Де зіграти у футбол (футзал)? - Блог про Львів

Де зіграти у футбол (футзал)?

зал ветеринарної академії

Надворі жовтень. Вже випав перший сніг і хоча цей сніг потаяв, все рівно погода погана. А люди, які займаються футболом повинні десь грати у футбол.

Проблема де пограти футбол була завжди. А з приходом осені все більше про себе починає нагадувати зима. Полів для футболу і так мало, а тут ще дощ псує якість газону. Наприклад, поле на Короленка про яке була стаття, зараз у жалюгідному стані.

Для професійних футболістів проблема місця гри – це не проблема, бо ними опікується клуб, а для аматорів це проблема. Вони задумуються над їхньою подальшою долею, бо треба переходити у зали, а їх у Львові не так багато. Але все ж є кілька.

На даний час існує проблема, бо зачинений на ремонт палац спорту Галичина і професійні футзальні команди проводять матчі всюди (хто на СКА, хто в унівеситеті ім. Івана Франка), а це обмежує час орендаторів. Але чекати залишилося недовго. По прогнозам у середині листопада палац спорту Галичина запрацює.

Що ж до залів, де можна пограти у футбол, то є наступні:

1. Зал СКА (біля краківського ринку)
2. Зал університету ім. Івана Франка (вулиця Черемшини)
3. Зал університету фізичної культури і спорту (ІНФІЗ в народі)
4. Зал ветеринарної академії (див. фото)
5. Зал Інтерспорт (біля мотозаводу)
6. Зал лісотехнічного університету
7. Зал комерційної академії (вулиця Тершаківців)
8. інші

Також читайте:   Футзал. Кубок України. "Здвиг" - ""Епіцентр К-10". Анонс

Ціна? Все залежить від Вас: як договоритися і який зал. Чим краще покриття, тим дорожче. В середньому по власному досвіду скажу, що година коштує в районі 10-20 гривень з людини. М’яч треба мати свій, а то приходиш і нема м’ячів.

Ще люди роблять собі абонементи на оренду залу, але про це потрібно договорюватися з керівництвом залів.

Час, коли можна побігати може бути різний, залежно від завантаженості залу. Пам’ятаю друг розказував, що грали футбол і вночі, і ранком на 5.00 збиралися.

Найкраще бігати в університеті імені Івана Франка, в Інтерспорті, СКА. Там хороша якість покриття і саме головне тепло. Хоча про другі зали нічого поганого не скажу – також непогані, але бажано зробити реконструкції.

Пропоную і Вам поділитися досвідом оренди залів. Де які ціни? Яке покриття??

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Маестро 20.10.2009 пише:

    Я дуже, люблю зал від Універу, там покриття напевне найкрутіше, а взагалі з “реальних варіантів побігати футбол, я б виділив Ветеринарку, Інфіз та Уенівер, в решті просто прийти і “домовитись з сторожем малоймовірно))

  2. Notorious BIG 21.10.2009 пише:

    В Інтерспорті Що біля Мотозаводу прикольний зал, але ціни теж “прикольні”)

  3. Bankiduki 22.10.2009 пише:

    Во во , треба буде домовитися Маестро. І найблищим часом разом зі спільнотою зібратися 🙂

  4. Маестро 29.10.2009 пише:

    Давай шось пробєм, в мене не так багато варіантів, можуть бути якісь “лазєйкі” на Ветеринарці, Скіф так морозиться шопц, а на Універі шотижня нові сторожі))

  5. Максим 26.09.2014 пише:

    Є класні зали для мініфутболу на вулиці Шевченка, 313.:idea: (на території заводу Електрону).Там залів 2 і ціни доступні. Охоронець на прохідній все розкаже до кого звернутися…

  6. malevich666 12.06.2017 пише:

    Додав до списку ще б зал спорткомплексу “Скіa” від універу мінфізу. Зал доволі великий, більший у розмірах від стандартних “мініків”. Покриття резинове, не слизько. Домовлятися потрібно наперед, бо мало ймовірно, що коли прийдете він буде вільним.Адреса вул. Черемшини, 17.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*