“Зелений” бізнес

Зелений бізнес

Багато людей особливо у сільських місцевостях та і що гріха таїти скаржаться на відсутність роботи. А жити то за щось потрібно. Треба заводити сім’ю якщо звичайно її ще не маєте.

А заробітки так близько. Скажу, що не всі зможуть використати таку ідею, але деякі люди можуть.

Нещодавно, якраз на вихідні, довелося побувати у Карпатах. Приємно виїхати з міста, де нічого не бачиш тільки асфальт і маршрутки, на природу, подихати свіжим повітрям, та що тут ще сказати, приємно провести час.

Приїжджаєте Ви скажімо поїздом в Карпати. Кінцева Ваша зупинка, відразу ж, що кидається в очі, так це велика кількість пропозицій від місцевих мешканців, які пропонують різні послуги. Переважно вони стосуються перевезень і житла.

От Вам і заробіток. А називається він просто – «зелений» бізнес.

Ви ж приїжджаєте на декілька днів жити до якогось хазяїна. Що цікаво, власники намагаються максимально задовольнити Ваші потреби. Та ясно, це їхні гроші. Якщо Ви будете погано поводитися з гостями, то вони більше ніколи до Вас не приїдуть та і ще зіпсують Вашу репутацію, розказавши про негативне до Вас ставлення друзям і знайомим, а ті ще друзям і получиться наступне:

«Ти не їдь до тієї хати біля залізниці, що зелена, там таке ставлення як до хтозна кого».

Що ж потрібно для створення свого власного «зеленого» бізнесу?

Також читайте:   Ігровець-Сивуля. Частина друга (фото)

А все просто. Багато людей закидують свої дачні поселення. Виправдання таке, що там нічого робити.

А так не треба. Якщо Ваша дача чи помешкання знаходиться у зоні Карпат – це супер. Берете робите євроремонт і вперед. Щоб залучити потенційних клієнтів спочатку потрібно трішки попрацювати: повивішувати оголошення, зустрічати людей з поїздів і пропонувати послуги, а там і якщо їм у Вас сподобається будуть самі приїжджати.

Коли підуть прибутки можна поступово розбудовуватися і вводити нові послуги.

Також господар і його родина можуть надавати послуги по харчуванню. Людям, які до Вас приїжджають ж потрібно харчуватися, а тут і все готовеньке. Але, обережно з цінами, щоб Ви не відлякали відвідувачів.

«Зелений бізнес» – це такий бізнес, що існує цілий рік.

Якщо Ви ще знаходитеся близько біля гірськолижних курортів, то вважайте люди у Вас будуть цілий рік.

Зима – лижі, Літо – річка.

Єдине, що потрібно робити, так це платити податок державі, а то конкурентів є ще отого як багато. Ви навіть не відчуєте як Вас здадуть податковій.

Податок на такий бізнес коливається в розмірі 15 відсотків від Вашого річного прибутку, а заробити то можете багато якщо все добре організувати.

Насамкінець скажу золоте правило бізнесу – сервіс. Буде сервіс – прийдуть люди.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*