Нерозділене кохання

Нерозділене кохання

Кохання – це завжди добре. Як приємно бачити людей, які кохають одне одного. Але, скільки треба пройти свого життєвого циклу, щоб зустріти саме свою половинку яка буде любити Вас, а Ви у свою чергу будете любити її.

Та не все так просто. Існує ще така річ як НЕРОЗДІЛЕНЕ КОХАННЯ.

Вроді не проблема, але так здається на перший погляд. Деколи нерозділене кохання може привести людину до схилення, а найгірше до самогубств. Скільки таких випадків було в світовій практиці.

Цією проблемою страждають переважно молоді люди, особливо у віці від 15 до 25 років. Після 25 у людини вже пробуджується почуття свідомості. Навіть кажуть: «Що я із—за якоїсь коханої людини буду страждати? Переживу». У молоді так просто цього не позбудешся.

Приклад, любиш ти дівчину, а вона кохає іншого. І якими знаками уваги ти її не обділюєш та нічого не виходить. Те саме і з дівчатами. Хлопець зустрічається із конкретною дівчиною, а навіть не знає, що його любить дівчина поруч.

Людина, яка кохає напевно кожна не може пояснити чому виникає таке почуття. От закохався і все. Не може людина нічого із цим поробити.

Вроді потім зустрічаються, а потім бац і пройшла любов зів’яли помідори. Деяким все рівно, а є люди що після цього страждають довго.

Якщо тобі подобається якась людина, то варто все-таки зрозуміти чи це справді кохання чи так захоплення на один день. Тому що коханець для сексу і дійсно кохана людина – це зовсім різні речі. Це потрібно розуміти. Та це людина починає розуміти лише коли в неї відбувається певний досвід і вона досягає певного віку.

Також читайте:   Нічна екскурсія для закоханих у Львові

Ну кохаєш ти людину, а вона тебе ні. Мучишся, страждаєш, а що толку. Не кохає вона тебе, то потрібно змиритися.

Як казала якась мудра людина: «Рани загоюються». Потрібно себе перебороти і постаратися забути колишню любов. Я знаю, важко та потрібно. Бо якщо Ви не змиритися, то можете собі наробити шкоди.

А є деякі люди, що ідуть до об’єкта свого кохання і кажуть я собі щось зроблю. Так роблять лише слабовольні люди. Любить вона(він) другого(другу) то змиріться. Що мало людей є на світі. Ви навіть не побачите як зустрінете новий об’єкт кохання.

Якщо важко забути попередню, то розвійтеся, поїдьте десь, подумайте, накрайняк не спілкуйтеся із цією людиною, щоб вона Вас знову не навіювала.

Саме нормально – це залишатися друзями, а якщо ні, то допомагати цій людині, відноситися до неї добре. Це вибір людини і ніхто не може на нього вплинути.

Насамкінець я скажу золоту фразу: «На всякий товар є свій покупець». Так що не треба зациклюватися тільки на одній людині і не вбивати себе алкоголем чи самогубством. Це лишнє. Цим Ви нічого не доб’єтеся.

Оксана Петровська, черкаський тренер-психолог:

“Стан нерозділеного кохання можна порівняти з якоюсь душевною хворобою, і видужання настане лише тоді, коли людина почне любити не себе в комусь, а себе в собі”.

Дякую!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 57 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 24.02.2010 пише:

    Чути що весна вже близько, наш горобейко про амурні справи заговорив. Що правда ця тема вічна, як голландський сир. А нерозділене кохання, мені здається, буде завжди. Ну а ліками від нього може бути лише нове кохання, головне щоб його не пропустити. 😳

  2. zars 24.02.2010 пише:

    Нерозділена любов по-студентськи:

    Прийшла Галя з дискотеки
    Усвою кімнату,
    І застала зі своїм хлопцем
    Подружку Ренату…

    Галя трожки психанула –
    В лікарні Рената.
    Зато хлопець тепер може…
    Фальцетом співати.

    То такий тоненький голос,
    І хай пацани знають,
    Ним тоді співають в хорі,
    Як яєц немають.

    Треба ж було себе Галю
    У руках тримати…
    Маєш ще одну подружку
    Тепер крім ренати.

  3. Stakeholder 24.02.2010 пише:

    Нeрoздiлeнe кoxaння дiйснo нe мaє сeнсу, прaвдa є рiзниця мiж вiдoмим нeрoздiлeним кoxaнням i тим прo якe нixтo нe знaє. Якщo вaм вiдмoвили, тo я думaю крaщe нe принижувaтись, зaлишити цe i жити в свoє зaдoвoлeння, впeвнeний щo чaс всe рoзстaвить нa свoї мiсця, ну a тим xтo бoїться oсвiдчитись – єдиний виxiд цe знaйти спoсiб вирaзити свoї пoчуття, бo жити з цим i стрaждaти ну прoстo нeсeрйoзнo.

  4. Лёхман 24.02.2010 пише:

    Реве та стогне дид на баби
    Широко ногу закида
    Кудати ти лизеш чорт рогатий
    Ше панталони незняла!

  5. Lanagur 24.02.2010 пише:

    Так, я бачу тут всі пізнали Велике Кохання! Але можливо хтось читає цю статтю і хоче побачити співчуття чи пораду? Тоді тільки для них, скажу: Кохайте, адже Кохання не чекає нічого у відповідь, воно просто дає Вам силу, відчуття життя, якшо Ви вмієте любити, то Вас також полюблять

  6. myroslav 24.02.2010 пише:

    Може я зануда, цинік, математик, прогер, прагматик і т.д… Але нерозділене кохання, це, як на мене, психічний розлад якийсь.

  7. zars 24.02.2010 пише:

    А шо теке прогер?

  8. myroslav 24.02.2010 пише:

    Це такий вид ідіота, котрий годину мучитиме комп’ютер, шоб той за 5 секунду виконав 5ти-хвилинну ручну роботу.

  9. zars 24.02.2010 пише:

    Дякую, в часи мрєї юності це називалось “раціоналізатор”. Їм навіть вимпели і грамоти вручали.

  10. ARMIKRON 24.02.2010 пише:

    Хіх … ото Воробуса пробило … класну статейку накатав ….
    кілька питань стосовно коментів на статейку
    Архіваріус : “Ну а ліками від нього може бути лише нове кохання, головне щоб його не пропустити” у-у-у- дядя неспіши з висновками … адже незавжди ці ліки можуть бути корисними, адже буває таке що діставши ці нові ліки , можга ще більше захворіти , тому в данному випадку кожна людина вирішує для себе самостійно !!
    ==================================
    zars – аха ха ха 12 балів за вірш маладца …
    ===================================
    Stakeholder – цілком згоден ..
    ——————————————————————-
    Від себе лише додам , головне невтрачати голову ,а якщо вам відмовили це ще некінець світу ! Правда лишитись друзями буде важко , але можливо, але впершу чергу цього мають хотіти обоє …

  11. Архіваріус 24.02.2010 пише:

    zars пише: Дякую, в часи мрєї юності це називалось “раціоналізатор”. Їм навіть вимпели і грамоти вручали.

    Не тільки грамоти, ще й грошову винагороду давали!
    А кохання штука дуже небезпечна. Ось напевно і наш дописувач Ноторіус закохався, бо щось не чути його, та не тільки його. Наркус, Неон, напевно закохалися до нестями, навіть мову втратили. Уха-ха-ха-ха! 😆

  12. russo turisto 24.02.2010 пише:

    Да, как поется в известной песне – “Любовь нечаянно нагрянет…” и вывернет не только душу, но и карманы. Очень опасная штука, лучше бы ее и не встречать… 👿

  13. zars 24.02.2010 пише:

    russo turisto пише: Да, как поется в известной песне – “Любовь нечаянно нагрянет…” и вывернет не только душу, но и карманы. Очень опасная штука, лучше бы ее и не встречать…

    І буде, як в тій пісні:
    “Сам пю, сам гуляю,
    Сам си стелю,
    Сам лягаю… Сам”.

    А це збоченьство. Та й долоні можна стерти.

  14. russo turisto 24.02.2010 пише:

    Ну zars, какой вы непонятливый, я же нормальный человек и такими гадостями не занимаюсь.

  15. zars 24.02.2010 пише:

    А хто знає, від вас москалів всього можна чекати, навіть від нормальних (і тверезих) – “Умом Расію нє понять…”(Н.Бонапарт, ХІХ ст.).

  16. Архіваріус 24.02.2010 пише:

    Так москаль людина небезпечна, та й мудрі люди кажуть, що їх умом не понять, а чим тоді? Невже дупою! 😆

  17. Feuille 25.02.2010 пише:

    Судячи з переважної більшості коментарів, писали їх представники чоловічої статі. А як відомо, емоційне сприйняття чоловіків і жінок дещо відрізняється. Те, що для жінки нерозділеним коханням може бути все життя, або принаймні до 40 років точно, то чоловіки проходять до 25 років.

  18. russo turisto 25.02.2010 пише:

    “А ты такой далекий, как айсберг в океане
    И все твои печали под темною водой ”
    Уха-ха-ха-ха! 😆

  19. Gena Bukin 26.02.2010 пише:

    Та ну яке нерозділене кохання. Що дівчат мало. Що Ви таке говорите. Подивишся а скільки ходить не замужних тільки чекають свого принца. Вперед хлопці. 🙂

  20. зірка 16.03.2010 пише:

    так…нерозділене кохання ,це біда…а особливо коли ти розумієш ,що він прекрасна людина,згадуєш ті чудові миті коли ви були разом……і усвідомлюєш, що ти назавжди його втратила, бо він недавно одружився……..не робіть таких дурниць,бережіть своє коханння…

  21. зірка 16.03.2010 пише:

    жаль…

  22. zars 16.03.2010 пише:

    зірка пише: так…нерозділене кохання ,це біда…а особливо коли ти розумієш ,що він прекрасна людина,згадуєш ті чудові миті коли ви були разом……і усвідомлюєш, що ти назавжди його втратила, бо він недавно одружився……..не робіть таких дурниць,бережіть своє коханння…

    Козел, пра…

  23. Lanagur 16.03.2010 пише:

    zars пише:
    Козел, пра…

    ну от чо зразу козел? ну одружився, значить йому більше до душі інша, боляче звичайно зірці, але зірка, раз одружився, побажай йому щастя і відпусти, а сама будь щаслива! можливо все краще шо в нього було, було з тобою, тепер почались звичайні будні, це життя.В кожного з нас щось подібне було, але ж сім’я – це вже сім’я.

  24. zars 16.03.2010 пише:

    Та просто зіроньку хотілося підтримати. Але я за мужиків. Ви ж, кубіти, настільки непередбачувані та підступні, що через вас навіть війни починалися. А, з іншого боку, що без вас робити?…

  25. Student 08.04.2010 пише:

    зірка пише: так…нерозділене кохання ,це біда…а особливо коли ти розумієш ,що він прекрасна людина,згадуєш ті чудові миті коли ви були разом……і усвідомлюєш, що ти назавжди його втратила, бо він недавно одружився……..не робіть таких дурниць,бережіть своє коханння…

    Шкода що так сталося, але по твоїх словах, Зірочка, видно що сама в чомусь провинилася, зробила якусь дурницю, не вберегла… Не розчаровуйся, бо все що робиться – робиться на краще… А в загальному так завжди: “Мы очень позно понимаем,что любим тех кого теряем! 🙁 ”
    Zars, ти прав, дівки так можуть закрутити голову… але справді, що без них робити?.. А вам, дівчата, скажу так: з вами погано, а без вас ще гірше!

  26. Максим 14.08.2010 пише:

    А чому “тренер-психолог” безґрамотний?
    дуже багато помилок

  27. Архіваріус 14.08.2010 пише:

    Максим пише: А чому “тренер-психолог” безґрамотний?
    дуже багато помилок

    Це тому, що він у шкільні роки разом з братом Букваря скурили у шкільному туалеті. :rotfl:

  28. Чорт 14.08.2010 пише:

    Архіваріус що ти на Воробуша гониш? ти сам подивись який ти граматєй.
    Мілліон? нове щось ?:-) ?:-) ?:-) ?:-) ?:-) ?:-)

  29. russo turisto 15.08.2010 пише:

    Архіваріус пише: Максим пише: А чому “тренер-психолог” безґрамотний?
    дуже багато помилок

    Це тому, що він у шкільні роки разом з братом Букваря скурили у шкільному туалеті.

    А мы с братом скурили тоже одну интересную книгу, Читанка называется. 😛

  30. Сумний і мертвий 06.12.2010 пише:

    Народ,допоможіть.Я зустрічався з дівчиною 3 дня,після чого вона сказала, що нам краще залишитися друзями.На наступний день вона сказала,що не може без мене.Ми добре проводили час разом,але вчора вона сказала,що добре подумала і нам краще залишитися друзями.Я її спитав чому?Вона сказала.що вона полюбила іншого,але я впевнений на 100%,що в неї немає іншого.Скажіть,як її повернути.Наперед дуже вдячний.

  31. Jorgen 06.12.2010 пише:

    Сумний і мертвий пише: Народ,допоможіть.Я зустрічався з дівчиною 3 дня,після чого вона сказала, що нам краще залишитися друзями.На наступний день вона сказала,що не може без мене.Ми добре проводили час разом,але вчора вона сказала,що добре подумала і нам краще залишитися друзями.Я її спитав чому?Вона сказала.що вона полюбила іншого,але я впевнений на 100%,що в неї немає іншого.Скажіть,як її повернути.Наперед дуже вдячний.

    Мужик, ти смалиш 🙂 написав так, ніби зустрічався не три дня, а три роки 🙂

  32. Vorobus 06.12.2010 пише:

    Сумний і мертвий пише: Народ,допоможіть.Я зустрічався з дівчиною 3 дня,після чого вона сказала, що нам краще залишитися друзями.На наступний день вона сказала,що не може без мене.Ми добре проводили час разом,але вчора вона сказала,що добре подумала і нам краще залишитися друзями.Я її спитав чому?Вона сказала.що вона полюбила іншого,але я впевнений на 100%,що в неї немає іншого.Скажіть,як її повернути.Наперед дуже вдячний.

    Що я тобі можу сказати, може дівчина захотіла розкішно жити, а ти її у тому плані не задовільняєш і ще цікаво який у вас вік. Тому що у молодому віці стосунків як таких не має .це захоплення на день-два.

    Якщо дівчина тебе не хоче, не мордуй себе і її.

  33. Student 06.12.2010 пише:

    Сумний і мертвий пише: Народ,допоможіть.Я зустрічався з дівчиною 3 дня,після чого вона сказала, що нам краще залишитися друзями.На наступний день вона сказала,що не може без мене.Ми добре проводили час разом,але вчора вона сказала,що добре подумала і нам краще залишитися друзями.Я її спитав чому?Вона сказала.що вона полюбила іншого,але я впевнений на 100%,що в неї немає іншого.Скажіть,як її повернути.Наперед дуже вдячний.

    Привіт.
    Як її повернути питаєш… важко сказати бо не знайомий ні з тобою, ні з нею. Але дещо сказати можу.

    Найперша причина ” нам краще залишитися друзям” – то що вона задумалась над вашим спільним майбутнім і ніфіга доброго не бачить, бо ти голий, босий і додому далеко чи ще щось…, вибач, можливо грубо, але це тільки припущення, хоча фраза “добре подумала” може тільки підтвердити його. Коли кохає і не може без тебе погодиться на все і не буде думати, принамі на перших порах, бо коли вогонь в серці – дим в голові…

    Можливо її відговорили знайомі, подружки чи батьки, яким щось не сподобалось в ньому, або просто ревнують…

    А може і справді їй хтось другий більше сподобався, через ряд тих чи інших причин, не обовязково що вона в нього закохалася…

    Як повернути сто відсоткової поради ніхто не скаже, треба визначити причину і робити висновки, але це дуже важко бо дівчат, жінок зрозуміти не можливо… І перед тим ніж щось робити добре замислися чи вона тобі справді потрібна бо ТРИ дні зустрічання це ніщо… кохання з першого погляду не існує, може бути пристрасть або захоплення яке згодом переростає у щось більше коли є взаємоповага, розуміння і підтримка. Не знаю скільки ви були після того разом як вона сказала ще не може без тебе, але думаю не довго, тому не парся і не забивай голову нею. Спробуй старий спосіб, просто менше уваги приділяти їй і можливо вона повернеться, якщо ні то це всім піде тільки на користь… ваші стосунки не тривали декілька років, а тому і розійтися буде не важко, головне не думай про хороші хвилини які ти провів поруч з нею.

    Згадались слова з пісні, можливо не зовсім про твій випадок, але дуже часто воно так і є:
    “Я не знаю люблю я тебя или нет
    А что ж это было на протяжении трёх?
    А припал к ней, обнял как родную
    И не почувствовал тепла, лишь только боль тупую

    Ты, мол, убил во мне любовь, не верил ни во что
    И говорил что не получится ничего
    Да ясен хуй, дамочка, с вашими запросами
    Вам нужен был мажор какой-нибудь, а не Сашка Томсон!

    Короче, кинула она меня и я тут начал:
    Звонил, ныл, у неё прощенье клянчил
    А она ни в какую, упёрлась как баран
    И типа попробуй, братан, разберись-ка в себе сам!

    Ну, вобщем, всё! Расход! И не звони мне больше!
    И полетели часы как дни, а дни ещё дольше.
    И вот стою я в храме в слезах перед иконой
    И прошу помочь разобраться что не так со мной

    Прошу помощи чтоб поскорей забыть её
    А в это время это …баное чмо
    Уже крутила жопой перед носом у другого типа
    Двадцать семь лет, машина, квартира, до…уя бабла

    Чуть позже выяснилось что это у них около месяца
    Её мамуля, блядь, безумно рада и не бесится.
    И всё у них там шоколадно, ну прям как в сказке!
    Не верь, братуха, с…кам и ни каким отмазкам!”

    Сорі, можливо сказав багато лишнього, але в сам був в схожій ситуації і трошки мене то зачепило, правда в нас стосунки тривали близько місяця… Не міг прийти до себе тиждень часу, але потім зрозумів, якщо вона не знає чого хоче, то єдиний варіант: “заведу тебе до лісу привяжу до дуба, хай тебе …бе ведмідь, в нього піська груба”))))) Тепер з того сміюся :).

    Познайомся з іншими дівчатами, проводь з ними час – це найкращий спосіб забути про неї. І ще раз повторюся, не думай про хороший час проведений з нею!
    А і ще одне, якщо не зійдетися, то друзями найімовірніше вам не бути, просто знайомі і згодом може взагалі перестанете спілкуватися…

  34. Сумний і мертвий 06.12.2010 пише:

    Дякую народ,дуже вдячний)Просто не можу без неї і все)Без поняття що робити)Думаю весь час про неї)Вічно у мене стоять спогади про наші поцілунки і ніяк не можу викинути її з голови)Я так хочу бути поряд з нею)Я притримуюся думки,що нас бачили разом і їй хахдрили тому могли щось наговорити.)

  35. Сумний і мертвий 06.12.2010 пише:

    А щодо віку то мені 14 а ій 13)не смійтеся ,будь ласка))

  36. Сумний і мертвий 06.12.2010 пише:

    Я дотримуюся такої думки,що її це хтось заставив зробити)Це не є захоплення!Я її дійсно покохав і вона мене.Але щось сталося,тому мені потрібно відновити наші стосунки)
    [05.12.2010 21:37:04] Ольчик: я полюбила іншого
    [05.12.2010 21:38:00] Ольчик: забудь мене
    [05.12.2010 21:38:05] Димон: добре
    [05.12.2010 21:38:15] Димон: прощавай
    [05.12.2010 21:38:27] Димон: для себе я знаю що ти цим хотіла сказати
    [05.12.2010 21:38:36] Ольчик: пака. удачі тобі. найди когось якраз для себе
    [05.12.2010 21:38:57] Ольчик: але друзями бути можем
    [05.12.2010 21:39:18] Ольчик: але більшого бути не може
    [05.12.2010 21:39:33] Ольчик: в нашому віці це не кохання
    вот так вона написала,тоді я так розстроївся,що то ппц)Я ліг спати,але думаючи про неї у мене потекли сльози,тяжкі сльози,я ніколи не плачу навіть як терплю фізичний біль!Але це я не взмозі зрозуміти.Просто лежу і думаю про неї а сльози на подушку течуть і течуть)Я не знаю як жити без неї)Вона мені потрібна!Народ підкажіть що робити)Як привернути її увагу?

  37. YurOK 06.12.2010 пише:

    Сумний і мертвий пише: Вічно у мене стоять спогади про наші поцілунки і ніяк не можу викинути її з голови)

    Це певно твоє перше кохання. Не переживай – пройде.

  38. Vorobus 06.12.2010 пише:

    Сумний і мертвий пише: Дякую народ,дуже вдячний)Просто не можу без неї і все)Без поняття що робити)Думаю весь час про неї)Вічно у мене стоять спогади про наші поцілунки і ніяк не можу викинути її з голови)Я так хочу бути поряд з нею)Я притримуюся думки,що нас бачили разом і їй хахдрили тому могли щось наговорити.)

    Я завтра для тебе статтю напишу: “Як повернути дівчину”, не переживай ти так!!!! 🙂

  39. Сумний і мертвий 06.12.2010 пише:

    Дуже вдячний тобі)Слухай я їй написав що хочу з нею поговорити)Тому мені треба якось зробити так під час розмови(ну якщо вона погодиться)щоб вона повернулася до мене)Дякую за розуміння.

  40. Vorobus 06.12.2010 пише:

    Сумний і мертвий пише: Дуже вдячний тобі)Слухай я їй написав що хочу з нею поговорити)Тому мені треба якось зробити так під час розмови(ну якщо вона погодиться)щоб вона повернулася до мене)Дякую за розуміння.

    Та все буде ок)))))) Завтра дам поради))))) 🙂

  41. Сумний і мертвий 06.12.2010 пише:

    Я уже найщасливіша людина)я її повернув)я її запитав чому ми не можемо бути разом)вона сказала що є причина)розказала її і ми знову зійшлися)дякую усім за допомогу)завтра розкажу більше бо з телефона гроші жере)

  42. Vorobus 06.12.2010 пише:

    Сумний і мертвий пише: Я уже найщасливіша людина)я її повернув)я її запитав чому ми не можемо бути разом)вона сказала що є причина)розказала її і ми знову зійшлися)дякую усім за допомогу)завтра розкажу більше бо з телефона гроші жере)

    Обов’язково розкажи шо там у вас було і як помирилися)) Може у когось подібне буде і ми зведемо ще не одну долю. 🙂

  43. Student 06.12.2010 пише:

    Давай, розказуй, чекаємо 🙂

  44. Сумний і мертвий 07.12.2010 пише:

    [06.12.2010 18:11:12] Димон: Вибач за назойливість,але ти добре це обдумала?Послухай ще раз свою пісню яку ти мені переслала і зрозумієш мене._Delfin__-_Tebe_prinadlezhu.Я лягаю спати думаючи про тебе і згадуючи усе хороше,що було і не можу забути.Розуміючи,що ми не можемо бути разом у мене течуть сльози, які я не в змозі припинити,ці спогади стоять у мене перед очима день і ніч і я не знаю як з цим боротися.Ти просто кажеш забудь мене,але я знаю,що тобі також не легко,і цей вибір,що ти зробила став фатальним для мене.Я просто дуже хочу з тобою просто поговорити.Нічого більшого.Просто поговорити віч навіч.Це все чого я прошу.Я не змушую тебе змінити думку,Просто так хочеться з тобою просто поговорити і все.Будь ласка,послухай мене,дозволь мені з тобою поговорити.МЕні від цього стане дійсно легше.Просто це лише повідомлення,а я в них не можу повірити,просто в мене натура така,доки я не поговорю,я не заспокоюся.Прошу тебе,будь ласка,давай просто поговорим і нічого більшого.ТАк,мені дуже важко,так я страждаю,але потрібно просто поговорити і все,без зайвої жорстокості у словах і відносинах.Я не можу усвідомити того,що сталося і не можу ніяк зрозуміти,мені потрібно з тобою поговорити,Будь ласка,це все чого я прошу.
    [06.12.2010 18:16:13] Димон: просто скажи чи ти згідна і все.
    [06.12.2010 19:15:18] Ольчик: пиши сюди
    [06.12.2010 19:16:14] Димон: добре
    [06.12.2010 19:16:22] Димон: то ти згідна поговорити?
    [06.12.2010 19:16:27] Ольчик: навіщо
    [06.12.2010 19:16:52] Ольчик: просто признайся,що хочеш мене побачити, що не хочеш просто так все кидати
    [06.12.2010 19:17:14] Димон: я ж тобі казав,що в мене характер такий,доки не почую від тебе що все скінчено то не заспокоюся
    [06.12.2010 19:17:37] Димон: розумієш,якщо я це завтра почую від тебе то залишу тебе назавжди
    [06.12.2010 19:17:46] Ольчик: блін як все не просто
    [06.12.2010 19:18:04] Димон: ну особливо для мене.будь ласка давай поговоримо завтра
    [06.12.2010 19:18:22] Ольчик: ну я тобі ж тут кажу.тобі не достатньо?
    [06.12.2010 19:18:31] Ольчик: повір для мене теж
    [06.12.2010 19:18:37] Димон: ні,я ж казав,що маю це почути
    [06.12.2010 19:18:52] Ольчик: діма..
    [06.12.2010 19:18:55] Димон: просто приділи мені 5 хвилин і все
    [06.12.2010 19:22:12] Ольчик: в мене досі тяжкий період.. бо я раніше зустрічалась з одним хлопцем.. протягувалась це 6 місяців казав що любить все було.. добре але потім сказав що весь цей час він не знав чи любив мене чи ні бо подобалась йоому я і інша.. я досі не можу відійти від цього.. коли зустріла тебе все ніби змінилось але коли я поруч з тобою міні зразу ж згадується він.. і я боюся що все може повторитись знову тому нехочу портити тобі життя…
    [06.12.2010 19:22:41] Ольчик: ось це правда
    [06.12.2010 19:24:09] Ольчик: бо мені розбили серце і я подумала що тепер не хочу комусь його розбивати.. але все виходить як завжди на оборот
    [06.12.2010 19:25:03] Ольчик: не мовчи
    [06.12.2010 19:25:30] *** Пропущенные звонки от Ольчик ***
    [06.12.2010 19:26:43] Ольчик: я знаю.. хто я після того.. що про думають.. але ніхто не знає що в мене робиться там.. в середині..
    [06.12.2010 19:29:56] Димон: оля да.я тебе розумію і підтримую
    [06.12.2010 19:30:06] Димон: якщо ти не хочеш говорити при зустрічі
    [06.12.2010 19:30:10] Димон: тоді давай тут
    [06.12.2010 19:30:26] Ольчик: тут краще.. бо і мані це не приємно
    [06.12.2010 19:31:42] Димон: можна наробити помилок стільки,що можна шкодувати усе життя
    [06.12.2010 19:31:52] Димон: скажи,будь ласка
    [06.12.2010 19:32:11] Димон: скільки часу ти його не бачила?(тільки давай говорити тільки правду)
    [06.12.2010 19:32:23] Ольчик: і ця помилка дуже дорого коштує
    [06.12.2010 19:32:36] Димон: а звідки ти знаєш?
    [06.12.2010 19:32:40] Ольчик: в нас все кінчилась в вересні…з ним..
    [06.12.2010 19:32:57] Ольчик: з ним не бачились десь місяць
    [06.12.2010 19:33:10] Димон: ну просто я тебе не хочу обідити
    [06.12.2010 19:33:17] Димон: просто
    [06.12.2010 19:33:29] Ольчик: і що
    [06.12.2010 19:33:58] Димон: розумієш…
    [06.12.2010 19:34:09] Димон: я не заставляю тебе міняти своєї думки
    [06.12.2010 19:34:15] Ольчик: а звідки ти знаєш?по собі знаю.. але тепер переконалась що не варто через якусь фігню переживати.. все життя попереду
    [06.12.2010 19:34:36] Димон: знаєш,ми в чомусь подібні
    [06.12.2010 19:34:48] Ольчик: знаю..
    [06.12.2010 19:34:49] Димон: я про те,що сталось з твоїм хлопцем
    [06.12.2010 19:34:57] Ольчик: поняла..
    [06.12.2010 19:35:00] Димон: розкажу тобі теж одне
    [06.12.2010 19:35:11] Ольчик: але прохання давай не згадувати по колишнє
    [06.12.2010 19:35:13] Ольчик: давай
    [06.12.2010 19:35:34] Димон: слухай послухай мене будь ласка
    [06.12.2010 19:36:01] Ольчик: слухаю
    [06.12.2010 19:37:00] Димон: один спогад
    [06.12.2010 19:37:08] Ольчик: ну кажи
    [06.12.2010 19:38:27] Ольчик: кажеш?
    [06.12.2010 19:38:28] Ольчик: діма
    [06.12.2010 19:38:35] Димон: да
    [06.12.2010 19:38:42] Димон: кароч слухай
    [06.12.2010 19:39:07] Димон: я колись в 8 класі десь в вересні чи в листопаді зустрічався з дівчиною
    [06.12.2010 19:39:24] Димон: зустрічався я з нею десь 1 місяць
    [06.12.2010 19:39:30] Димон: я навіть її не поцілував
    [06.12.2010 19:39:32] Димон: ні разу
    [06.12.2010 19:40:02] Димон: просто одного разу вона мені теж як і тобі сказала ,що стоїть перед виьором
    [06.12.2010 19:40:07] Димон: виборои
    [06.12.2010 19:40:10] Димон: вибором
    [06.12.2010 19:40:14] Димон: я зпитав яким
    [06.12.2010 19:40:44] Димон: на що вона відповіла:”я люблю іншого,а ти мені тільки подобаєшся”
    [06.12.2010 19:40:53] Димон: тоді сказала шо всеї
    [06.12.2010 19:41:00] Димон: the end
    [06.12.2010 19:41:04] Димон: так і сказала
    [06.12.2010 19:41:13] Димон: мені в очі у що я повірив
    [06.12.2010 19:41:32] Димон: я бачив їх разом і у мене аж мурашки по шкірі йшли
    [06.12.2010 19:41:47] Димон: мені в той момент хотілося крізь землю провалитися
    [06.12.2010 19:42:16] Димон: просто ходжу я на футбол бо немаю куди часу витратити
    [06.12.2010 19:42:30] Димон: пізніше я зрозумів усе що сталось
    [06.12.2010 19:43:26] Димон: через 2 місяці чи через 3 я бачиі її одну і вона казала мені шо хоче бути поряд зі мною,але я навіть тоді хотів думати що це все не правда
    [06.12.2010 19:43:36] Димон: я добре запам ятав як вона мені сказала
    [06.12.2010 19:43:50] Димон: тоді я їй з точність сказав так як вона казала мені
    [06.12.2010 19:43:56] Димон: не важаючи на слова
    [06.12.2010 19:44:11] Димон: вона мені теж подобалася
    [06.12.2010 19:44:26] Димон: можливо ще десь би тиждень і я б в неї закохався
    [06.12.2010 19:44:34] Димон: але добре що цього не сталося
    [06.12.2010 19:44:51] Димон: ось таке було і в мене
    [06.12.2010 19:44:56] Димон: тому прошу
    [06.12.2010 19:45:01] Димон: не переч сама собі
    [06.12.2010 19:45:06] Ольчик: співчуваю..
    [06.12.2010 19:46:18] Димон: розумієш,якщо твій хлопець не сказав тобі жодного слова за цей місяць що ти його не бачила,тоді місяць часу повинен був загоїти усі твої душевні рани
    [06.12.2010 19:46:26] Ольчик: ми можем бути разом..але на скільки я тепер розумію що все залежить від мене.. я сказала ні тому що боюся щоб історія не повторилась знову з тобою.. але все ж таки я ж то дуже хочу бути з тобою..
    [06.12.2010 19:46:33] Димон: али ти не знаєш кого він вибрав тебе чи ту іншу?
    [06.12.2010 19:46:43] Ольчик: іншу.. це я знаю точно..
    [06.12.2010 19:46:52] Димон: ну тоді немає чого перейматися
    [06.12.2010 19:46:58] Димон: я був у такій ситуації
    [06.12.2010 19:47:06] Ольчик: бо я з нею спілкуюся-сук**
    [06.12.2010 19:47:12] Димон: повір я дуже вірний
    [06.12.2010 19:47:30] Димон: я коли маю дівчину я ніяку дівчину не послухаю
    [06.12.2010 19:47:33] Димон: абсолютно
    [06.12.2010 19:47:39] Ольчик: вона мені все каже,а він дибіл(вибач за вислови) нічого пояснити не може…ненавижу його
    [06.12.2010 19:47:59] Ольчик: все життя зломив мені
    [06.12.2010 19:48:00] Ольчик: він
    [06.12.2010 19:48:15] Димон: можеш спитатися навіть мою класну керівничку(але навряд чи ти будеш питати)просто
    [06.12.2010 19:48:33] Димон: я не пробачив такого жорстокого покарання їй
    [06.12.2010 19:48:42] Ольчик: я тобі вірю..я вже в цьому сама переконалась
    [06.12.2010 19:48:44] Димон: і сказав що я з нею не хочу більше нічого починати
    [06.12.2010 19:48:53] Ольчик: я йому теж..
    [06.12.2010 19:49:02] Ольчик: але можна питання?
    [06.12.2010 19:49:04] Димон: тоді просто немає чого нам боятися
    [06.12.2010 19:49:10] Димон: питай)
    [06.12.2010 19:49:29] Ольчик: після того що ти від мене почув,яке в тебе ставлення до мене?
    [06.12.2010 19:49:42] Димон: ти б мене бачила сьогодні який я ходив по школі я навіть нічого не їв і ні зким не говорив
    [06.12.2010 19:49:55] Димон: ти питаєш яке в мене ставлення????
    [06.12.2010 19:50:02] Димон: я на тебе не злюся уже
    [06.12.2010 19:50:06] Ольчик: діма вибач.. але навряд чи ти це зробиш…
    [06.12.2010 19:50:15] Ольчик: але кажи чесно
    [06.12.2010 19:50:17] Димон: я тебе зрозумів,що ти була у такій ситуації як і я сам
    [06.12.2010 19:50:39] Ольчик: і що тепер НАМ робити?
    [06.12.2010 19:51:01] Димон: розумієш,коли ти сказала що усе скінчено то у мене ніби у серці щось обірвалося
    [06.12.2010 19:51:12] Димон: ніби хтось голкою колов
    [06.12.2010 19:51:18] Димон: легенько але больно
    [06.12.2010 19:51:23] Ольчик: я теж таке проходила..
    [06.12.2010 19:51:24] Димон: у мене тоді серце щемило
    [06.12.2010 19:51:35] Димон: я не розумів чому ти так поступила
    [06.12.2010 19:51:46] Ольчик: але тепер зрозумів?
    [06.12.2010 19:51:49] Димон: але тепер я все знаю
    [06.12.2010 19:51:53] Димон: і розумію тебе
    [06.12.2010 19:52:00] Ольчик: а я тебе
    [06.12.2010 19:52:06] Ольчик: ;(
    [06.12.2010 19:52:21] Димон: ми обоє маємо великий багаж життєвої практики і дуже багато боль
    [06.12.2010 19:52:31] Димон: от як раз то я і роблю
    [06.12.2010 19:52:39] Димон: що робить твій смайл
    [06.12.2010 19:52:44] Димон: чесно
    [06.12.2010 19:52:51] Димон: у мене тесуть сльози
    [06.12.2010 19:52:58] Димон: а я навіть не знаю чому
    [06.12.2010 19:53:02] Димон: хоча,ні
    [06.12.2010 19:53:03] Димон: знаю
    [06.12.2010 19:53:13] Димон: можна тобі сказати?
    [06.12.2010 19:53:41] Димон: поки мами немає я плачу а коли є я стараюся як можу усе приховати
    [06.12.2010 19:53:51] Димон: я просто навіть не кривлюся
    [06.12.2010 19:54:00] Димон: сльози капають і капають
    [06.12.2010 19:54:00] Ольчик: ти ще не бачив що в мене сьдні в школі було.. тупо на кожному уроці виходила і ревла..
    [06.12.2010 19:54:34] Димон: мда..я думав на уроці вийти бо почув ніби якусь твою думку щоб я вийшов
    [06.12.2010 19:54:42] Димон: але я тоді був дуже обіджений
    [06.12.2010 19:54:48] Димон: тому не став
    [06.12.2010 19:55:01] Димон: я як ніби тебе відчував де ти перебувала увесь день
    [06.12.2010 19:55:09] Ольчик: сьдні в школі вчительку послала.. настільки сама на себе зла була
    [06.12.2010 19:55:11] Димон: я не хотів аби ти мене бачила таким
    [06.12.2010 19:55:35] Димон: мда нашо ти так зробила?хоча я розумію
    [06.12.2010 19:55:46] Димон: я сьодні сам чуть німчинку не послав
    [06.12.2010 19:56:00] Димон: але просто я не можу нагруьити дівчині або обідити її
    [06.12.2010 19:56:14] Ольчик: маю до тебе прохання
    [06.12.2010 19:56:17] Димон: кажи
    [06.12.2010 19:56:32] Ольчик: вискажи мені все що ти про мене думаєш..
    [06.12.2010 19:56:41] Димон: якщо ти хочеш щоб це лишолося таємницею то добре
    [06.12.2010 19:56:58] Димон: спочатку я думав(тілько прошу не обіжайся добре)?
    [06.12.2010 19:56:59] Ольчик: і це тоже..
    [06.12.2010 19:57:17] Ольчик: таке життя. немає на шо дутись..
    [06.12.2010 19:57:32] Димон: спочатку в неділю я думав що твій статус в контактах це правда
    [06.12.2010 19:57:40] Димон: але потім сам себе сварив зо це
    [06.12.2010 19:57:44] Ольчик: який?
    [06.12.2010 19:57:53] Ольчик: “є хлопець?
    [06.12.2010 19:57:55] Димон: Дя я сучка і т.д
    [06.12.2010 19:58:28] Димон: просто я думав хіба я вартий такого?але потім зрозумів що я у всбому вине
    [06.12.2010 19:58:39] Димон: що не зміг тебе втримати
    [06.12.2010 19:58:56] Димон: що не зміг тебе упевнити у тому що я тебе люблю
    [06.12.2010 19:59:24] Димон: зараз я це пишу а потім буду брати тряпочку і мити підлогу)))бо вже дуже закапав
    [06.12.2010 19:59:47] Димон: зараз я тебе зрозумів і пробачив
    [06.12.2010 19:59:59 | Удалены 20:00:29] Ольчик: Сообщение удалено.
    [06.12.2010 20:00:31] Димон: я так хотів би бути поряд з тобою чути твій ніжний голос і бачити твою усмішку
    [06.12.2010 20:00:42] Димон: я вночі не спав
    [06.12.2010 20:00:48] Димон: я сапав лише 4 години
    [06.12.2010 20:00:55] Димон: я закривав очі і тут ти
    [06.12.2010 20:00:56] Ольчик: не так написала…я пів ночі про все думала..
    [06.12.2010 20:01:12] Димон: ти знаєш який в мене сьодні день був?
    [06.12.2010 20:01:22] Ольчик: такий як в мене)
    [06.12.2010 20:01:26] Димон: мені і так погано а тут ше й тема з літератури
    [06.12.2010 20:01:44] Димон: “кохання-найвища ступіню любові двох людей”
    [06.12.2010 20:01:52] Димон: ой як тоді мені стало погано
    [06.12.2010 20:02:00] Димон: мене чуть не зтошнило
    [06.12.2010 20:02:03] Ольчик: діма- в усьому винна я ..
    [06.12.2010 20:02:08] Димон: чого
    [06.12.2010 20:02:20] Димон: тепер я тебе не виню я тебе зрозумів і пробачив
    [06.12.2010 20:02:44] Ольчик: чуть не зтошнило через те,що ти згадав як я була з тобою, наші :*?
    [06.12.2010 20:02:54] Димон: зранку я йду до школи і бачу щасливого хлопця з дівчиною
    [06.12.2010 20:02:56] Димон: неа
    [06.12.2010 20:03:07] Димон: про те що цього більше ніколи не буде
    [06.12.2010 20:03:19] Димон: що ти ну будеш більше мене любити
    [06.12.2010 20:03:19] Ольчик: чого ти так думаєШ?
    [06.12.2010 20:03:31] Димон: мені увесь день як на зло
    [06.12.2010 20:03:36 | Удалены 20:03:48] Ольчик: Сообщение удалено.
    [06.12.2010 20:03:47] Димон: зайшов в туалет а там хлопець з дівчиною цілуються
    [06.12.2010 20:03:57] Ольчик: ахаха.
    [06.12.2010 20:04:00] Димон: мені тоді так серце защеміло
    [06.12.2010 20:04:12] Димон: я думав що я зараз втрачу чвідомість
    [06.12.2010 20:04:21] Ольчик: хочеш ми можем виправити це але..
    [06.12.2010 20:04:35] Димон: я думав що моя голова мене зараз уб є своїми думками
    [06.12.2010 20:04:47] Димон: я закриваю очі а тут ти
    [06.12.2010 20:04:55] Димон: я хочу забути але не можу
    [06.12.2010 20:05:02] Димон: я ж казав що
    [06.12.2010 20:05:13] Димон: достатьно замітити людину ха 1 хвилин
    [06.12.2010 20:05:29] Димон: щоб покохати її достатньо 1 години
    [06.12.2010 20:05:35] Ольчик: може ці двоє в уалеті знак того що все може продовжитись?
    [06.12.2010 20:05:40] Димон: а щоб забути потріьне все життя
    [06.12.2010 20:05:52] Димон: потрібне все життя
    [06.12.2010 20:06:03] Димон: мене так боліла душа
    [06.12.2010 20:06:10] Ольчик: зараз тобі серце підказує що робити?
    [06.12.2010 20:06:25] Димон: я думав що краще вмерти чим таке терпіти
    [06.12.2010 20:06:34] Димон: серце мене ще болить
    [06.12.2010 20:06:41] Ольчик: після того що я зробила мені здається що в мене цієї душі немає..
    [06.12.2010 20:07:05] Димон: я тебе люблю але ми не можемо бути разом через минуле
    [06.12.2010 20:07:14] Димон: спогади це найгірше що мене мучить
    [06.12.2010 20:07:23] Ольчик: його можна забути…
    [06.12.2010 20:07:23] Димон: мене мучать спогади про тебе
    [06.12.2010 20:07:31] Ольчик: ясн..
    [06.12.2010 20:07:40] Димон: я тебе кохаю але не можу бути поряд з тобою
    [06.12.2010 20:07:47] Димон: про що я зараз жалію
    ну тіки не смійтесю бо я на ходу думав))))))

  45. Student 07.12.2010 пише:

    хух, ледве дочитав, аж упрів)))

    от і маєш причину, вона спочатку була з тобою щоб забути колишнього… щоб не думати про нього…
    життя жорстоке і немає справедливості… ви (ти і Оля) тільки починаєте це розуміти

    І щоб ти знав – у відносинах між хлопцем і дівчиною хтось любить а хтось дозволяє любити!

  46. Архіваріус 07.12.2010 пише:

    Сумний і мертвий пише: і ніяк не можу викинути її з голови)

    Ти її не викидай, а тягни до ліжка. Там всі питання вирішаться і не потрібно буде всіляких дурних порад дослуховуватися. 😀

  47. Сумний і мертвий 07.12.2010 пише:

    хахахаха)))та нє)))дякую усім за підтримку)))народ чесно всім дуже вдячний)

  48. Vorobus 07.12.2010 пише:

    Сумний і мертвий пише: хахахаха)))та нє)))дякую усім за підтримку)))народ чесно всім дуже вдячний)

    Ти не забувай за нас. Якщо шо питайся і ділись досвідом)))

  49. Narcus 07.12.2010 пише:

    Архіваріус, Братан що ж ти дітей під статтю кидаєш ?:-) 😎

  50. Narcus 07.12.2010 пише:

    Сумний і мертвий, Та ти не парся вона в тебе не перша і не остання-в тебе ще все попереду!!! прислухайся до моїх слів!!! 😎

  51. Архіваріус 08.12.2010 пише:

    Narcus пише: Архіваріус, Братан що ж ти дітей під статтю кидаєш

    Чого ж це “Сумний” дитина? Як вже задумався над коханням, то вже дорослий. І ще не чув, щоб за кохання статтю шили. 😀

  52. Архіваріус 08.12.2010 пише:

    Вибачте, був не уважний. Дійсно таким шмаркачам, по 13-14 років, ще рано думати про кохання. Їм потрібно граніт науки гризти і прислуховуватися до порад батьків.
    А кохання ще буде, це все попереду. 😀

  53. Галя 21.02.2011 пише:

    Я прочитала це все і зрозуміла,що майже всі коментарі тут написані хлопцями.А чи відомо вам,що дівчата на таке страждають на 20% частіше?Людям,які заливають цю проблему алкоголем потрібно звернутися до психолога.Чого ви паритесь?Життя таке коротке,.насолоджуйтесь і не забивайте дурницями голову!Мені мій батько казав:”Не бери дурниць до голови,а важкого до рук”.Хто з таким не погоджується???? 😈

  54. Народ,підкажіть що робити.Я закохалассь в хлопця а він поїхав в Іспанію і не дає про себе знати.Коли написала до нього отримала мат у відповідь,хоч у всіх друзів запитує як я.Що робти???????

  55. Архіваріус 05.03.2011 пише:

    Іра Бахрейн пише: Народ,підкажіть що робити.Я закохалассь в хлопця а він поїхав в Іспанію і не дає про себе знати.Коли написала до нього отримала мат у відповідь,хоч у всіх друзів запитує як я.Що робти???????

    Найкращі ліки від кохання це друге кохання. Он Воробус у нас нежонатий, та й у пана П ще немає дружини, та ще поет наш Банкідукі також неодружений. Проблеми легко вирішуються, особливо це дуже швидко відбувається у ліжку. 😀

  56. qwest 05.03.2011 пише:

    переключись на когось іншого, бо цей хлопець питає про тебе у друзів з надією що ти від нього відстанеш! найди інше кохання

  57. Архіваріус 05.03.2011 пише:

    Сумний і мертвий пише: хахахаха)))та нє)))дякую усім за підтримку)))народ чесно всім дуже вдячний)

    Голубе, відозвись, бачиш дівчина так само страждає як ти колись.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*