Обережно, цигани!!!

Цигани

Літо – це тепло, літо – це відпочинок, а ще літо – це сезон жебракування. Все-таки місто Львів не є найгірше. Приїхавши сюди є на що подивитися. Це і роблять туристи з багатьох міст України і з закордону.

Та з початком туристичного сезону до Львова з’їжджаються і жебраки, переважно це цигани, які подорожують країною.

Якби ж то цигани тільки жебракували, а вони ще й грабують людей. І це не варто заперечувати. Ясно, що всі такі не є, але трапляються. Хоча і наші люди також є різні.

Нещодавно почув чутку в маршрутному таксі, що на Сихові цигани почали знімати цепочки і кульчики з дітей. Чоловік розказував, що це вже не поодинокий випадок, адже в міліції вже заяв про пограбування безліч.

Це чутки, але як відомо, в них також є доля правди.

З циганами взагалі потрібно вважати. Ви навіть не встигнете обдуматися як вже позбудетеся речей, переважно грошей або ювелірних виробів.

Серед відомих мною місць, де полюбляють бути цигани є біля ринку Добробут, Головний вокзал, Наукова (район Аквапарку), Топольна.

Це такі місця, які я згадав відразу ж, а практично їх можна зустріти будь-де.

Всі знають відому річ як гадання. Це полюбляють робити циганки. Полюють переважно на самотню людину, особливо на дівчат.

Зараз біля Добробуту їх не помітно, але це не означає що їх немає. Можливо перейшли на інше місце або когось пограбували.

Також читайте:   Високий Замок чи дерева?

Фрази можуть застосовувати різні: «Дівчино, позолоти ручку; Дай баришня погадаю; в тебе у сім’ї станеться лихо».

Доводилося таких бачити і не раз.

Саме головне не вестися на такі трюки, адже якщо ви їм подивитеся в очі чи дасть взяти з вашої голови волосок – може бути біда.

Існує думка, що циганки загіпнозовують свою жертву. І поки людина їм не віддасть всі дорогоцінні речі не зупиниться.

Найкраще взагалі не встрявати у розмову з циганками, за очі я навіть не говорю. Пішов і уваги не звертаєш що вони тобі говорять.

Десь читав, що цигани бояться хрестів. Якщо перехрести їх вони нічого вам не зроблять, а підуть геть.

Якщо ж бачите, що якусь людину обкручують, не полінуйтеся, а допоможіть їй. Цигани не такі і круті. Вони відразу ж втікають як бачать, що щось не так.

Ага, забув сказати. Не варто їх впускати до себе додому ні під якою причиною, яку б вони не називали: дитину покормити, перебрати. Якщо не хочете біди, краще цього не робіть.

Нещодавно читав інформацію про опитування, яке проводилося серед цього народу. Цигани бідкаються, що до них ставляться погано.

А чому так? Ясно, що є сумлінні люди цього народу, але от ці шахраї, що розводять людей і створюють негативну думку про них. В дітей забирати – нижче гідності будь-якої людини.

Бережіть себе і не давайте себе розвести!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Toss 01.07.2010 пише:

    Тварі, мало того, що розмножуються, то ще й бабло вимагають.
    І смирдять гавно-сечею. Бачте, помитись впадло.

  2. данило 02.07.2010 пише:

    Toss пише: Тварі, мало того, що розмножуються, то ще й бабло вимагають.
    І смирдять гавно-сечею. Бачте, помитись впадло.

    штиняютб по чорному

  3. russo turisto 02.07.2010 пише:

    А дураки им денежку в лапу грязную бросают. Ибо только дурак так неразумно распоряжается своими деньгами. А что воняют, то это факт.

  4. Stakeholder 04.07.2010 пише:

    Ну цигaни, як тo кaжуть, вoни i в Aфрицi цигaни, вoни є прoблeмoю нe тiльки Укрaїни, a й усiєї Єврoпи, як ви знaєтe Румунiя нe тaк дaвнo стaлa члeнoм ЄС, тaкoж нi для кoгo нe сeкрeт щo бaтькiвщинoю цигaн є сaмe ця крaїнa, ну, нaпeвнo сaмe тaк пoвиннi виглядaти сучaснi єврoпeйцi :), xoчa я думaю в нaшoму випaдку цe eтнiчнi цигaни з Зaкaрпaття. Нe думaв щo Вoрoбус дiйснo вiрить у всi цi зaбoбoни прo гiпнoзи i т.д., a щo дo тoгo щo цигaни бoяться xрeстiв, ну цe вжe прaвдa смiшнo, вoни ж сaмi пoстiйнo oбвiшaнi xрeстикaми, i усiлякими рeлiгiйними прикрaсaми, пoстiйнo вдaють iз сeбe щирo вiруючиx i згaдують Бoгa). Нaспрaвдi цигaни сaмi нaтурaльнi злoдiї i жeбрaки, якi нaвчeнi рoзвoдити людeй, вiд тaкиx кoжнiй нoрмaльнiй людинi трeбa тримaтись пoдaлi i нe вiрити жoднoму їxньoму слoву, a тaкoж в усiлякi зaбoбoни прo їxнi пaрaнoрмaльнi влaстивoстi). Щo дo тoгo щo цигaни знiмaють лaнцюжки i кульчики у дiтeй, тo у мeнe тут виникaє ритoричнe зaпитaння, a нaвiщo дитинi дoрoгoцiннi прикрaси? тут ужe питaння дo їxнix бaтькiв i чи є у ниx клeпкa в гoлoвi). Aлe нaспрaвдi всe цe нe тaк спoнтaннo як мoжe здaвaтись, зa всiм цим стoїть спрaвжня мaфiя, вoни зaстaвляють мoлoдиx дiвчaт xoдити з дитинoю(мoжливo i нe свoєю) i клянчити грoшi, нaжeбрaнi грoшi пoтiм в ниx зaбирaють a тим xтo жeбрaв пeрeпaдaє xiбaщo дiркa вiд бубликa, тe ж стoсується i кишeнькoвиx злoдiїв, тaкими рeчaми ужe пoвиннe зaймaтись УБOЗ, a прoстим людям при кoнтaктi з цiєю шушeрoю нe втрaчaти пильнiсть, нe вислуxoвувaти їxнi вигaдaнi i прoблeми i взaгaлi нe дaвaти вiшaти сoбi лaпшу нa вуxa.

  5. Nestor 05.07.2010 пише:

    запитайте в них який сьогодні день і місяць. і тоді вони підуть своєю дорогою. отак

  6. данило 05.07.2010 пише:

    Nestor пише: запитайте в них який сьогодні день і місяць. і тоді вони підуть своєю дорогою. отак

    то як бабтисти

  7. фонарик 15.08.2010 пише:

    Я не збираюся оправдовувати циганів, є за ними гріхів не мало, але я просто хочу внести деяку ясність, бо я вже кілька років трохи спілкуюся з деякими представниками цієї нації і тому знаю про їхнє життя не тільки ззовні – те шо ви бачите на вулиці і по телевізору, а трохи і зсередини. Серед не циганів злодіїв і жебраків також не бракує, при чому є немало важких злочинів таких як вбивства, побої і тд, а чи часто вам доводилося чути шо до квартири таких-то пробралися цигани, зарізали хазяїв і забрали гроші? Я не чув такого ні разу і думаю шо ви також. А тепер візьміть будь-яку газету з місцевими новинами і ви легко знайдете такий випадок майже в кожному номері, і зауважте це не цигани.А на рахунок їхньої нечистоплотності я поясню – багато циганів одягаються в старий і брудний одяг так би мовити “на роботу” для підтримання іміджу бідних людей, шоб їх більше жаліли. Бо коли циган чи циганка одягне чистий новий одяг то їм не тільки не дадуть грошей а ше можуть і попросити, так як скоріше всього приймуть їх за іноземців (і таке з моєю подругою не раз траплялося, і при чому вона давала гроші) А біля свого дому, коли вони не на “роботі” вони одягнені так як ми з вами, і повірте купаються не рідше. І на рахунок такого їхнього способу життя, злодійства і тд, то ви ж розумієте шо в дитини немає вибору, а коли вона стає достатньо дорослою і самостійною то вже занадто пізно. І є немало таких циган які хочуть змінити свій спосіб життя, частина з них намагається це зробити, і дехто після кількох невдалих спроб (про які ви напевне ніколи не взнаєте) зневірюється і повертається до старого, а декому з них це вдається, але нажаль не всім.

  8. алла 29.10.2010 пише:

    Яка ганебна стаття, і ще ганебніші коментарі!

    Таке пишуть люди, які взагалі уявлення не мають, хто такі цигани! ну зізнайтесь, хто з вас особисто (!!!) знає хоч одну циганську сім”ю??? а дві? а три???? це ж те саме, що виходити на вулицю, тільки коли стемніє, а потім казати, що всі українці злодії, бо обікрали в темному закутку!!! або, що всі росіяни – алкоголіки!

    Люди, спам”ятайтесь! Уявляєте, як то — порядній циганській сім”ї читати такі речі! чи у вас, українців, всі святі, і тюрем немає? :reallypissed: :reallypissed: :reallypissed: :reallypissed: :reallypissed: :reallypissed:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*