Пожежі в Росії (відео) - Блог про Львів

Пожежі в Росії (відео)

Пожежі в Росії

Висока температура повітря, яка спостерігається цього літа не тільки в Україні, а і в інших країнах дається взнаки. Вже який день від мега-пожеж потерпають наші сусіди росіяни.

І якби це ще просто горіли ліси, а гинуть люди і з останніми даними на ранок 2 серпня від пожеж загинули вже 34 людини.

Вогонь – це страшна сила, що підтверджують пожежі у центральній Росії. Нічого на перший погляд не віщує лиха, а тут враз і починає все горіти. Основна причина загоряння лісів – шалена спека, яка цього літа як ніколи. Схоже клімат кардинально міняється.

Як повідомляє сайт tsn.ua від вогню вже загинуло 34 людини, серед них і пожежники. Близько 2210 людей залишилося без даху над головою. Надзвичайна ситуація склалася 14-ти районах Російської Федерації.

У Нижньогородській області згоріли 759 будинків, у Воронезькій області пожежі знищили більше 3 тис. га лісу, понад 100 житлових будинків на околиці обласного центру і більше 150 будинків в області.

Також варто згадати за селище Маслівка Воронезької області, там повністю згоріло 104 будинки.

Ситуація ускладнюється тим, що поширюються чутки, що владі доводиться боротися не лише з вогнем, а із мародерами, які хочуть нажитися на чужому лиху. Зокрема, у Нижньогородській області затримані декілька підозрюваних у вище перелічених діяннях.

Також читайте:   10 найважливіших подій 2019 року у світі

Навіть десь читав, що люди спеціально підпалюють свої будинку поруч з піком вогню, щоб получити компенсацію. І таке виявляється буває.

Цигани чи бомжі крадуть залізо і здають на брухт. Достовірної інформації немає, але міняється вона досить часто.

Щодо прогнозу синоптиків, то вони невтішні: спека і надалі не припинятиметься.

Україна від президента Януковича вже пообіцяла допомогу північним сусідам у боротьбі з бідою.

Будемо сподіватися, що все владнається і ці пожежі припиняться.

Тим часом в Україні за прогнозам синоптиків стане ще спекотніше. У деяких областях очікують навіть до + 42 градусів. Щось в це мало віриться, але якщо стовпчик термометра підніметься до такого рівня – можна очікувати будь-чого: від пожеже до поганого самопочуття в людей.

А насамкінець пропоную Вашій увазі подивитися відео, де ви зможете побачити пожежі в Росії:

Бережіть себе!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 02.08.2010 пише:

    Я думаю, що жертв є більше. Росія по старій звичці занижує показники катастрофи. Про дійсний стан справ ми ніколи не дізнаємося. А воно нам потрібно? :chic:

  2. Shiver2005 05.08.2010 пише:

    Те що на відео – це палають ліси – то не це. Проблема в тому, що палає торф і він під землею, тому і загасити його важко.

  3. Nestor 05.08.2010 пише:

    Shiver2005 пише: Те що на відео – це палають ліси – то не це. Проблема в тому, що палає торф і він під землею, тому і загасити його важко.

    тільки інша стихія цьому зарадить. але забагато води – це тоже крайність. все добре в міру

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*