Шахтар 2-0 Динамо

Шахтар - Динамо

Перемогою донецького Шахтаря над київським Динамо закінчився чвертьфінальний поєдинок 1/4 фіналу Кубка України з футболу.

28.10.09 у Донецьку на Донбас-арені відбулося чергове шоу. Шахтар приймав Динамо. І хоть це не був поєдинок чемпіонату, але гра показала, що так просто перемогу не віддасть ні одна із команд.

Прийшовши додому взяв пляшку пива і вперед – дивитися матч. Звичайно вибрав команду за яку вболівав, щоб цікавіше було. Скажу чесно хотів, щоб Динамо виграло. Все-таки ближче до нас. Але… потім плювався.

Людей по картинці ТВ зібралося багато. Як повідомила у кінці гри диктор по стадіону – близько 47 тисяч. Але, перейдемо безпосередньо до гри.

На матч і гірники і кияни вийшли у бойових складах. У Динамо лише не було Шовковського, якого замінив Богуш, але зразу скажу невдало.

Динамо обрало тактику з трьома нападниками, а Шахтар лише із одним. Потім побачимо це дасть результат. Досить неочікувано залишилися у резерві Гусєв і Ярмоленко, які вважаються основними гравцями. У Шахтаря на полі були найсильніші на даний момент гравці.

Всі, хто очікував відкритого футболу – розчарувалися. Гра проходила більше у середині поля із мінімумом голевих моментів. Було багато фолів. Але, суддя був якийсь дивакуватий. Постійно посміхався, якби трохи тронутий був. Фоли були і грубі і мілкі, але карток не давав.

Як і прогнозував Ваш автор в’язка гра йшла до гола. І тут у всій красі проявив себе воротар Динамо Богуш. Як він впустив гол від Срни у ближній кут, знає лише він. Такі помилки для воротаря високого класу неприйнятні. І все, гра зламана. Динамо рвануло всіма силами вперед, а Шахта сіла і включила пресинг. А пройти масовану захисну лінію суперника важко.

Також читайте:   Колишній тренер «Металіста-1925» став спортивним директором «Буковини»

А якби на 42 хвилині вихід один в один реалізував гірник Адріану, то запахло для Динамо горілим, а не смаженим. Та тут Богуш виручив.

Другий тайм приніс заміну Кравця на Алієва і все. Динамо як грало фігово, так і залишилось так грати. Моменти звичайно були. Згадати двічі виконання штрафного Шевченком, але толку з тих ударів. Краще би Алієв вдарив. А Шахтар і надалі грав на контратаках. І що ВИ думаєте все-таки зловив динамівців. На останніх хвилинах відзначився Фернандіньо, який після скидки м’яча опинився сам перед воротами і не залишив шансів Богушу.

Було видно розчарування у очах Динамо. Але, нічого не поробиш це футбол. А Шахтар цього дня був сильніший. Хоч і гра була рівна, але реалізація зіграла своє.

Було замітно, що гравці київської команди були не готові до гри. Чи втома, чи що їм завадило не знаю. Але, до гри із італійським Інтером треба розібратися у власних помилках.

Щодо інших матчів 1/4 фіналу, то знову здивувала Волинь. Команда Кварцяного вдома обіграла запорізький Металург 2-1 у додатковому часі. Ще крок і Ліга Європи чекає Луцьк. Ото дають!!!

Дніпро 1-2 Металург Донецьк;
Таврія 4-0 Оболонь.

P.s. Атмосфера на стадіоні була супер! Чи організатори трансляції підкрутили звук чи насправді так? Може колись там побуваю

У статті використано фото з сайту shakhtar.com

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Маестро 29.10.2009 пише:

    Переглядав матч в Акрополі)))) Вболівав за Динамо, Газаєв на мою думку повністю програв середину поля))

  2. Маестро 29.10.2009 пише:

    До речі Шева просто демон на полі)) Бачу він по-троху себе знаходить))

  3. bankiduki 29.10.2009 пише:

    Шахтра повністю позиційно виграв у Динамо, молодці. За Динамо прикро, такий пафос показувати, і заробляти непотрібні жовті картки це ганебно, відмітити за Динамо можу лише Хатчєріді та Шеву. Сподіваймося що Динамо гідно зіграє з Інтером наступного тиждня.

  4. Notorious BIG 02.11.2009 пише:

    Вболівав як завжди за Шахтар. Результатом задоволений, нічого сказати. Шева – вже старий пердун…гнати його в шию)

  5. Маестро 05.11.2009 пише:

    Хачереді прибавляє з кожним матчем))) респект йому за це, Банкі вірно підмітив!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*