Похована - Блог про Львів

Похована

Похована

Наступають вихідні й не тільки. Ще плюс грип лютує, всі на карантині. Що ж робити тим хто сидить вдома або захворів. Є багато справ і одна із них подивитися якесь кіно. Тип фільму – це вже за Вашим смаком. Я вирішив глянути якийсь ужастик. Щось ті мелодрами і комедії набридли.

Вибір впав на американське кіно “Похована”.

Режисером цього фільму є Роберт Хол. У ролях: Боббі Сю Лютер, Єлена Хіді, Кевін Гейдж, Шон Уейлен, Томас Деккер, Річард Лінч, Нік Принцип, Лукас Тіл, Ентоні Фіцджеральд, Шері де Янг.

За жанром цей фільм відноситься до жахи/трилер. Сам фільм триває приблизно півтора години.

Сам фільм розпочинається із того, що молода дівчина лежить зачинена у гробі. Початок заманчивий. Вона стукає і нікого не має. Тоді ця дівчина розхитує гріб і вилітає на підлогу. І після цього фрагменту починається найцікавіше.

Виявляється, що там промишляє маніяк, який вбиває всіх підряд. Але, чесно кажучи як побачив того маніяка, то так смішно стало. Ну видумують вже ті режисери. Маніяк якийсь незвичайний: стріляєш у нього не вбиваєш, маску носить як Термінатор. На протязі всього фільму я так і не дізнався хто він такий, наф*га то робить.

Потім ця дівчина постійно втікає від нелюда. На своєму шляху вона зустрічає різних людей., які допомагають у боротьбі із маніяком. Але, у підсумку ці люди всі будуть мертвими.

Звичайно, що ще прикол із поліцією. Вона їхала цілу ніч. А шерифа, який працює у цьому містечку замочили відразу. Ну той маніяк дає. Пулі витягає із тіла і далі всіх мочить.

Також читайте:   Дім Гуччі

Декілька слів про вбивства. Нічого так зроблено. Показують все: і як кишки вилазять, і як трупи стають, і голови відрізають, короче все.

Сподобалося мені у цьому фільмі, як маніяк прикалується із одного типа. Бере його покійну маму і відрізає голову. А потім шугає його тією головою.

А, ще забув сказати маніяк всі вбивства знімає на камеру. Ну, прямо якийсь невловимий.

Що не сподобалося у фільмі, то те, що герої якісь тупі. Замість того, щоб свалювати з того містечка, вони залишаються і далі лізуть до того маніяка. В магазині як проходить дія. Малий вибігає і думає годину як вистрілити у невловимого. Аж поки той не вистрелить у нього. Людей у цьому фільмі мало. Всі якісь трупи. Таке враження, що там всіх повирізували.

За те, класно як замочили маніяка. Його нічого не брало. Він такий модний з телефоном ходив, який ніхто не міг розблокувати. Стріляли у нього, били. Нічого не допомагало. А завдяки якомусь клею чи швидше це рідина була його вбили, спаливши йому лице.

І ще додам від себе, що головний маніяк помер і його не буде. А то зараз ті продовження напрягають.

Уривки з цього фільму ви можете переглянути нижче:

Ось таке от кіно подивився я. Як на мене, кіно – повна фі*ня. Стандартний американський ужастік без думки. Звичайно, що скільки людей стільки і думок. Комусь це кіно сподобається, комусь ні. Але, краще один раз побачити, чим сто разів почути.

Висновок – дивіться!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. zars 14.11.2009 пише:

    Думаю, твердити, що продовження не буде зарано. Згідно законів цого дурнуватого жанру 20-и річна довгонога професор медицини Каліфорнійського університету (якась Мірлі або Бленда), керована темними силами зла, клонує третє око померлого головного маніяка і створить ще зо шість таких же придурків, як у першому фільмі. Далі всі вони із спаленими обличчями будуть мочити добрих і наївних америкосів не тільки в одному окремо взятому магазині, а у всіх супермаркетах США…
    …Деталі зможете переглянути у будь-якому іншому холівудському кіно-жахові.

  2. Notorious BIG 20.11.2009 пише:

    Я не можу дивитись такі фільми, моя нервова системадуже розхитана і не витримує великих нагрузок…Коли я дивлюсь такі фільми мене починає крити, а коли мене починає крити, то я стаю некерованим, беру у руки дідову рушницю і усі мені здаються ворогами…хватає вже того, що коли я дивився усі частини фільму “Пилка”, населення мого будинку зменшилось удвічі:)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*