Закоханість

Кохання

Рано чи пізно яка би не була людина, але вона закохається. Бо як співається у тій пісні: “Любов врятує світ…”. Але, чи це дійсно кохання чи просто симпатія?

Маю багато знайомих і вони кажуть та яка любов. Тепер справжньої любові не має. Зараз все вирішують гроші. А ще кажуть, що вони ніколи по-справжньому не закохаються. Звичайно, що вони тут лукавлять. Кожна людина,яка би не була все рівно колись закохається. І потім ті розмови свої буде згадувати про свої слова.

Мені, наприклад дуже сподобалася фраза: “Любов – це така річ, що якщо ти їй відкриєшся, то вона попаде прямо у серце”. Отак і з кожною людиною. Бо правильно старші люди казали, що на всякий товар є свій покупець. Багато хлопців і дівчат переживають, що вони будуть самі. нічого подібного. Ясно, що якщо ти не хочеш нікого, то будеш. Але, я щось відбився від теми.

Як я вже казав вище люди закохуються один в одного. Але, як вияснити, що це закоханість чи просто симпатія на пів години.

Існують характерні ознаки закоханості:

1. Ви проявляєте інтерес до Вашої симпатії все більше і більше. Ви хочете знати про об’єкт кохання все від початку і до кінця.
2. У Вас з’являються спільні інтереси і теми для розмови.
3. Ви перестаєте їсти. Так хочете спілкуватися із коханою людиною. Їсти у Вас на другому плані.
4. Ви перестали звертати увагу на інших (дівчат, хлопців).
5. Ви просто жити не можете якщо не поспілкуєтеся із об’єктом кохання.
6. Ви легко ідете на компроміс. Раніше хоть Ви були вперті, але зараз готові на все заради коханої людини.
7. Ви міняєте свої плани. Забуваєте про друзів. У Вас у голові одне – кохана людина.
8. Ви йдете по вулиці і нікого не замічаєте. Тут обережно, а то можна і під трамвай попасти.
9. Ви бачите своє майбутнє тільки поруч із коханою людиною. Ви хочете бути з нею завжди – через рік, два, три… Ви думаєте про те, як ви будите жити разом. Вам не потрібний ніхто крім неї.
10.Ви намагаєтеся догодити цій людині, запропонувати свою допомогу, просто робите їй компліменти.

Також читайте:   Чи можливо знайти свою долю в мережі Інтернет?

Можна додавати повно ще таких ознак. Люди, які вчаться можуть завалити науку, закинути спорт. Дуже властиво закохуватися підліткам. Вони ще не розуміють чи то кохання, чи то просто симпатія. У молодому віці кохання може приходити кожен день. Сьогодні сподобалася одна, завтра друга. Тут треба бути обережним, щоб не помішатися і не пошкодити собі психіку.

А ще люди страждають від нерозділеного кохання. Тут вже можуть початися проблеми. Ви можете не спати, не їсти, можуть снитися кошмари. Але, не треба брати у голову. Що одною дівчиною (хлопцем) обмежується світ? Треба постаратися забути її (його) і жити далі.

А саме головна напевно ознака кохання – це те, що партнери розуміють одне одного. Щоб ти відчував що це саме та людина, з якою ти ладен провести все життя, і яку нікому-нікому не віддаси.

І не встидайтеся казати коханим людям, що Ви їх любите!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 103 може ще щось напишете?

  1. Маестро 29.11.2009 пише:

    Банально це все, free love Forever))))

  2. zars 29.11.2009 пише:

    Сьогодні бачив рекламу про дильфінарій у Львові…
    Ще одна тема: занепад Галичини як політичного П’ємонту України… Або: Брітні Спірс – дура… На крайняк, варто було б дослідити вплив напруги в мембранах клітин трав’яного газону на психо-емоційний та побутово-інтелектуальний розвиток футбалістів львівських “Карпат”.

  3. Notorious BIG 30.11.2009 пише:

    3. Ви перестаєте їсти. Так хочете спілкуватися із коханою людиною. Їсти у Вас на другому плані.

    ахахаха) ну в мене такого не було і не буде) холодильник з хавлом завжди на першому місці 🙂

  4. Маестро 30.11.2009 пише:

    ынстинкти виживання на першому мысцы)))))))

  5. bankiduki 30.11.2009 пише:

    Фізіологічні проблеми передусім! 😀

  6. StaTiC 01.12.2009 пише:

    за хавчик респект)))

  7. Маестро 03.12.2009 пише:

    Мда, в дівчат контраргументів нема)))

  8. Notarious BIG 03.12.2009 пише:

    це симптоми обдовбаного дешевою травою, треба нормальну шнягу топтати а не фуфло всяке

  9. Notoriaus BIG 03.12.2009 пише:

    нарахунок в серце – не згоден, це тільки чікатіло так полюбляв – прямо в серце, а в нас, грибоїдів, для цього є інший орган, і попасти в нього не так уже і важко, аби стояло, а для цього потрібно знати в грибочках толк

  10. Notarious BIG 03.12.2009 пише:

    гроші вирішують багато але не все, хіба що курвам які люблять тільки гроші, чи вас з грошима, хоча потрібна ще хата, машина, пес, і буда для пса, полюбому. бо змокне в дощ – от і вся любов

  11. Narcus 06.12.2009 пише:

    Любов зла полюбиш і козла)))

  12. Маестро 07.12.2009 пише:

    Мда Наркус ну ти тоже сказав, це недала приказка і незнаю до кого вона застосовується, може до тебе..)))

  13. rich 08.12.2009 пише:

    не завжди гроші вирішують все…все залежить в кого влюблятись)))

  14. Narcus 08.12.2009 пише:

    Маестро ця приказка показує людей яким не кохання-а гроші-багадство головніше за все-а те що їй 19 а йому 60-то так ніби і повинно бути!!!

  15. Архіваріус 10.02.2010 пише:

    Так закоханість то така річ, що впадає в око, ранить серце, дірявить кишеню і виходить боком.

  16. Student 07.04.2010 пише:

    Всі коментарі досить доречні, хоча й сказані з деякою іронією та жартома. Бо кохання – це все. І це все, що ми знаємо про нього.
    Автор статті просто і наглядно показав що може статися з людиною яка справді кохає. І дійсно з закоханої людини можна жартувати, прикалуватись (не в образу звичайно), бо закоханість це те саме що обісратися: всі це бачать, але то тепло відчуваєш тільки ти :))) І усім решта важко зрозуміти тебе…

  17. Student 07.04.2010 пише:

    Якщо трохи серйозніше поставитись до даної теми. Vorobus, правда: нерозділене кохання – є така штука. І твої слова «Але, не треба брати у голову. Що одною дівчиною (хлопцем) обмежується світ?» – це факт, але наступна фраза – не зовсім хороша порада: «Треба постаратися забути її (його) і жити далі.», це правильно, але занадто банально і просто сказано і якщо людина справді кохає, то це не порада, вона не зможе просто так забути кохану(го), треба постаратися не згадувати приємні моменти які у вас були, треба постаратись щоб ні на мить не спливали в пам’яті ці щасливі хвилини проведені разом, коли нічого і нікого навколо не існувало крім вас обох. А такі моменти неодмінно були, бо без цього не можна сказати що це кохання, тому що не можна закохатися в людину яка зовсім не відповідає взаємністю… А вгазалі без мук і страждань немає кохання.
    Такс, стоп, щось мене понесло, зазвичай багато не говорю 🙂

  18. Lanagur 09.04.2010 пише:

    “А вгазалі без мук і страждань немає кохання.” Student, це брєд. Чи то кохання садомазоха? Із-за чого мучитись і страждати? така в тебе кохана попалась? доводила так? якшо тобі не відповідають коханням то я ще повірю, але якшо ти кохаєш щиро і від усього сердця – це тільки позитив, це наслода!!!

  19. Student 10.04.2010 пише:

    Лана, це жарт чи вирішила вчепитись до останньої моєї фрази, з усім написаним вище погоджуєшся? Якщо дуже цікавить, то особисто в мене не було такого “кохання садомазоха”. Якщо вже про таке почала, значить в самої таке було або і зараз є? “немножко любить садомазо?”:)
    І ці слова не слід сприймати по дитячому, буквально. Муки і страждання не фізичні, а душевні і коли ти їх переживаєш, то по справжньому розумієш що кохав(ла), бо якщо все проходить безслідно – це було ніщо інше як самообман або просто гра на публіку, а не кохання.

  20. zars 10.04.2010 пише:

    Student пише: А вгазалі без мук і страждань немає кохання.
    Такс, стоп, щось мене понесло,…

    Є ТАКЕ КОХАННЯ: у студентському гуртожитку.
    (Хай живе вільне кохання, без лікування, мук і стражданя!).

  21. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student, якщо так страждати душевно, то можна потрапити у психіатричний заклад на лікування, якшо це справжнє кохання, а не закоханність, то люди живуть разом і їм добре, а якшо ось так страждати, то ну його нафіг (чи її)

  22. Student 10.04.2010 пише:

    Zars, це не кохання, це секс 🙂 Але не підтримати тебе не можу “Хай живе вільне кохання, без лікування, мук і стражданя!.” 🙂

    Ми добре знаєм що хочемо
    Слова і думки зовсім різнії
    У ліжко б швидше ускочити
    Скрипучі пружини залізнії

    Ти плаття сама знімаєш
    Навіщо даремно м’яти
    Я навіть тобі не товариш
    То що ж про любов казати

    Роздягнута ти ще краща
    І ніч пролітає швидко
    Ніхто не пояснить нащо
    Оця любов в гуртожитку

  23. Lanagur 10.04.2010 пише:

    до речі, Student, так для всебічного розвитку: садомазохисти получають від страждань фізичних неабияку насолоду, і вони задоволені люди на відміну від тебе. І ще, по-твоєму такі страждання твої – це по-дорослому?)))))))

  24. zars 10.04.2010 пише:

    Тудік, та ти шариш! Ставай з-за компютера і дуй в гуртожиток.

  25. Student 10.04.2010 пише:

    Lanagur пише: Student, якщо так страждати душевно, то можна потрапити у психіатричний заклад на лікування, якшо це справжнє кохання, а не закоханність, то люди живуть разом і їм добре, а якшо ось так страждати, то ну його нафіг (чи її)

    Можна і з глузду зійти, навіть на кільпарківській не допоможуть… А ти не думаєш, що може бути варіант, коли один з партнерів притворяється, а інший дійсно покохав і в один прикрасний момент вони розходяться бо один з них нічого не відчуває… от тоді і починається страждання… Звичайно є різні нюанси, але нікому такого не побажаю. І немає нічого кращого за справжнє чисте вічне взаємне кохання. Якщо взагалі щось таке існує 🙂

  26. Student 10.04.2010 пише:

    Такс, спокійно, хлопці, дівчата я не встигаю усім відписувати 🙂

    Лана, я схожий на дауна? Можу сприйняти як образу: “так для всебічного розвитку: садомазохисти получають від страждань фізичних неабияку насолоду, і вони задоволені люди на відміну від тебе.” Я не відношуся до содомазохістів, тому й задоволення не отримую, а свої репліки пишеш не обдумано як самозахист… Вобач за відвертість.

    Зарс, а ти думав, щось трошки петраю в цьому, який гуртожиток? Ти зараз там? Пиво, дівчата, рок-н-рол, все по вищому розряду? 😉

  27. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student, будь простішим і до тебе потянуться люди, нема чого ображатись, тут тебе ніхто не хоче образити. А мені нема від чого захищатись, тут на мене ніхто не нападає, а таких як ти я не боюсь))))))))))

  28. zars 10.04.2010 пише:

    Student пише: Зарс, а ти думав, щось трошки петраю в цьому, який гуртожиток? Ти зараз там? Пиво, дівчата, рок-н-рол, все по вищому розряду?

    Тепер трохи по-іншому: відзік, дзєвкі, вадзяра…

    Колись, справді, було більше романтики:

    В Стрийськім парку ми сі здибали з тобов,
    Міжи нами сі зашпортала любов!
    Як задєгну білі штанці
    Та прийду до тебе вранці –
    Напою тя я газованов водов…

  29. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Ти гляди мені, Марічко, ой гляди
    На сусіда на Івана не гляди
    Бо як пальну поміж очі,
    То аж в сраці забулькоче

  30. Lanagur 10.04.2010 пише:

    даааааааааааа, була романтика була)))))

  31. Student 10.04.2010 пише:

    Lanagur пише: Student, будь простішим і до тебе потянуться люди, нема чого ображатись, тут тебе ніхто не хоче образити. А мені нема від чого захищатись, тут на мене ніхто не нападає, а таких як ти я не боюсь))))))))))

    Не боїшся таких як я? Ти ж мене не знаєш, може я злий і страшний сірий вовк? ))))

    Бачу вас двах на романтику потягнуло? Молодість згадали? 🙂
    Зарс, так і не отримав відповіді, в який гуртожиток приїзджати?

  32. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student , ти ж мене тоже не знаєш, може я Червона Шапочка, яка ліс знає і таких сіреньких вовчиків обожнює))))))))))…………їсти на обід

  33. zars 10.04.2010 пише:

    Та вигнали мене з гуртожитку. Рок-н-рол голосно слухав…

  34. Student 10.04.2010 пише:

    Лана, хід твоїх думок мені подобається 😉

    Бідолашний Зарс, де ж ти тепер живеш?

  35. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student пише: Лана, хід твоїх думок мені подобається
    Бідолашний Зарс, де ж ти тепер живеш?

    де-де? у лісі він живе, а на полювання на вовчиків мене бере з собою

  36. Student 10.04.2010 пише:

    Змова? Вполювати мене вирішили? )))
    Студента так просто не вполюєш 😉

  37. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student пише: Змова? Вполювати мене вирішили? )))
    Студента так просто не вполюєш

    які ж кмітливі студенти пішли)) Це ми ще подивимось: “З тих сильних рук ще ніхто не виривався!”))))))))

  38. Student 10.04.2010 пише:

    Сонечко, спочатку треба впіймати в ті сильні руки ))) І я давно вже не студент…

    Целый день с ней в парке в любви ей объяснялся.
    Спросила: “Кем работаешь?”, студентом ей назвался.
    Заблестели глазки, порозовело личико:
    Ах, не знала глупая, что это просто кличка!

  39. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student, ти переслухався шансона, “Заблестели глазки, порозовело личико:” – дєвочка явно в такій стадіїї опьяніння, шо ї можна любу лапшу на вуха вішати. А для мене нема різниці хто ти, “поживем побачим”

  40. Student 10.04.2010 пише:

    Lanagur, не обов’язково дівчина п’яна, можливо хлопець сподобався і просто засоромилась 🙂
    “Поживём – увидим, доживём – узнаем, выживем – учтём!”? 😉

  41. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student пише:
    “Поживём – увидим, доживём – узнаем, выживем – учтём!”?

    ото ж бо і воно! Спочатку виживи…………..потім доживи ще, а тоді і побалакаєм))))))

  42. Student 10.04.2010 пише:

    Домовились, не таке бувало ))))) Бачу маєш велике бажання познайомитись особисто? 😉

  43. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student пише: Домовились, не таке бувало ))))) Бачу маєш велике бажання познайомитись особисто?

    помиляєшся нічого особистого. А знайомитись з чужими мені zars не дозволяє

  44. Student 10.04.2010 пише:

    Правда? То у вас справжнє велике кохання?
    Я ж нічого кримінального не пропоную, ми ж дорослі люди, думаю що не помилився на рахунок тебе, по тому що пишеш на малолєтку не схожа. А якщо так, то можна без проблем зустрітись в реалі і поговорити в невимушеній атмосфері за горнятком кави або чаю 🙂

  45. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student, знаєш, про наші з zarsом відношення знаєм тільки ми і нікого більше в них не посвячуєм, а тобі просто порада на майбутнє, навчись з легкістью приймати слово “Ні”.

  46. zars 10.04.2010 пише:

    Lanagur пише: А знайомитись з чужими мені zars не дозволяє

    Student, то вона кокетнічає. Буть наполегливіший і все у вас вийде.

  47. Student 10.04.2010 пише:

    Знаю я Ваше “Ні” дівчата )))) Якщо дівчина каже “ні”, то це насправді “так”, але пізніше 🙂

    Буду мати на увазі Зарс 🙂

  48. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student, не слухай його він спецом тебе провокує

  49. Lanagur 10.04.2010 пише:

    zars, а ти вже забув які сцени ревнощів мені закатував? ну чекай чекай, буде тобі “пасочка в тобі”!

  50. Lanagur 10.04.2010 пише:

    блін, пасочка в торбі

  51. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student, ти ще zarsа не знаєш, він такий підступний…………….

  52. Архіваріус 10.04.2010 пише:

    Student пише: Змова? Вполювати мене вирішили? )))
    Студента так просто не вполюєш

    Нічого ми на нього такі сильця поставимо, що нікуди він від нас не втече. І пасочка, до речі, нам придасться. 😀

  53. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Архіваріус, нарешті ти прийшов)))))) чого я тебе раніше не слухала, а ти був правий на рахунок zarsа, він мене підставляє(ховаюсь за плече Архіваріуса і показую zarsу язика)

  54. Архіваріус 10.04.2010 пише:

    Так, зарс підступний. На нього потрібно вважати, а прикидається ягнятком з пасочкою. 😀

  55. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Архіваріус пише: Так, зарс підступний. На нього потрібно вважати, а прикидається ягнятком з пасочкою.

    дякую тобі, Архіваріус, ти відкрив мені очі!

  56. zars 10.04.2010 пише:

    Lanagur пише:(ховаюсь за плече Архіваріуса і показую zarsу язика)

    А покажи шось цікавіше…

  57. Lanagur 10.04.2010 пише:

    zars пише:
    А покажи шось цікавіше…

    тобі тільки клізму покажу, яку неодмінно тобі поставлю як повернешся у палату

  58. zars 10.04.2010 пише:

    Lanagur пише: тобі тільки клізму покажу, яку неодмінно тобі поставлю як повернешся у палату

    Student, ти бач, з чого потрібно починати серйозні стосунки з Ланою. На які жертви потрібно йти!
    Lanagur – найромантичніша дівчина у світі!!!

  59. Student 10.04.2010 пише:

    Ви мене бентежите зі своєю романтикою!!! З клізми почитати близькі відносини?.. )))))) Ніяк не можу зрозуміти сьогоднішню молодь. ))))))

  60. Student 10.04.2010 пише:

    А я дурак пропоную зустрітися і поговорити в романтичній атмосфері… Ну ладно, Лана, так вже й бути, твоє життя, твої правила… тільки не клізма!!!… почнемо з мі..ту? )))))

  61. Student 10.04.2010 пише:

    Lanagur пише: Student, ти ще zarsа не знаєш, він такий підступний…………….

    І це Зарс підступний?.. то з ним крутиш, то вже до Архіваріуса між іншим легенько заливаєш!

  62. Student 10.04.2010 пише:

    Архіваріус пише: Student пише: Змова? Вполювати мене вирішили? )))
    Студента так просто не вполюєш
    Нічого ми на нього такі сильця поставимо, що нікуди він від нас не втече. І пасочка, до речі, нам придасться.

    І ще один в змові проти мене, та що я вам такого зробив? )))) Хочите вполювати, спробуйте, тільки дивіться щоб полювалки вам не поломалися. )))))

  63. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student пише: А я дурак пропоную зустрітися і поговорити в романтичній атмосфері… Ну ладно, Лана, так вже й бути, твоє життя, твої правила… тільки не клізма!!!… почнемо з мі..ту? )))))

    шось ти хлопче не збагнув досі з якою метою сюда зайшов, клізма, однозначно клізма! а мі..т хай тобі порохотяг робить в нього тяга хороша

  64. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student пише:
    І це Зарс підступний?.. то з ним крутиш, то вже до Архіваріуса між іншим легенько заливаєш!

    а ось це вже наша справа

  65. Student 10.04.2010 пише:

    Lanagur пише: Student пише: А я дурак пропоную зустрітися і поговорити в романтичній атмосфері… Ну ладно, Лана, так вже й бути, твоє життя, твої правила… тільки не клізма!!!… почнемо з мі..ту? )))))
    шось ти хлопче не збагнув досі з якою метою сюда зайшов, клізма, однозначно клізма! а мі..т хай тобі порохотяг робить в нього тяга хороша

    Я сюди зайшов явно не для того щоб вийти з клізмою в задниці! )))
    А щодо порохотяга і пов’язаних з ним пошлостей – самі ж почали ))) Я культурно, про романтику 🙂

  66. zars 10.04.2010 пише:

    Student пише:А щодо порохотяга і пов’язаних з ним пошлостей – самі ж почали ))) Я культурно, про романтику

  67. zars 10.04.2010 пише:

    І Лана про те: є ж порхотяги з насадками…

  68. zars 10.04.2010 пише:

    Student пише: А я дурак пропоную зустрітися і поговорити в романтичній атмосфері… Ну ладно, Лана, так вже й бути, твоє життя, твої правила… тільки не клізма!!!… почнемо з мі..ту? )))))

    Але, загалом, вважаю, що пропонована Studentом заміна досить вдала і правильна.

  69. Lanagur 10.04.2010 пише:

    Student пише:

    Я сюди зайшов явно не для того щоб вийти з клізмою в задниці! )))

    як би сказав zars “А це пікантно, пікантно!”

  70. zars 10.04.2010 пише:

    Я – класик!!! Пікантно, пікантно…

  71. Lanagur 10.04.2010 пише:

    zars пише:
    Але, загалом, вважаю, що пропонована Studentом заміна досить вдала і правильна.

    ніяких замін не буде!!!

  72. Lanagur 10.04.2010 пише:

    zars пише: Я – класик!!! Пікантно, пікантно…

    ти zars -фантаст.

  73. zars 10.04.2010 пише:

    О! Так! Так! Дас іш фантастіш!

  74. zars 10.04.2010 пише:

    А хоч буду телепатом? (У розумінні: раз, два, три, чотири, пять – починаю телепать).

  75. Lanagur 10.04.2010 пише:

    zars пише: О! Так! Так! Дас іш фантастіш!

    sehr gut, zars!!!!!

  76. Student 10.04.2010 пише:

    Ой не можу, кумедні ви обоє ))))))

  77. Lanagur 10.04.2010 пише:

    zars пише: А хоч буду телепатом? (У розумінні: раз, два, три, чотири, пять – починаю телепать).

    це не телепат, а аноніст

  78. zars 10.04.2010 пише:

    Student пише: Ой не можу, кумедні ви обоє ))))))

    Приєднуйся!!! Диви скільки Лана всього знає… Якими термінами володіє! Тут один не справиться: вдаримо кількістю по досвіду!

  79. Lanagur 10.04.2010 пише:

    zars пише: Student пише: Ой не можу, кумедні ви обоє ))))))
    Приєднуйся!!! Диви скільки Лана всього знає… Якими термінами володіє! Тут один не справиться: вдаримо кількістю по досвіду!

    так не чесно буде, я одна, а вас багато((((((( невже на моїй стороні нікого більше не буде?(((((((

  80. zars 10.04.2010 пише:

    Нє-а, ми будем з обох сторін…

  81. Student 10.04.2010 пише:

    zars пише: Нє-а, ми будем з обох сторін…

    З обох сторін… Заманчива пропозиція )))) В тебе теж фантазії вистачає )))))

  82. Student 10.04.2010 пише:

    Lanagur так не чесно буде, я одна, а вас багато((((((( невже на моїй стороні нікого більше не буде?(((((((

    Зате задоволення за багатьох получиш )))))

  83. Student 10.04.2010 пише:

    Тут є якісь модератори?.. Коментарі до статті про кохання перетворили майже в віртуальний секс ))))

  84. Lanagur 10.04.2010 пише:

    zars пише: Нє-а, ми будем з обох сторін…

    zars, цим развратом займатись собі вдвох, без мене

  85. Student 10.04.2010 пише:

    Lanagur пише: zars пише: Нє-а, ми будем з обох сторін…
    zars, цим развратом займатись собі вдвох, без мене

    Секс без дівчини – признак дурачини! ))) А ми нормальні )))

  86. zars 10.04.2010 пише:

    Student пише: Тут є якісь модератори?.. Коментарі до статті про кохання перетворили майже в віртуальний секс ))))

    Е-е-е, ти важай там, монітор не заляпай! Думай про безпеку, а то замкне і йоком токне.

  87. Lanagur 10.04.2010 пише:

    zars пише:
    Е-е-е, ти важай там, монітор не заляпай! Думай про безпеку, а то замкне і йоком токне.

    zars знає це з власного досвіду))))))

  88. Student 10.04.2010 пише:

    Lanagur пише: zars знає це з власного досвіду))))))

    О_о В наших рядах є аноністи???

  89. russo turisto 10.04.2010 пише:

    Посмотри ты на берег скалистый.
    Под скалою сидят анонисты.
    Они дрочут все дрочут,
    И как дикие звери хохочут!

  90. zars 10.04.2010 пише:

    Ну, бля…, за шо? Несправедливо!!!

  91. Student 10.04.2010 пише:

    zars, можливо тебе розчарую, але нема справедливості на світі.

  92. russo turisto 11.04.2010 пише:

    Зарс. но ты все-таки мужчина, и не можеш смотреть на это все безобразие.
    Еще немножко, и нам скажут, что жить с женщиной это ненормально.
    Но я мужчина и этого не воспринимаю.

  93. russo turisto 11.04.2010 пише:

    Но я все-таки любллю Ланагур…..

  94. Lanagur 11.04.2010 пише:

    russo turisto пише: Но я все-таки любллю Ланагур…..

    Ты о любви не говори!
    Испортить можешь всё словами.
    Ты докажи её делами

  95. zars 11.04.2010 пише:

    Lanagur пише: zars пише: Нє-а, ми будем з обох сторін…
    zars, цим развратом займатись собі вдвох, без мене

    russo turisto пише: Зарс. но ты все-таки мужчина, и не можеш смотреть на это все безобразие.

    Бєзобразіє, коли Лана відмазується… Я ж екстрім пропоную.

  96. zars 11.04.2010 пише:

    russo turisto пише: Но я все-таки любллю Ланагур…..

    russo turisto, недільне святкування ще не привід до освітчення таким вишуканим жінкам, як Лана!!! На кільцеву, москалю!

  97. Lanagur 11.04.2010 пише:

    zars пише:Бєзобразіє, коли Лана відмазується… Я ж екстрім пропоную.

    zars , шо ти собі дозволяєш? ні на який екстрім я з вами не погоджуюсь, хочеш мене розізлити? що ж потім не питай “за що?”

  98. zars 11.04.2010 пише:

    Не розізлити, а завести…, тобто навести на шлях істинний.

  99. Lanagur 11.04.2010 пише:

    zars пише: Не розізлити, а завести…, тобто навести на шлях істинний.

    не викручуйся, признайся собі шо вчора ти був не правий і заслужив на пасочку в торбі від мене

  100. zars 11.04.2010 пише:

    Бухий був вчора, каюсь. Але фантазія працювала. Га???

  101. zars 11.04.2010 пише:

    Але збоченцем мене не треба було… Во!!!

  102. russo turisto 26.04.2010 пише:

    Lanagur пише:

    Ты о любви не говори!
    Испортить можешь всё словами.
    Ты докажи её делами

    Любовь стучится в моем сердце,
    На ум приходит лишь одно –
    Утро,
    Ветка сирени
    И твоя улыбка. 😳

  103. Lanagur 26.04.2010 пише:

    russo turisto, спасибо! сейчас даже виртуальная поддержка пригодится мне, депрессия у меня(((((((((((((((((

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*