Футзал: Азербайджан 3-3 Україна (по пен. 4-2) + Відео - Блог про Львів

Футзал: Азербайджан 3-3 Україна (по пен. 4-2) + Відео

Азербайджан - Україна

Після такого матчу немає слів навіть, одні емоції. Ми залишаємо європейський форум.

Збірна України із футзалу в серії пенальті поступилася збірній Азербайджану. Основний час закінчився із рахунком 3-3. А це означає, що у півфінал виходять футзалісти, але не Наші.

Прогнози експертів справдилися. Ще до початку матчу спеціалісти говорили, що Азербайджан доволі міцний горішок. Це показала і сама гра. Команда, кістяк якої складають натуралізовані бразильці постала добре організованою командою. А запал, який у них був на обличчях, говорив сам за себе.

Про Нашу збірну нічого казати не буду. Тут і так все ясно. Завдання було як мінімум дістатися до півфіналу.

Перед цією грою дивився матч Чехія – Італія (Чехія обіграла Італію), то там все вирішила серія пенальті. Навіть подумати не міг, що за сьогодні прийдеться побачити ще одну лотерею. Але, про все по порядку.

В українців вийшов той самий склад, що і у матчі із Італією. Думалося може відбудеться заміна воротаря, але ні, Лисенко зайняв пост голкіпера. І скажу відразу, що відіграв він доволі добре.

Ще не встигла розпочатися гра, як вже на 1 хвилині Михайло Романов класним уларом застав врозплох голкіпера Азербайджану. Доречі, йому вже 42 роки. Та це нічого. Йому потім випаде честь стати героєм.

Не встигли Ми натішитися як на 3 хвилині рахунок вже був рівний, відзначився Фарлазієв. Це по правді назрівало. Збірна Азербайджану просто-на-просто Нас задавила. Удари йшли звідусіль. Ті бразильці не знаю звідки, але стиль їхньої гри нагадує мені великий футбол. Можливо я і правий.

Після забитого гола Азербайджан і надалі нагнітав, моменти за моментами, але забили ми.

На 11 хвилині після улару Легчанова воротар м’яч відбив, а на добиванні першим був Чепорнюк.

Також читайте:   Ігор Москвичов: «Все майже так, як і минулого року»

Вроді трохи вдалося після цього налагодити гру. Та ні, пропустили із нічого. Азербайджан подавав кутовий і ніким неприкритий Тяго на 18 хвилині встановив статус-кво.

Так і завершився перший тайм.

Другий тайм був менш популярний на забиті м’ячі, але напруга яка панувала в останні хвилини матчу – словами не передати. Вашого автора це стосується також.

Моментів також не бракувало. Скажу про голи.

25 хвилина – розіграш штрафного і Жаде красиво виводить Азербайджан вперед.

Українці відігралися на 34 хвилині. На добиванні першим встиг Кондратюк. Після цього гра стала глухою. Ніхто не хотів ризикувати.

Вроді вже все йшло до серії пенальті. Та за 12 секунд до кінця гри Азербайджан фолить. У їх пасиві вже до цього
були 5 фолів. Кращого шансу щоб виграти годі побажати. До м’яча підійшов Легчанов і на Наші розчарування вдарив вище воріт.

Все, пенальті. Що тут сказати. Азербайджан показав Нам як треба бити пенальті. У збірної України на ворота став досвідчений Корнєєв, та нічим не зміг допомогти. Ось перелік гравців, хто бив у Нас:

Зам’ятін – забив
Романов – забив
Павленко – воротар
Чепорнюк – воротар.

Азербайджанці не хибили. 🙁 4-2 по пенальті. Далі йдемо не ми.

Більш детальні фрагменти матчу і голи Ви можете переглянути у наступному відео:

Що ж, на жаль, збірна України слідом за Італією залишає чемпіонат. Зараз можна згадувати нереалізовані моменти, штрафні тощо та вже нічого не зміниш. Прийдеться чекати нових турнірів і нових перемог. Вітаємо Азербайджан із виходом у півфінал. Вони виграли – значить сильніші.

У публікації використано фото з сайту futsal.sport.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Narcus 26.01.2010 пише:

    Нооооо— ні чого пацани сражались-голи канєшно шалені-нема чого сказати-а фортуна вона і в казіно фортуна і нехай хтось плюне в мою сторону після моїх слів!!!!!!!!!! Пацанам 5+!!!!!!!!!!!!!!!! А хто їх буде паклюжити тим -!!! Я думаю вони хотіли але не получилось!!!!

  2. Архіваріус 26.01.2010 пише:

    Шкода звичайно, що наші пацани програли казбекам, але що пробиш – таке спортивне життя. Думаю, що наш Ворбус з гідністю перенесе нашу поразку і не вкоротить собі віку.

  3. bankiduki 26.01.2010 пише:

    Як завжди,хотіли але не получилося.
    Як завжди,забити вчасно -забарилися
    Ну що ж ,підсумок : Далі йдемо – не Ми.
    Бажаю результативної і вдалої ігри.

  4. Gena Bukin 31.01.2010 пише:

    Вчора відбувся фінал чемпіонату Європи. Іспанія обіграла Португалії із рахунком 4-2.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*