Футзал. Тайм (Україна) 5:1 Хуртап (Польща)

Тайм перемагає поляків

Давненько на нашому сайті ми не розповідали про футзал, на те була вагома причина – міжсезоння.

І ось сьогодні Вашому автору довелося побувати на міжнародному матчі, який проходив у Львові.

Чемпіон України львівський Тайм у себе на майданчику приймав гостей із Польщі – чемпіона цієї країни Хуртап.

Гра завершилася переконливою перемогою наших земляків із рахунком 5-1.

Із 12 по 15 серпня у місті Лева проходить передсезонний товариський турнір Кубок Львівщини, у якому приймають участь українські команди: львівський Лємберг, Енергія, чемпіон країни Тайм, рівненський Кардинал, луганський ЛТК, білоруський Граніт, грузинська Іберія, і вже згадувані гості із Польщі – Хуртап.

Впродовж саме цих 3-ох днів вони визначать першого чемпіона Кубка Львівщини.

Вчора Тайм у напруженому поєдинку обіграв гостей із Луганська 5-3, а сьогодні на них очікував чемпіон Польщі – команда Хуртап.

Перед тим як перейти до огляду матчу скажу, що дуже у цій грі не вистачало львівським футзалістам лідера команди Валерія Легчанова, який пропускав цю гру через травму.

Перший тайм поєдинку пройшов мляво, швидкостей було мало, Тайм старався атакувати, але помітно було що гравці виснажені після поїздки у Москву і не виглядають такими свіжими як завжди.

Також читайте:   Футбол. Відбір до Євро-2016. Іспанія 1:0 Україна (відео)

Поляки також сподобалися, але до чемпіона України їм ще далеко, вони старалися, навіть у в штангу влучили та все ж пропустили.

Це Олександр Кондратюк вдало зіграв індивідуально і послав м’яч у дев’ятку, згодом Шуст подвоїв перевагу, та полякам все ж вдалося відігратися.

Цей гол не те, щоб вони забили, а таймів ці привезли його собі самі. Розігруючи 5-ого польового гравця львів’яни помилилися і гравцю Хуртапу не створило ніяких проблем відправити шкіряного у пусті ворота.

На другу половину зустрічі підопічні Гончаренка вийшли іншою командою, протягом усієї другої 20-ти хвилинки вони переважали гостей із Польщі, щ оі втілилося у ще 3 забиті м’ячі.

Відзначилися Кондратюк і Овсянников двічі.

У підсумку 5-1 на користь чемпіона України.

Тепер в неділю о 15 годині Тайм у фіналі турніру зустрінеться із грузинською Іберією, яка сьогодні декласувала ще одну львівську команду Енергію із рахунком 3-0.

Грузини сподобалися, насамперед тим, що у цій команді виступають бразильці, навіть ті що виступали колись за Шахтар. Саме вони і стали авторам всіх забитих м’ячів у цій зустрічі.

Та гра на гру не схожа, недільний матч все покаже, хто є хто на цьому турнірі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. OBA 14.08.2010 пише:

    video?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*