Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» – «Фуджікура». Анонс - Блог про Львів

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» – «Фуджікура». Анонс

Галицька здоба зіграє з Фуджікурою

Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» – «Фуджікура». Анонс.

Завтра, 11 лютого, у палаці спорту «Галичина» розпочинається друге коло змагань для ФК «Галицька здоба». У рамках 12-ого туру найсильнішого дивізіону «пекарі» зустрічатимуться із «Фуджікурою».

До цього поєдинку команди підходять, перебуваючи на різних місцях у турнірній таблиці.

Наш майбутній суперник після 10-ти зіграних матчів посідає 7 сходинку в перегонах, маючи у своєму активі 10 залікових балів. В останньому поєдинку, який відбувся 9 лютого, підопічні Володимира Когута здолали АК «Старяву» – 3:0.

Зовсім інша турнірна ситуація в «пекарів». Наша команда після 8-ми зіграних матчів посідає четверту сходинку, маючи в своєму активі 15-ть очок.

Останній свій поєдинок у Гранд лізі Львівщини підопічні Сергія Тригубця зіграли 2 лютого, коли у не простому двобої здолали «DevPlanet» – 7:2.

Також читайте:   Гандбол. Кубок ЄГФ. "Галичанка" програє "Погоні" й покидає турнір

Щодо історії протистоянь, то на даний момент майбутні суперники зіграли між собою 11 матчів. З них: у 8-ми перемагала «Галицька здоба», жодного разу суперник, тричі переможця не було виявлено.

Востаннє «Галицька здоба» та «Фуджікура» зустрічалися 24 листопада 2019 року. У рамках третього туру Гранд ліги Львівщини підопічні Сергія Тригубця Були сильнішими за свого суперника – 5:3.

У складі «червоно-жовтих» відзначалися: Святослав Гірний, Микола Матляк, Микола Богданов, і Олег Панасюк, У «кабельників» дублем вистрелив Роман Танечник, ще один гол на рахунку Романа Саприки.

Насамкінець додамо, що поєдинок між ФК «Галицька здоба» та «Фуджікура» розпочнеться о 19 годині 40 хвилин.

Відеоогляд гри першого кола дивіться у наступному відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*