ФК «Галицька здоба» – переможець міжнародного турніру Даймонд ліга «Карпати 2020» у Тячеві - Блог про Львів

ФК «Галицька здоба» – переможець міжнародного турніру Даймонд ліга «Карпати 2020» у Тячеві

Пекарі - переможці

Вчора, 2 лютого, у спортивному залі міста Тячева завершився міжнародний турнір Даймонд ліга «Карпати 2020». Серед 12-ти команд, які брали участь у цих змаганнях був і аматорський клуб із міста Лева – «Галицька здоба».

«Пекарям» на шляху до завоювання омріяного титулу довелося зустрітися із представником сусідньої Угорщини «Балмазуйварош». Забігаючи наперед варто зазначити, що наша команда таки стала переможцем цього турніру, здолавши суперника лише у серії пенальті (основний час гри завершився нічиєю – 5:5).

Перший міжнародний трофей

«Галицька здоба» вперше взяла участь у міжнародному турнірі й радує те, що з першого разу «пекарям» вдалося здобути головний трофей Даймонд ліги «Карпати 2020».

Дебютні поєдинки Ігоря Воробія та Олександра Горбея у складі «червоно-жовтих»

Вперше у складі «червоно-жовтих» у якості гравця зіграв діючий пресаташе «Галицької здоби». Ігор з’явився на паркеті СК «Тячів» у серії післяматчевих пенальті. Щодо Горбея, то він зіграв значно більше часу й навіть відзначився дебютними голами за нову команду.

Вольова перемога у фіналі

Матч із угорцями був із розряду трилерів. Вдумайтеся у цифри, вже на 10-й хвилині першого тайму «Балмазуйварош» вів у рахунку – 2:0, але «пекарі» не без допомоги п’ятого польового гравця зуміли не те що зрівняти рахунок, а й вийти вперед.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга. "Нові імена" на характері обігрують "Фуджікуру" (відео)

Драма останніх хвилин

До завершення гри залишалося менше трьох хвилин. Угорські футзалісти почали грати з п’ятим польовим. У це важко повірити, але вони зробили неймовірне, а саме відігралися за 10 (!) секунд до кінця другого тайму.

Пенальті й неймовірний Тригубець

Під час лотереї граючий тренер «пекарів» взяв ініціативу в свої руки, а саме після забитого голу став на ворота, відбив пенальті й приніс «Галицькій здобі» перший міжнародний трофей. Браво, Сергію!!!!

Підтримка фанів

Незважаючи на далеку дорогу зі Львова до Тячева, «Галицька здоба» не залишилася без підтримки. Фани прибули на гру, несамовито підтримували своїх улюбленців і хлопці їм за це віддячили.

Тому, респект вам, Олько, Галино, два Андрії, Тетяно, Степане. Ми граємо для ВАС!!!

Кращий гравець у складі ФК «Галицька здоба» у Тячеві – вся команда!!!

Склад «пекарів» на цьому турнірі: Денчук, Воробій, Махинька, Сивак, Стефанків, Тригубець, Єлфімов, Горбей.

Далі буде….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*