Кличко переміг Джонсона - Блог про Львів

Кличко переміг Джонсона

Кличко переміг Джонсона

Сьогодні у швейцарському Берні відбувся поєдинок між чемпіоном світу по версії WBC Віталієм Кличком і американцем Кевіном Джонсоном. Перемогу по очках святкував Наш співвітчизник.

Про цю подію говорили останні дні. Цікаво було як виглядає Віталій, бо все-таки вже не той вік. Але, правильно сказав Кличко, що він завоював найпрестижніший пояс і не віддасть його нікому. А то що Джонсон говорить, то таке. Говорити – не мішки носити.

Напевно не кожна людина знає хто ж цей американець. Коротко про нього скажу:

Аматорську кар’єру Джонсон почав у 18 років, вигравши на цьому рівні турнір «Золоті рукавички» штату Нью-Джерсі.

Професійну кар’єру розпочав 13 лютого 2003, перемігши технічним нокаутом у четвертому раунді співвітчизника Стенфорда Брісбона.

Уже в третьому поєдинку Джонсон вийшов на ринг проти набагато більш досвідченого боксера з Узбекистану Тимура Ібрагімова і звела поєдинок внічию.

Незважаючи на цілком заможна для «проспекту» вік, Джонсон за п’ять років професійної кар’єри провів лише 19 поєдинків, проте його опозицію можна вважати досить серйозною для включення боксера в список найбільш багатообіцяючих суперважкоатлетів.

Кевін не володіє надзвичайним ударом, однак реакція і швидкість дій в ринзі в нього завидна, і він часто користується цим, щоб пожартувати над суперниками. Один з улюблених прийомів американця – вступити під час бою в легкий діалог з глядачами або своїми секундантами, а потім також невимушено і часто несподівано для суперника повернутися до бою.

У активі Джонсона до цього матчу було 23 поєдинки і жодної поразки. Але, всі мусять програти і винятком не став він.

На зважуванні Віталій був важчий за Кевіна на 2 кілограма (Кличко – 112 кг, Джонсон – 110 кг). Там чуть не виникла бійка.

Також читайте:   Зустріч Хабіб – Мейвезер: чутки та реальність

Отакий от цей нахабний американець.

Про Кличка говорити не буду. І так всі все знають. Все-таки 40 поєдинків за плечима.

Перейдемо до самого бою.

Сам бій розпочався із повної переваги Кличка. Той нахаба втік у кут ринга і стояв немов чекаючи на гонг. То такий боксер, що сам не б’є і другому не дає.

Другий і третій раунд, що називається у “одну касу”. Кличко його б’є, а той захищається і усміхається.

Четвертий раунд трошки змазаний, бо Віталій дістав розсічення і трохи був обережний. Бо всі ж пам’ятають як він програв через те кляте розсічення.

Після 4 раундів судді одноголосно віддають перевагу Кличку.

Здавалося, що згодом ситуація зміниться, але нічого подібного. Кличко і надалі володіє перевагою. Загнав Джонсона у кут і там його б’є. Американець із своєю тактикою дістав. Що за тактика? Цілу гру стоїть у глухому захисті. Як можна виграти?

Наступні раунди проходять так само як і попередні. Тільки відмічу, що у 8 раунді здавалося, що вже все – впаде нахаба, але витримав.

А от у 12 раунді, то я “віддихнув”. Кличко імпульсивно почав знущатися із Кевіна. А він далі сміється, а у кінці хотів ще і Володимира набити. Ото смішний.

І тут прозвучав гонг. Одноголосним рішенням суддів перемога дісталася НАШОМУ СПІВВІТЧИЗНИКУ ВІТАЛІІІІІІІІІІІІІЮ КЛИИИИИИИИИИЧКУ!!!

Таким чином Віталій захистив свій титул і чекає на нові поєдинки.

Фрагмент поєдинку наведено нижче:

P.s. Джонсон мене розсмішив. Перед матчем заявляти хтозна-що, а на ділі всі все зрозуміли. Та хто ти такий щоб таке заявляти? Із ким ти бився? Я думаю всім після цього бою стало все зрозуміло хто є хто.

У статті використано фото з сайту turnir.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. Lanagur 13.12.2009 пише:

    а вже не вірю в чесність поєдинків, все сплановано, таке собі шоу на публіку

  2. Notorious BIG 13.12.2009 пише:

    Бокс був відверто кажучи нудний 🙁 Зате після боксуя переглянув на DVD один такий собі фільм 🙂 Називається фільм “Одноглазый монстр”… Кароче суть фільму у тому шо група людей поїхала знімати порно 🙂 туди-сюди…кароче в тіпа “член” тікає і починає охоту на всіх 🙂 Загалом американці віднесли своєрідний фільм до жанру ужасів, але я так лахав з деяких моментів, шо аж сльози текли! Дійсно фільм дужедивний, але краще ніж вчорашній бокс 🙂

  3. Архіваріус 13.12.2009 пише:

    Дивлячись цей бій у мене склалася така картина – український козак лупить чорного африканського буйвола, який володіє хіба що силою, а так взагалі це все виглядало як гра водні ворота. Трохи соромно за США, бо бій з Ареолою був набагато цікавішим.

  4. zars 13.12.2009 пише:

    Lanagur! Як можна ствержувати, що все сплановано! Негру 12(!!!) раундів товкли в голову (ніфіга собі планування). Кличко – красава!
    Ввеликий Юрист! У ніч бою тільки ТИ не правильно тримав кулаки… Велике ТОБІ галицьке – ГАНЬБА!!!

  5. bankiduki 14.12.2009 пише:

    Сплановано не в плані бої, Кличко молодець відстояв. Я б навіть скзаав сплановано в тому розумінні що противників слабких підбирають.Тут Кличо може і не винен , менеджери його туплять. А загалом Брати Кличко це ті єдині ,одні з небагатьох , які гідно прославляють нашу Неньку Україну.Повірте у світі нас знають по 3-4 ознаках : Чорнобиль,тепер можливо Чемпіонат 2012,Руслана, Шева ну і Брати Кличко , так що їм респект, щоправда хотілося б сильніших боїв.

  6. Lanagur 14.12.2009 пише:

    zars, де крутяться такі гроші, можливо і не таке не будь наївним

  7. Narcus 15.12.2009 пише:

    Я згоден-бій був просто цирковим номером!!! Якщо чесно то стидно-такі бої показувати! 12 раунд-в загалі був хаха- Камеді відпочиває-коли Кличко почав праву руку піднімати-це просто було шоу!!!

  8. Прикольно читати цинічні коментарі. Що, по російському ТБ говорили про комедію? Ну вони завжди так говорять, коли український спортсмен виступає. Я б їх поставтв у той ринг. Гарний поєдинок, Кличко молодчинка. Дяк за цікавий репорт.

  9. Lanagur 18.12.2009 пише:

    Станіслав, чому ти важаєш, шо хтось висловлює думку російського ТБ, тут висловлюють власну думку, вона на то і власна шо не співпадає з іншою, можливо твоєю, так що поважай трошки інших.

  10. Notorious BIG 31.12.2009 пише:

    Ну переміг Кличко, того Джонсона…піпєц новина…я ось наприклад учора майже переміг “зеленого змія”…
    Акцентую увагу на слові “майже”)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*