Великий футбол у Львові!

Футбол у Львові

Як Ви вже знаєте, Україна перемогла Англію з рахунком 1-0. Але зараз поговоримо про друге. Де хто вболівав за Нашу дружину? Одне з таких місць вболівання було на проспекті Свободи біля Оперного театру

Багато вболівальників довго чекали цього матчу. Хтось дивився його в барі за кухлем пива, хтось вдома, а хтось у центрі біля великого екрану. Місто Лева, культурна столиця України удостоїлася перегляду матчу Україна – Ангіля на велику екрані у фан зоні. Це не випадково, адже Львів – одне із міст, яке буде приймати ЄВРО-2012 і організація повинна бути на високому рівні.

Охочих подивитися матч просто неба зібралося багацько. Вік не відігравав ролі. На проспекті Свободи можна було побачити різних вболівальників: від дітей до старших за віком людей. Але всі були за одно, щоб наша збірна перемогла. Народ пам’ятає ще славнозвісні матчі збірної на чемпіонаті світу 2006 року. Що тоді творилося, всі втікали з роботи, щоб подивитися матчі за участю любимої збірної. Щось подібне було і тепер.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія каменя на камені не залишає від Привату (відео)

фан-зонаДесь близько шостої людей почали запускати у фан-зону.Вхід був один з алеї. Але скажу вже: все було грамотно організовано, були стюарди, охорона пильно стежила за порядком, атмосфера була як на стадіоні, а ми знаємо як Львів вміє вболівати.

Також відзначу, що організатори постаралися: коли пішов дощ, то багатьом людям роздали накидки від дощу. Всі вболівали хто як міг. Тільки ведучий був якийсь нудний, але то нічого. А які розчарування були коли ШЕВА не забив пенальті. Але за мить всі раділи. Це Назаренко постарався. Радості не було меж. Ще відзначу останні хвилини:хвилювання, очікування фінального свистка і тут він – довгоочікуваний свисток головного судді матчу. ПЕРЕМОГА!

СценаХтось ще святкував перемогу до ранку в барі, хтось вдома, хтось пішов спати, але всі зійшлись на думці, що Збірна України МОЛОДЦІ! Ще крок і ми на чемпіонаті! І знову надіємося буде свято, нові трансляції, бо як все таки хочеться, щоб і ми не були чужими на цьому святі футболу, який проводиться раз на 4 роки!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 11.10.2009 пише:

    О так ! Львів гідно підтримав Нашу Збірну.Атмосфера була чудовою,неначе перебуваєш на стадіоні.Вітаю всіх з перемогою,проте не слід входити в ейфорію, попереду не менш важливі матчі!

  2. Notorious BIG 25.10.2009 пише:

    У цей самий день я сидів цілий день у центрі у піцеріі Pepito та пив пиво з друзями, коли ж почався футбол я поїхав до друга на хату втикати! Не люблю коли забагато народу, та і погода не була такою теплою( Почали втикати футбол, “прікололися”, нас схарив футбол і ми почали рубатись в Тейкен на Соні Плей Стейшн)))

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. ЧС-2010 на великому екрані у Львові

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*