Карпати 1:0 Таврія (відео)

Карпати 1-0 Таврія

Цей матч ще мав відбутися швидше. Але, то збірна грала, то Таврія була задіяна у матчах Кубка України. І ось нарешті. 7 квітня суперники між собою зіграли.

Що дуже радує, так це те, що львівські Карпати здобули перемогу у цьому поєдинку із рахунком 1-0.

Карпати-Таврія

Гра була важливою для кожної із команд, адже саме ці суперники боруться за місце у Лізі Європи. Львів давно вже не бачив євро кубків, тому всі палко підтримують свою команду. Цього разу на стадіоні зібралося більше людей чим на матч із Чорноморцем.

Були і скандування і традиційна для великої кількості вболівальників – хвиля, яка не один раз проходила стадіоном. Плюс і сьогодні велике свято. Люди прийшли підтримати команду Нашого міста і місцеві гравці їх не підвели.

Карпати будь-що хотіли реабілітуватися перед своїм вболівальниками за осічку у минулому турі, коли львів’яни не змогли перемогти Чорноморець. Сімферопольці ж були на фурорі. У минулому турі вони зіграли внічию із одним із лідерів чемпіонату – Металістом.

В Карпатах у цьому матчі повернувся дискваліфікований Годвін. В основі також вийшов Ткачук.

Як тільки почався матч багато вболівальників взялися за голову. Початок матчу був інфарктним для львів’ян. За якихось неповних 6 хвилин сімферопольці створили два стопроцентні моменти, але чудово у цей день грав страж воріт Карпат – Тлумак, який хотів виправитися за минулий матч.

Карпати-Таврія

Поступово гра стабілізувалася. Карпати відтиснули суперника від своїх воріт і почали створювати моменти.

Також читайте:   «Галицька здоба» перемогла в турнірі «Ти ніколи не будеш один»

Що запам’яталося, так це те, що Годвін влучив у перекладину і воротар Старцев гостей. Хтось із захисників сімферопольців віддавав пас назад і кіпер гостей промазав по м’ячу. На щастя воротаря куля не влетіла у ворота. Була би хохма.

Другий тайм проходив за відчутної переваги господарів. Моментів було багато. Та і Таврія не відсиджувалася у обороні. Помітно було, що суперники приблизно одного рівня.

Найбільш ключові епізоди:

63 хвилина – вихід Ідахора (Таврія) на ворота тлумака, але нам пощастило.
73 хвилина – як не забив ткачук тільки відомо йому. Хороший пас від Батісти, але Андрій вдарив вище воріт.
84 хвилина – Ковпак (Таврія) пробиває із-за меж штрафної і Карпати виручає перекладина. Помилка Тлумака, який задалеко вийшов із воріт.
93 хвилина – Батіста вийшов на ворота і з кількох метрів примудрився пробити у воротаря. 🙂

Ну і гол звичайно. 79 хвилина – Карпати подають кутовий і маленький Ощипко проштовхує м’яч у ворота гостей. Радості не було меж.

Фінальний свисток і перемога львів’ян 1-0. Львів святкує. Зона Ліги Європи стає все більш ймовірнішою для нас. Головне не збавляти обертів.

Після цієї перемоги Карпати набирають 41 очко і на одне очко відстають від Дніпра, що йде 4-им і на 4 від Металіста, що відповідно йде третім.

Карпати-Таврія

Наступну гру Наші земляки зіграють вже в цю неділю – 11 квітня. В Ужгороді їх екзаменуватиме Закарпаття. Початок гри о 16 годині.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. bankiduki 07.04.2010 пише:

    Карпати – Так тримати! Воробус , як завжди – швийдкий як автобус!

  2. Narcus 07.04.2010 пише:

    Їм ще б перемога в гостях не помішала б-тоді б можна було вже з впевненістю говорити про лігу європи-я впевнений 🙂 А так молодці хлопці 🙂 Хоч на фарті але твердо прямують до вершини 🙂

  3. Архіваріус 08.04.2010 пише:

    Тішить що Карпати наблизилися до зони, яка дає можливість приймати участь у престижних європейських турнірах. 😀

  4. zars 08.04.2010 пише:

    І я там був. Пиво пив, крокодили їв (крокодили галімі). “Карпати” – молодці!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*