В період свят не ловлять гав лише ліниві - Блог про Львів

В період свят не ловлять гав лише ліниві

Злодії

Наближається період свят. Хоча, що тут казати, український «рамадан» вже триває. Тому, як не крути, а треба не лише святкувати, а й бути пильним. Принаймні, так застерігає робити мене і читачів блогу наша дописувачка з ніком SOFI.

Далі цитую її слова:

Будьте пильні у цей час в магазинах та на ринках.

В період свят не ловлять гав лише ліниві. Сьогодні й я могла стати жертвою злодійки, яка розстібала мій наплічник, поки я консультувалась із продавцем у невеличкому магазині поблизу метро.

Навіть після мого зауваження їй (а зробила я це на стільки переконливо, хоч і доволі ввічливо, на скільки мені дозволяє мій рівень і без того нарушених гормонів), вона таки витягла гаманець у наступної жертви. Про це розповіла сама продавчиня, коли я повернулась за іншою покупкою. Як бачите, від такого “щастя” вас не спасе ніхто.

Вихід – тримати сумки застебнутими, перед собою, бажано прикриваючи рукою. Телефони і гаманці краще тримайте в руках, коли заходите в людну лавку. І звісно ж не мовчати, коли бачите, що хтось таки посягає на ваше майно, або й чуже. До речі, злодійка як і всі вони зазвичай, була зовсім непримітною. Я й досі не можу згадати який верхній одяг був на ній, чи був головний убір. Це теж важливо, зважати на деталі. Бо як показує мій гіркий досвід роботи на ярмарку, своїх кривдників можна знайти. І навіть покарати. Веселих свят.

Тому, будьте пильними, думайте не лише про алкоголь, кутю та дівчат, а й про власні речі. Береженого Бог береже. Залишайтеся з нами і вже через деякий період часу на Вас очікує розширений репортаж про те, як Ігор Воробус їздив на відкриття сезону в Буковелі.

Чи є там сніг, скільки трас відкрито і які ціни на катання в цьоогорічному сезоні читайте далі.

Автор статті: Sofi.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*