Думай і багатій

Думай і багатій

Кожен хоче жити успішним життям та не мати потреби в грошах. Але не буває такого, щоб на людину несподівано впали мільярди доларів. Звичайно, це можна зустріти в лотереях, але самі розумієте, що ймовірність перемогти і виграти 1 млрд. доларів у такий спосіб практично нереально. Тому слід докладати власних зусиль для того, щоб домогтися успіху. Тільки так можна стати багатим і бути при грошах.

Перший крок на шляху до багатства – це правильне мислення. Саме про це книга «Думай і багатій» від Наполеона Гілла. Розповім про неї детальніше.

Про що

«Думай і багатій» стане першою сходинкою на шляху до правильного мислення. Це книга, яка налаштовує людину мислити в дусі мільярдерів. Чим відрізняється мільярдер і просто багата людина від звичайної, яка заробляє середньостатистичну зарплату по країні? Відповідь – мисленням. Про це Наполеон Гілл і спробує сказати на сторінках твору.

«Думай і багатій» – це інструкція до дії. До формування думок, які приведуть до успіху. Даються відповіді на питання:

  • Думки матеріальні чи це великий міф?
  • Як правильно візуалізувати мрії, бажання та цілі?
  • Як впливають знання і досвід в досягненні цілей?
  • Топ-10 найпопулярніших причин, які заважають досягти успіху і стати лідером;
  • Чому слід сприймати помилки і невдачі як важливий і основний елемент розвитку?

Відповіді на них дає Наполеон Гілл. Книша стала популярною у сотнях країн світу і перейшла в розряд настільних творів.

Для кого

Книга підходить для тих, хто хоче домогтися успіху. Не важливо якого: фінансового, особистого, кар’єрного. «Думай і багатій» від Наполеона Гілла формує життєві установки, принципи, дотримуючись яких можна в корені змінити життя.

Книга стане відмінним подарунком для підприємців. Серед них вона повинна і зовсім бути на відстані витягнутої руки, оскільки в ній містяться думки, без яких бізнесменові нікуди. Допоможе поставити цілі та рухатися до них. Як для їх реалізації, так і для отримання кращого доходу і прибутку.

Рекомендується прочитати менеджерам, аналітикам і керівникам. Всім, хто хоче зрозуміти, як «крутяться» гроші в сучасному світі і як їх отримати. Підійде для тих, хто дуже бажає змінити життя на краще, але з якихось причин зробити цього не виходить. Можливо, всьому виною неправильна постановка цілей і в принципі мислення. Якщо постійно звинувачувати інших, то досягти бажаного точно не вийде. Книга допоможе зрозуміти помилки і скерувати на потрібний шлях.

Де придбати

Купити книгу «Думай і багатій» можна в Інтернет-магазині «Якабу». Там знайдете тисячі творів за прийнятними цінами.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*