Більярд у “Романтику” - Блог про Львів

Більярд у “Романтику”

більярд

З кожним днем все більше людей стає фанатами цього виду спорту. Але, де ж його можна зіграти?

Слово “більярд” від французького означає куля. Вперше про цей вид спорту згадується у 15 столітті. Це була країна Франція. Його пробули бавитися і на повітрі, і в приміщенні. Але, все ж еволюція дійшла до того, що більярд грають у приміщенні. Колись навіть його грали дерев’яним палицями, але все ж англійці постаралися, щоб більярд набув такого виду,який він є зараз.

Історія історією, але одного разу вирішив піти попробувати пограти більярд. Де він знаходиться не знав. Але, друзі порадили піти з ними у клуб “Романтик”. Там є більярдний клуб. Він знаходиться у парку культури імені Богдана Хмельницького.

Романтик

Зайшовши туди побачив, що більярдних клуби є два, а не один. Є і на першому поверсі і на другому. Друг порадив піти на другий. Потім я Вам скажу чому. Саме приміщення невеличке. Є 5 столів. 2 для снукера, а 3 для американки. Це є два різних вида більярда, але про це якось розповім.

Також читайте:   На вихідних у Львові футбол, концерт "Антитіла" та день відкритих дверей у ботанічному саду

Що сподобалося, це те, що на місці є зразу пиво, чай, горішки тощо. Можна замовити все, що бажає душа. Для курців є спеціальний балкон, де можна вийти спалити цигарку. Також біля кожного столика є крісла, які мені дуже сподобалися своєю зручністю і столики звичайно.

Гравши у більярд замітив, що не тільки чоловіки захоплюються цим видом спорту. Дівчат тут можна побачити також.

Чим відрізняється більярд на першому поверсі від другого – це тим, що на першому є російський більярд. Столів є багато. Набагато більше чим на верху. Тут також є “американка”, але за те немає снукера. Та і сервіс тут кращий. Відповідно і ціни не набагато, але вищі. Але для любителів зіграти у більярд ціна не перешкода.

Щодо цін то в середньому похід на цей вид спорту обійдеться Вам від 20-40 гривень. Це залежить від виду більярду (“американка” найдешевша) і звичайно часу. Зранку і у будні дні завжди дешевше.

То ж, сходіть і Ви на більярд і відчуйте смак цієї неперевершеної гри.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 24.10.2009 пише:

    Також на вул. Івана-Франка є непоганий більярдний заклад.

  2. Notorious BIG 25.10.2009 пише:

    Гра супер) Але скільки я грав у білік – грав напастой “нарубаний”))) Шари літали по залі, ламались киї…кароче тільки попадав у зайві рублі)

  3. Ксю 25.10.2009 пише:

    Романтик для більярду -просто супер….і близенько!

  4. puzo 02.11.2009 пише:

    ех, люди, мені аж запахло! так захотілось під старе місто втерти якомусь хлопаці носа !!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*