У парку культури з’явився новий атракціон “Ланцюжкова карусель” - Блог про Львів

У парку культури з’явився новий атракціон “Ланцюжкова карусель”

Нова карусель

На вихідних ваш автор не сидить вдома, а поки є погода, то залюбки займається спортом. Зокрема, сьогодні провів свій черговий поєдинок у рамках Другої ліги Львова. Наша команда знову програла, але десь це все прогнозовано. Більшість наших футзалістів лише вчиться грати, тому цей футзал переважно для підтримки спортивної форми.

Гра грою, але перед тим вирішив проїхатися на велосипеді. У минулих постах я активно символізував про те, що вже завершую сезон покатульок на «ровері», але класна погода таки переконала мене повернутися до їзди на двохколісному.

На цей раз місцем для прогулянки на велосипеді я вибрав пару культури. Відомий він тим, що там розташовані такі улюблені для дітей та дорослих атракціони. Особисто я катався на них не один раз.

Улюбленими каруселями були «Вихор», «Сюрприз», «Автодром». Серед названих атракціонів живим лишився лише останній. Решта ж пішла у небуття.

Проте, здається не все так погано у нашому з вами домі як це здається на перший погляд. Їду сьогодні на велосипеді й офігів (вибачте за слово). Думав, що сезон покатульок на каруселях вже давно завершено. А тут атракціон працює і я його бачу вперше.

Також читайте:   Конкурси на весілля. Частина перша

Знаходиться він на місці колишніх «цепок» і чимось їх нагадує. Спершу думав новий атракціон просто тестують але помилився. На ньому дійсно катали людей: як дорослих так і малих.

Під’їхав ближче аби глянути. Хмм, новий атракціон називається «Ланцюжкова карусель», принаймні так твердить надпис. Також на інформаційних стендах вказана ціна за катання протягом трьох хвилин – 50 гривень. Як на мене, дорогувато.

Ну, що таке три хвилини і зразу давай 50-ть гривень. До слова, атракціон призначений для дітей та дорослих старших 10-ти років.

Ризикнути прокататися я не схотів. Причина – холодно на вулиці. У таку пору року я вже не бавлюся з атракціонами. Тут на велосипеді їздиш у куртці та в шапці ніби зима, а ще йди кататися на каруселі.

Буде новий сезон, обов’язково випробую його.

Те, що у парку культури та відпочинку з’являється щось нове – це добре, але хотілося би також аби квитки продавалися у касі. Людина прийшла, оплатила квиток і це пішло не у кишеню працівнику атракціону, а туди куди треба.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*