Міжнародний турнір з тенісу у Львові

Турнір з тенісу у Львові

Як добре, що по чуть-чуть починають розвиватися різні види спорту в Україні і зокрема у Львові. Вже навіть помічав, що діти все частіше беруть в руки тенісні ракетки. Не курять на плитах чи розпивають спиртні напої, а грають в теніс. Як це в них виходить інша справа, але нічого навчаться.

Мова як ви зрозуміли піде сьогодні про такий вид спорту як теніс, адже із 15 по 20 червня у нашому місті проходитиме міжнародний тенісний турнір серед юнаків.

Вже другий рік поспіль Львів приймає подібний турнір. Вчора на відкритих кортах Палацу спорту Україна відбулося урочисте відкриття, там і проводитимуться всі поєдинки. Учасниками змагань є хлопці і дівчата віком до 18 років із 21-єї країни світу.

Призового фонду за перемогу як це є на турнірах по тенісу у Львові не передбачено, але за те у спортсменів є можливість здобути очки для світового рейтингу, плюс всі учасники будуть нагороджені цінними подарунками.

Нікого в обіду не дадуть. 🙂

Щоправда за словами організаторів всі спортсмени, що подали заявки не приїхали. Переможця визначатимуть ті що є.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: «ХІТ» стартує матчем проти «Спортінга»

Офіційно турнір називається – ІІ Міжнародний тенісний турнір 3-ої категорії ITF UKRZAKHID.

Право приймати змагання Львів виборов у нелегкій боротьбі із такими містами як Харків, Черкаси, Одеса, Дніпропетровськ і звичайно ж зі столицею – Києвом.

Ще задовго до відкриття, а саме з 12 червня почалися кваліфікаційні поєдинки, фінали ж заплановані у останній день турніру – 20 червня.

Сьогодні ж о 17 годині відбудуться майстер-класи за участю капітана чоловічої збірної України з тенісу – Ореста Терещука. До речі, він вихованець львівського тенісу.

Факт:

Минулого року на цьому турнірі виступала майбутня переможниця турніру Ролан-Гарос Еліна Світоліна, тоді вона програла у чвертьфіналі. Можливо цього разу засіяє нова зірка тенісу.

Насамкінець додам, що минулоріч переможцями турніру стали:

У чоловіків – росіянин Олексій Ватутін

У жінок – Ольга Іоанчук.

P.s. До речі десь я читав, що за найкраще висвітлення подій II-го Міжнародного тенісного турніру 3-ї категорії UKRZAKHID ITF журналістам-переможцям надаватиметься двогодинний абонемент на відвідання тенісних кортів комплексу «Медик».

У публікації використано фото з сайту galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*