Футзал: Україна 4-2 Польща

Футзал Україна-Польща

Збірна України з футзалу у рамках підготовки до чемпіонату Європи, що стартує 19 січня в Угорщині у Львові провела товариський матч із збірною Польщі. Гра, як і прогнозувалося, закінчилася перемогою Наших земляків із рахунком 4-2.

Цією грою футзал повернувся у палац спорту Галичина, який після масштабної реконструкції знову готовий приймати матчі. Але, про реконструкцію залу читайте найближчим часом. Повернемося до самого матчу.

Гра викликала ажіотаж. Все-таки Львів давно хоче приймати матчі серйозного рівня. А тут хоть і “товарняк”, але все-таки матч міжнародного рівня. Останній матч подібного рівня у Львові був ще, коли Наша збірна у двох матчах обіграла збірну Латвії. Було це ще у 24-25 вересня 2007 року, коли Наші земляки були сильнішими у двох матчах, відповідно 7-1 і 5-0.

На цю гру вирішив завітати і Ваш автор.

Варто перед оглядом матчу також сказати, що вперше вхід на футзал був платний. Квитки були від 10 до 15 гривень. Але, як-то кажуть у Нас завжди бардак. Якийсь тип продавав квитки і не знав, де що є. Де які місця. Багато людей верталося і хотіло набити того типа. А він далі щось розказував незрозуміле. З організацією ще потрібно попрацювати. 🙁

Потім ще гра почалася із 15 – ти хвилинним запізненням. Вступні слова говорили то тренер, то голова федерації. Короче, я вже замахався їх слухати. 🙁

Знайомий каже хоча би гардероб зробили, а то духота в залі. А на вулиці ж зима. У шортах не прийдеш. 🙂

І тут нарешті гра. Зразу скажу, поляки розчарували. Досить легко українці повели в рахунку 2-0. Двічі відзначився гравець Тайму – Чепорнюк. Взагалі діями першої четвірки залишилися задоволеними мабуть усі. А вона складалася лише гравців Тайму: Павленко, Чепорнюк, Легчанов, Кондратюк.

Після голів гра і надалі проходила, що називається в “одну касу.” Прикол був тільки як Рогачов кинув між ніг гравцю поляків.:) Це показало беззубість дій їхніх гравців.

Також читайте:   Ліга чемпіонів. Чвертьфінал. «Барселона» – «Добовець» – 2:0 + ВІДЕО

Що ж до голів, то забити українці до перерви могли і не раз. А забили лише двічі. Із десятиметрового відзначився Легчанов і під завісу тайму встиг забити і Іванов.

З тими десятиметровими взагалі прикол. Із 15 хвилини українці сиділи на 5-ти фолах. Здавалося оь-ось, а поляки за хвилину до кінця примудрилися двічі сфолити і тим самим підписали собі вирок. 🙂

На другий тайм Наша збірна виставила замість першої четвірки – так сказати резервістів. За словами тренерів, щоб перевірити хто у якій формі. І гра – розчарувала. Другий тайм взагалі глухий. Українці мало рухалися і чесно сказати не хотіли бігати. Чи може зв’язків не має? Люди, що прийшли у зал були незадоволені.

А що поляки? Вони зіграли на своєму рівні. Нічим вони не здивували. Забили голи після помилок Наших захисників. Перший гол, то взагалі не знаю як він там влетів. Стінка вроді стояла і відійшла чи що? 2 гол, то рикошетом від Журби м’яч залетів у сітку.

Загалом, нашим сусідам цей матч був щось типу екскурсії. Скажіть, яка команда програючи не робить зусиль відігратися. Тільки за 2 хвилини до кінця вони випустили п’ятого польового гравця. Але, для Нас то добре. 🙂

В підсумку 4-2 на користь Нашої збірної. Тренери ще мають час для виправлення помилок. Бо на чемпіонаті вже буде ніколи.

А насамкінець пропоную подивитися цікаве відео. Біля мене сиділи якісь типи і трохи підколювали гравців збірної Польщі. Весело було. 🙂

Забиті голи командами Ви можете переглянути у наступному відео:

P.S. 12 січня 0 15.00 ці збірні зіграють ще одну зустріч. А далі чемпіонат, де перед нами стоять високі завдання.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 11 може ще щось напишете?

  1. Narcus 12.01.2010 пише:

    Не дивно що українські футзалісти перебираються до Польщі, з таким рівнем гри поляк багато не виграєш – хоч чемпіонат їх підросте 🙂

  2. De_Funker 12.01.2010 пише:

    davaj Mihal !!!

    Банжі жжжжот :DDD

  3. bankiduki 12.01.2010 пише:

    Чудова атмосфера у залі.Принаймі зал оновили,любо глянути.

  4. Гена Букін 12.01.2010 пише:

    Та що то за суперник? От би Іспанія приїхала чи Італія ото рівень. А поляки – рівень вуличного футболу не в обіду їм. Їм рости ще і рости.

  5. Narcus 12.01.2010 пише:

    Гена Букін, Давай Бразілію запросимо, хай померзнуть трошки 🙂

  6. Маестро 12.01.2010 пише:

    Запросити можна але нах нам такий суперник, думаю нам і Росії з головою хватило)) а поляки, КІНЬ ЇМ КОПИТОМ В ГРУДЬ, нехай вчаться грати у футзал а не футбол)))

  7. Гена Букін 12.01.2010 пише:

    Хоть би клас показали, а не на екскурсію приїхали 🙁

  8. mae5tro 12.01.2010 пише:

    Я тож думаю шо тут вони хіба побухали))

  9. Notorious BIG 15.01.2010 пише:

    І знову ПЄДАЛИ польські програли 🙂 Замість футболу краще нехай сосуть ЛЁДА 🙂
    Зате поляки живуть краще ніж ми і нафіг той футбол мені в тій кризовій Україні всрався 🙂

  10. mae5tro 16.01.2010 пише:

    То були польські туристи яких за нелегальне перевезення сигарет затримали на кордоні)))) і як виправні роботи зробили з них збірну))

  11. Narcus 18.01.2010 пише:

    Як для туристів -то не погано 3 м’ячі забити 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*