Карпати 3-3 Металург Запоріжжя - Блог про Львів

Карпати 3-3 Металург Запоріжжя

Фк Карпати

Захоплюче видовище пізнього суботнього вечора побачили глядачі на стадіоні “Україна” і біля екранів телевізорів. Львівські Карпати приймали запорізький Металург.

До цього матчу в активі біло-зелених було 15 очок (4 перемоги, з нічиї і 3 поразки) і вони посідали 7 місце у турнірній таблиці. Металурги мали у своєму доробку 7 очок (2 перемоги, 1 нічия і 7 поразок)- 14 місце. Від зони вильоту їх відділяє 1 очко.

Вроді для Карат не мало бути проблем, щоб здобути чергові 3 очки, але….. У матч втрутилася погода. Протягом першого тайму на полі був такий туман, що нічого не було видно. Я навіть подумав, що матч припинять. Але, інспектор і суддя матч продовжували і правильно зробили.

Перший тайм Наші земляки провалили. Чи то туман, чи недооцінка суперника дозволили гостям вийти вперед у рахунку 3-0. Голи залітали з нічого. Відзначилися у гостей Адольф Тейку і двічі Алоїзі. Так і думалося, що перший тайм завершиться. Аж тут прекрасним ударом зі штрафного відзначився Денис Кожанов. Так команди у першому таймі і розійшлися.

У другому таймі на полі була вже інша команда. Чи то Карпати отримали наганяй від тренера, чи поміг туман, який до речі розвіявся, але Карпати задавили гостей із Запоріжжя. ячк тільки команда зі Львова ввімкнула швидкості, так і зразу пішла гра.

Також читайте:   Скільки можна перекривати вулиці?

Але, якби гравець запорізького Металурга Карауш на 59 хвилині з МЕТРА попав у ворота, то напевно нічого би не допомогло господарям. А так Карпати на 65 хвилині після подачі кутового скоротили розрив у рахунку – відзначився результативним ударом Ощипко.

А коли на 70-й хвилині Польовий у складі гостей получив 2 жовту картку, то запоріжці посипалися. Почалися банальні виноси. І так довго не тривало. Вже на 75-й хвилині Артем Федецький вирівняв паритет – 3-3.

Більше команди не забивали. Хоча моменти ще були. Наприклад, Федецький пробивав у дев’ятку, але чуть-чуть не попав.

Думка автора – результат закономірний. Бо на перемогу Карпати не заслужили. Якщо команда хоче попасти у єврокубкову зону, то так відноситися до суперника не варто. Кожного суперника потрібно боятися незалежно від місця у турнірній таблиці.

Після 11 туру Карпати і на далі посідають 7 місце маючи у активі 16 очок.

Фото використано із сайту dic.academic.ru.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 24.10.2009 пише:

    Погоджуюся з оцінкою колеги п.Воробуса ,проте це і проблема не лише Карпат.

  2. Notorious BIG 25.10.2009 пише:

    Мене гра Карпат зовсім не впічатляє((( Та й українській футбол я не дивлюсь за вийнятком ліги чемпіонів та коли грає збірна! Ігри нужні однотипні( Краще на мою думку переглянути якийсь матч грандів англійськой прем’єр ліги, там хоча б є на шо подивитись)

  3. шева 26.10.2009 пише:

    мені взагалі футбол не подобається

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*