

Саме його впевнена гра у рамці передалася гравцям «Галицької здоби», які вже за хвилину зуміли відкрити рахунок.

Це Сергій Тригубець ефектно п’ятою відпасував на Гірного й Святослав класно пробив повз кіпера «Фуджікури» Руслана Мірзаєва.

Не встигли гравці «Фуджікури» оговтатися після пропущеного голу, як «Галицька здоба» рахунок подвоїла. На цей раз більярдний удар вдався Колі Матляку. «Шкіряний» після його удару поцілував дві штанги й залетів у кут – 2:0.

Тут же Микола міг забивати знову, але вже на висоті був кіпер суперника.

Взагалі варто відзначити класну гру нашої команді у першій половині зустрічі. За винятком моменту від Назара Сенишина, номінальні господарі не створили нічого, чого не скажеш про «пекарів». У нас могли забивати Олег Панасюк, Олег Галянт, але то воротар «Фуджікури», то виконавська майстерність не дозволяли це зробити.

За промахи своїх партнерів зумів сповна реабілітуватися Микола Богданов. Йшла 14-а хвилина, коли Коля наважився на удар із-за меж штрафної. Справжній шедевр і за рахунку – 3:0 на користь «Галицької здоби» суперники пішли на відпочинок.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати вдома програють Волині (відео)

Після перерви як грім серед ясного неба відбувся гол «Фуджікури». Наша команда обрізалася у захисті й Роман Саприка влучно пробив повз Антона Денчука – 3:1.

Гандикап у два голи зберігався не довго, адже за дві хвилини Коля Матляк знову видав шедевр влучно пробивши здалеку – 4:1.

Намагаючись врятувати гру, коуч команди-суперника взяв тайм-аут після чого Роман Танечник вийшов на паркет у футболці п’ятого польового гравця. І тут почалося найцікавіше.

Місце у воротах «Галицької здоби» несподівано зайняв Ярослав Шуптар, якому в цей вечір не пішло. За якихось дві хвилини він зумів пропустити два голи якраз від капітана «Фуджікури» й за мить змінився з Антоном Денчуком. Щоправда, «пекарі» також відповіли голом від Олега Панасюка – 5:3.

До завершення гри команди більше не забивали, хоча мали багато шансів відзначитися. Та й наша команда сиділа на п’яти командних фолах, але до пробиття десятиметрових справа так і не дійшла.

Друга поспіль перемога «Галицької здоби», яка разом із «NG Metal» та «Бастіоном» захопили лідерство у чемпіонаті.

«Фуджікура» – «Галицька здоба» – 3:5 (0:3)

«Фудіжкура»: Мірзаєв, А. Задорожний, Буцик, Зубар, Танечник (к), Саприка, Сенишин, Нідзельський, Паращин, Хмизов, Бойко, Стегніцький

«Галицька здоба»: Денчук, Шуптар, Панасюк, Богданов, Партика, Стефанків, Матляк, Тригубець, Гірний, Махинька (к), Труш, Галянт, Васюта

Голи: Саприка, 18, Танечник, 25, 27 – Гірний, 4, Матляк, 6, 19, Богданов, 14, Панасюк, 26

Попередження: Саприка, 1, Бойко, 6, Мірзаєв, 17, Нідзельський, 28 – Богданов, 10

Кращий гравець у складі нашої команди за версією прес-служби – Олег Панасюк.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*