Кубок України фінал: Тайм 1-0 Єнакієвець

Тайм володар КУбка

Львівський Тайм обігравши у фіналі Кубка України із футзалу Єнакієвець із рахунком 1-0 вперше у своїй історії став володарем цього трофею.

Що ж, завершився фінал восьми (перший у такому форматі) у Харкові, де суперники розігрували Кубок. І вдруге, після того як трофей завоювала команда ТВД, Кубок їде до Львова. Цього разу до іншої команди Тайм.

Команди до фіналу йшли по-різному. Єнакієвець після перемоги над МФК Рівне (5-3) у півфіналі обіграв несподіванку цього турніру ЛТК із рахунком 6-2.

Наші ж земляки після перемоги над Енергією, у півфіналі отримали у суперники свого основного конкурента у боротьбу за чемпіонство – донецький Шахтар. Всі очікували боротьби, але її не вийшло. Тайм доволі легко розібрався із донеччанами із рахунком 5-0 тим самим довівши, що львів’яни зараз найсильніша в країні.

По правді Шахтар зараз виглядає слабо і навряд чи зможе щось протиставити Тайму у чемпіонаті. Та то таке, поживемо – побачимо.

Тепер сам матч. м. Харків. Фінал: Тайм – Єнакієвець!!!

Так офіційно, бо львів’яни вписали чергову сторінку у свою історію. 🙂

До матчу спеціалісти сходилися до думки, що Тайм здобуде доволі легку перемогу, але кубок є кубок. Якщо команди доходять до цієї стадії змагань, то тут може статися будь-що. Та не в цей раз.

Щодо команд, то травмованих і дискваліфікованих у складах обиднох команд не було. Всі грали у бойових складах.

Також читайте:   Кубок України. Перший поєдинок. «Галицька здоба» розписала результативну нічию з «Славутою»

З самого початку фінального матчу стало помітно – Єнакієвець без бою здаватися не буде. Гравці зі Сходу обрали на матч захисну модель і Тайму важко було впоратися із такою тактикою.

Не скажу, що моментів не було, але було важко. Єнакієвець сидів цілу гру в обороні і міг декілька разів відзначитися на контратаках. Дуже хороша атмосфера панувала у палаці спорту імені Кірпи. Команди підтримували як таймівські вболівальники так і були фани із Єнакієвого.

Та зараз не про це.

Сам гол трапився аж на 31 хвилині. Після навісу у виконанні Якуніна – Олександр Кондратюк головою замкнув передачу партнера:

А перед тим супер момент був у Рудакова (Єнакієвець) та він на добиванні на влучив у пусті ворота.

Після пропущеного гола Єнакієвець розкрився, рятувати ж гру треба було. А Тайм міг у багатьох моментах їх за це покарати.

За 2 хвилини до кінця Єначка кинула в бій п’ятого польового гравця і могла відразу ж зрівняти рахунок та хур сов не влучив у рамку.

Ще мить і фінальна сирена, що сповістила: Тайм володар Кубка України з футзалу сезону 2009/2010 вперше у своїй історії. 🙂

Весь Львів святкує. Що не кажіть приємно.

Тепер завдання ще одне – золоті медалі. Вперед Тайм!!!!

У публікації використано фото з сайту turnir.com.ua

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 21.02.2010 пише:

    Го-пля! виграв “Тайм”
    Кубок України,
    оперативненько так представив
    Воробус новини!

  2. Gena Bukin 22.02.2010 пише:

    Тайм молодці!!!!! От би у всіх видах спорту так Львів рвав всіх. 🙂

  3. De_Funker 24.02.2010 пише:

    Тайм сильна команда, рівних їй в Україні нема, принаймі зараз.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*