Куди ж поділися таракани?

Таракани поверніться!!!

«Ох ці гидкі комахи, щоб Вас качка копнула», – казала мабуть не одна людина. Вони такої шкоди завдаютьі лазять, лазять, все їдять. Дуже багато їх є у закладах харчування і лікарнях, де багато людей.

Сьогодні мова піде про таких істот як таргани або як їх ще всі називають таракани.

Та не просто так я про них розкажу, а є одна деталь. Останнім часом вони зникли. Що з ними сталося?

Таракани жили ще за часів динозаврів. Це такі собі комахи. Відомо понад 3600 видів, близько 20 з яких “одомашнили”. За рік пара тарганів дає до мільйона особин потомства. За тиждень вона здатна заселити рудими дитинчатами 9-поверховий будинок.

Таргани всеїдні і поглинають абсолютно все: одяг, гроші, книги, взуттєвий крем, меблі, мило, чорнило … У їхніх кишечниках водяться найпростіші організми, які допомагають перетравлювати неїстівні продукти. Дорослий рудий тарган здатен безболісно голодувати 40 днів. Отака гидотна ці комахи.

Чесно кажучи я навіть не збагнув би що таракани можуть кудись подітися. Зараз то підготовка до зими, то зима, морози, вибори, курс долара. Хто там має час думати за тараканів.

Та про цю тему мені нагадав один випадок. Якось я прийшов до товариша у гості, а він мені каже наступне: «Жінка зла капець, накупила засобів від тараканів, а вони взяли і пропали, хіба гроші дурно викинула на вітер».

Я кажу так ж треба тішитися. Пропали та й годі. Я навіть подумати не міг що все так серйозно. На перший погляд що Нам можуь дати таракани, а виявляється у Вінниці існує якийсь науково-дослідний інститут чи підприємство, яке займається виготовленням алергенів. Завдяки їм можна визначити на який вид алергії страдає та чи інша людина.

Також читайте:   10 вересня: НЛО на Землі

А для цих дослідів потрібні таракани, а їх не має. Просто-напросто не має. Куди вони подівалися.

Я провів дослідження, пообдзвонював людей, які колись скаржилися на таракани і дійсно вони говорять, що їх не стало. І ще вони добавили, що навіть не замітили того.

Так як зараз є сучасна техніка типу інтернет, вводимо у пошукову систему запит «таракани» і дійсно. Інтернет видає повний перелік статей про таємне зникнення цих комах.

Куди ж вони поділися?

Є дуже багато версій зникнення сьогоднішніх наших героїв:

1. Найпопулярніша це мобільні телефони. Так-так, Вам не причулося. Таргани зникли через високочастотний мобільний зв’язок, випромінювання стільникових телефонів.

2. Геннномодифіковані продукти. Саме через них таргани поздихали і не розплодяться.

3. Євроремонти. Люди почали робити сучасні ремонти і тим самим використовувати хімію, різні матеріали, що не сподобалися тарганам.

4. Епідемія. Є версія, що всьому винна епідемія, яка швидко розповсюдилася серед цього виду комах.

5. Радіація. Теж версія, але за показаннями вчених таргани не бояться радіації. Після Чорнобиля вони ж жили.

6. Їх вкрало НЛО. 🙂

7. Таргани готують революцію проти людства. 🙂

Якщо серйозно, то перші п’ять пунктів це лише здогадки. Як воно насправді відомо лише тарганам. Отак от історія.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. myroslav 25.02.2010 пише:

    Ви в гуртожитку нашому не були…

  2. Архіваріус 25.02.2010 пише:

    Це я вже давно зауважив. Можливо більше року тому назад. Пропали братки як роса на сонці. Колись десь 2-3 рази на рік проводив регулярну профілактику проти тарганів, але тепер ця потреба вже відпала, що дуже тішить. А який сигнал нам подає природа, то в скорім часі ми про нього дізнаємося.

  3. Narcus 25.02.2010 пише:

    Я думаю це Воробчик постарався 🙂

  4. Архіваріус 25.02.2010 пише:

    О нарешті Наркус об’явився, а то подумав, що він разом із тими, тарганами, як Ноторіус кудись зафлудився, вони напевно якоїсь трави накурилися! 😆
    А наш горобейко тут ні при чому – він за горобчихами почав залітати. 🙂

  5. bankiduki 25.02.2010 пише:

    Ото стаття! Воробус молодець! У мене кілька своїх версії щодо зникнення тараканів:
    1. Таракани харчувалися крихтами з нашого стола, але в останній час Україна пережила кризу і тому кожну крихту з стола доїдали між обідами та вечерями, або ж засушували і робили з цього сухарики абож випікали колобків.
    2.Люди почали використовувати псевдо французькі дезодоранти ( пів-літра за 4.50 на базарах такі бабці продають приємні) і тому таракани просто не переносили ці запахи і виїхали в іншу місцевість
    3.Переїхали жити в гуртожитки,тюрми і закинуті багатоповерхівки оскільки там сухо,тихо та не лунає гучна музика
    4. Люди почали більше приділяти час соціальним мережам ( Вконтактє) і тому менше часу проводять на кухні і не харчуються практично цілий день тому тараканам стало нудно з нами і вони виїхали у Зімбабве де практично не розвинуті соц мережі

    5. Таракани не чутливі до радіації і взагалі можуть переварювати будь-яку їжу – одяг, книгу,гроші,мило,взутявий крем,чорнило завдяки мікроорганізмам зо живутьу їхньому кишечнику і тому вони переселилися на звалища сміття у Грибовичах і будуть там жити поки наші* розмуники *чиновники не додумаються прибрати нарешті там
    6.Вони мобілізувалися у гірських регіонах та готуються до нападу на прикарпатські регіони щоб захопити найбільш важливі точки кордону ( партизаножуки_
    7. Щодо мобільних телефонів версія хибна оскільки радіації таракани не бояться,вони покинули наші доми саме через те що оператори все-таки не пішли їм на уступки і не забрали плату за зєднання якої нема в жодній нормальній цивілізовані країни тим же самим висловивли своє непогодження з операторським режимом.
    8. Вони просто втомилися від людей бо люди тепер зануди і не вміють розважатися, лише жаліються на погану владу і зарплату, тому таракани подумали перебували у вічній депресії і врешті-решт їм увірвався терпець і вони виїхали в острівні незаселені країни де панує рай,спокій та романтика.

  6. Gena Bukin 26.02.2010 пише:

    bankiduki пише:
    Вони просто втомилися від людей бо люди тепер зануди і не вміють розважатися, лише жаліються на погану владу і зарплату, тому таракани подумали перебували у вічній депресії і врешті-решт їм увірвався терпець і вони виїхали в острівні незаселені країни де панує рай,спокій та романтика.

    🙂

  7. zars 26.02.2010 пише:

    bankiduki!!! Ну ти вальнув! Гарно! Просто ляля! Скажи, що курнув? Класно ж пробило.

  8. старий пес 05.03.2010 пише:

    Та та вся наволоч до мене в село перелізла. Моя стара вже кілько років коло кухні не замітала, і ті таракани як ті мурахи попід столом повзают!

  9. Нежность 19.10.2011 пише:

    Та да!У нас тоже 9-ти поверхівка,тоже є таргани :mrgreen: ,то сусіди їх виводять,так вони злазяться до мене,то я їх травлю,так тоді вони знову до сусідів.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*