Шахтар 1:0 Динамо (Відео) - Блог про Львів

Шахтар 1:0 Динамо (Відео)

Шахтар - чемпіон

Все менше і менше питань залишається вирішити командам у цьому чемпіонаті України з футболу. Ще б пак. Після вчорашнього – 29 туру командам залишилося зіграти лише один тур.

В минулих статтях ми розказували лише про матчі львівських Карпат. Сьогодні ж не згадати про центральний матч туру не могли. Адже, зустрічалися два гранди українського футболу – Шахтар і Динамо.

Двобій мав визначити чемпіона України, яким зрештою і став прогнозовано Шахтар перемігши одвічних своїх конкурентів із рахунком 1-0.

Перед матчем у Донецьку гірники випереджали киян на 3 очки. Щоб зберегти чемпіонську інтригу Динамо мало будь-що перемагати. Це говорили всі: гравці Динамо і їхній тренер.

Двобій викликав шалений ажіотаж. Квитки на Донбас-Арену були розкуплені ще за кілька днів до поєдинку.

Ще скажу про дискваліфікованих і вперед до матчу.

В киян гру пропускали Алмейда і Єрьоменко, в донеччан всі основні гравці були в повній бойовій готовності.

Матч розпочався в шалених швидкостях. Динамо побігло забивати та Шахтар теж не відсиджувався у захисті. Технічні бразильці донеччан не давали спокою захисникам киянам.

І одна із контратак господарів згодом увінчалася голом.

15 хвилина матчу – Фернандіньо врозріз знаходить пасом Срну, той прострілює і Ілсіню за повної бездіяльності захисників Динамо відкриває рахунок в матчі.

Також читайте:   Футбол. Copa del Sol. Олесунд 1:1 по пен. 6-7 Карпати (відео)

Ясно, що Динамо як атакувало до гола, так і атакувало і пізніше. Непогані моменти мали Вукоєвіч, Нінковіч, але але але…..

Перший тайм так і завершився за мінімальної переваги господарів.

В другому таймі якусь незрозумілу заміну зробив як на мене коуч киян – Газаєв.

Ну самі подумайте, чого випускати на поле центрального захисника замість центрального півзахисника?

Та незважаючи на це, кияни спочатку другого тайму зажали донеччан на його половині поля. Скажу чесно, результатів це не давало. Шахтар вдало захищався, плюс підтримка місцевих вболівальників не давали ніяких шансів Динамо.

В результаті Шахтар згодом гру вирівняв, а потім взагалі міг подвоїти рахунок. Супер шанс втратив Ілсіню, який влучив у поперечину, а Жадсон під кінець гри не забив пенальті.

Фінальна навала Динамо результату не дала. Навіть Шовковський пішов у штрафну господарів забивати гол та цього сезону Динамо чемпіоном стати не
судилося.

Фінальний свисток італійського арбітра зафіксував мінімальну перемогу Шахтаря і таким чином гірники оформили чемпіонство за тур до завершення чемпіонату.

По правді говорячи Шахтар заслужив чемпіонство. Можливо у першій частині сезону Динамо виглядало краще, але після зимової перерви все обернулося з ніг на голову.

P.S. У публікації використано фото із сайту http://shakhtar.com/.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. данило 06.05.2010 пише:

    та динамо зійшли на пси

  2. Архіваріус 07.05.2010 пише:

    данило пише: та динамо зійшли на пси

    Щось Старий пес нічого не говорить про своїх нових товаришів. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*