Як прати шкарпетки - Блог про Львів

Як прати шкарпетки

Прання шкарпеток

Нещодавно спілкуючись із однією людиною получив наганяй від нього. Його слова були наступні: «Я читав твої статті, все начебто добре, але треба писати про вроді всім відомі речі, такі як прасувати сорочку і тому подібне».

Я вирішив задовольнити прохання мого друга і написати статтю, може вона і комусь допоможе. Називається вона – Як прати шкарпетки.

Субота на дворі, справ багато і день підходить, щоб їх зробити. Переважно це стосується хатніх робіт. Це може бути прибирання квартири або прання. Є ще варіант приготування їжі, але то таке. 🙂 Їсти все добре, а ще на кухні. Все щось кинеш собі шматочок у рот. 🙂

Всі знають, що таке шкарпетка. В них ходять і жінки і чоловіки. Переважно останні. А літом від них всі падають, то ж походиш трішки і капець як каже один пан.

Що залишається з ними робити?

Або брати викидати у сміття чи ще щось з ними робити або ж прати.

Ясно, що зараз є пральні машини. Гоп, закинув і тільки витягнув. Але, є одне але. Заради однієї пари шкарпеток режим запускати не будеш, прийдеться прати. А ще жінки не хочуть прати, бо самі розумієте. Скажуть: «Шкарпетки сам пери».

А ще не всі мають пральні машинки, або варіант такий, що ви на відпочинку і приходиться хоч якось освіжувати себе.

Також читайте:   Коли прийшов час для затишку з новою ковдрою...

Приходиться вчитися. Це не важко. Саме головне не встидатися. Ви навіть не побачите, як шкарпетки будуть випрані і будуть вже висіти на вулиці на шнурку.

Найкраще прати одну пару шкарпеток. Коли вже є багато, то трішки напрягає, але мусиш. От скажімо коли приймаєте душ відразу ж під краном поперіть шкарпетки.

Ввімкніть теплу воду, насипте на шкарпетки порошку або ж намиліть і тріть. Довго це у вас часу не займе, головне щоб болото не йшло. 🙂

Коли шкарпетки випрані, сполочіть їх холодною водою, викрутіть, візьміть прищепки і вперед – сушити.

Як ви вже побачили, є 3 способи прання шкарпеток:

1. З пральним порошком.
2. З милом.
3. Просто потерти, якщо не має ні того, ні того.

Найкраще звичайно перший або другий варіант, а ще піде і це буде супер – поєднання першого і другого варіанту. 🙂 Тоді вони точно будуть чистими.

Коли ви навчитеся прати шкарпетки вручну, то вже згодом можна буде братися за щось солідніше, скажімо труси чи сорочку. 🙂

Періть шкарпетки і не прийдеться нікого просити, щоб вони це зробили за вас.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Toss 12.06.2010 пише:

    Я собі маю 5-7 пар, через тиждень, коли назбиралася купа кидаю в ванну і господарським милом. І все, купа шкарпеток як нові.

  2. Архіваріус 13.06.2010 пише:

    Пропоную самий прогресивний метод, так званого, прання шкарпеток. Купуєш 12 пар шкарпеток. Потім одягаєш першу пару і ввечері знімаєш їх з ніг і кидаєш під своє ліжко. Коли використав 12-ту пару заглядаєш під ліжко і знаходиш саму чисту пару шкарпеток. Одягаєш їх. Цикл повторюється до тих пір, поки остання 12-та пара не порветься. Тоді йдеш до магазину і купуєш наступних 12-ть пар. І прати не треба. 😆

  3. russo turisto 13.06.2010 пише:

    Архіваріус пише: Пропоную самий прогресивний метод, так званого, прання шкарпеток.

    Очень интересный метод, мне понравился.

  4. данило 14.06.2010 пише:

    я кидаю у пральну машину

  5. Архіваріус 14.06.2010 пише:

    данило пише: я кидаю у пральну машину

    У пральній машині і ведмідь випере. 😀

  6. данило 14.06.2010 пише:

    я на ведмедя трохи подібний

  7. Архіваріус 15.06.2010 пише:

    данило пише: я на ведмедя трохи подібний

    Я це відчув, але раджу своїх звичок не кидати. Періть на здоровя. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*