Футзал. Чемпіонат України: Локомотив 2:2 Тайм (Відео)

Локомотив зупиняє Тайм

З кожним туром змагання у футзальній першості України стають все непередбачуванішими. Можливо це пояснюється тим, що на кону золоті медалі або бронзові. Хто за що бореться.

Нас же цікавить Наша львівська команда – Тайм. Після не зовсім виразної гри із івано-франківським Ураганом на Наших земляків очікує серія виїздів, один із них відбувся сьогодні.

Тайм гостював у гостях у харківського Локомотива. Гра завершилася доволі несподівано нічиєю 2-2.

Це був вже 27-й тур. Цього сезону команди вже зустрічалися. Двічі переможцями і вдома і на виїзді була львівська команда. На жаль сьогодні залізничники традицію порушили.

Гра розпочалася без розвідки. Тайм як діючий чемпіон України хоче ще раз здобути титул найсильнішої команди України і цього року. В Локомотива все по-іншому. Максимум на що вони можуть розраховувати цього сезону так це 5-те місце. Тому і команда грає у своє задоволення.

У фінальній шістці Локо ще не перемагав, тому і хотів будь-що порадувати своїх вболівальників.

Першими відзначилися Наші земляки.

8 хвилина матчу – Легчанов з аута паснув на Овсяннникова і Денис по черзі обігравши захисника і воротаря закотив м’яч у сітку воріт господарів.

Не минає і 4-ох хвилин як гості подвоїли свою перевагу.

12 хвилина – це Дмитро Бондар прийнявши м’яч в дотик відправив м’яч у сітку.

Також читайте:   Карпати "б'ють" Говерлу й здобувають історичну перемогу на "Арені Львів"

Здавалося що після цього все завершиться перемогою Тайму та не тут то було. Харків’яни перед своїми глядачами не здавалися.

Ще у першому таймі вони один гол відіграли.

На 13 хвилині досить сумнівне пенальті реалізував Журба.

А у другому таймі господарі і взагалі відігралися.

26 хвилина – обрізається Макаєв і вихід 2 в 1 реалізовує Білоцерківець.

Ясно, що Тайм не міг не випустити 5-ого польового гравця. Вони почали з ним грати з 37 хвилини. Забити могли та щастя що не програли.

На останній хвилині Берлізєв (Локомотив) пробивав по порожніх воротах і лише кілька сантиметрів не вистачило щоб Харків святкував перемогу над діючим чемпіоном.

В підсумку – бойова нічия 2-2.

І як тільки що стало відомо завершив свою гру основний конкурент Тайму – донецький Шахтар. На Нашу радість донеччани поступилися у Івано-Франківську місцевому Урагану із розгромним рахунком 3-7.

Таким чином львів’яни і на далі посідають 1 місце у турнірній таблиці маючи у своєму доробку 71 очко. Шахтар відстає на 4 пункти і має 67 очок, що правда таймів ці мають ще гру в запасі.

Наступну гру львівський Тайм проведе у неділю 2 травня. У палаці спорту Галичина вони прийматимуть все той же Локомотив.

У публікації використано фото з сайту mfk-lokomotiv.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Gena Bukin 25.04.2010 пише:

    Є в мене один хороший знайомий. ВІн бравий фанат харківської команди. Ще колись як приїжали харківяни до Львова, він почав за них вболівати.

    Тепер як грає Локо то він все кричить: мы вперед локомотив. Харьковский Локомотив. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*