Де краще сидіти на стадіоні “Україна” - Блог про Львів

Де краще сидіти на стадіоні “Україна”

Стадіон Україна

У четвер, 16 вересня о 22 годині 05 хвилин Львів знову житиме Лігою Європи. Давно Наше місто не бачило футбольних матчів таких рівнів.

Звісно, приїжджала національна збірна, але команди Лобановського, Буряка, Михайличенка, Маркевича, які тренували свого часу їх, грали відверто не із самими найсильнішими збірними.

І тут нарешті, місцеві Карпати вийшли у груповий етап другого за престижністю турніру Старого світу і як мінімум три гри будуть у місті Лева. Після перемоги за сумою двох матчів над Галатасараєм місто у ейфорії. Всі чекають продовження свята.

Найближчий НАШ суперник – німецька Борусія, згодом у жовтні – іспанська Севілья і нарешті у грудні – французький ПСЖ. Команди із досвідом, як кажуть: «Такі, що пограли».

Вже перед першою грою із Борусією у Львові побачили шалений ажіотаж на ці ігри. Квитки розкупляються із шаленою швидкістю, всі хочуть побачити матчі наживо.

Про футбол поговоримо по завершенні цих поєдинків, а зараз торкнемося досить цікавої теми: «Де краще сидіти на стадіоні «Україна?»

Знаю, знаю. Зараз багато людей почне критикувати мене за безглуздість теми, але чи задумувались Ви колись, що не тільки у центральних секторах є прикол сидіти.

сектори на стадіоні Україна

Ясно, якщо є можливість люди сідають у центральні сектора на зразок 22, 23, 24, 25 чи з іншого боку така ж альтернатива плюс дах над головою, не потрібно брати ніяких дощовиків: 6, 7, 8, 9.

Також читайте:   Проблемні сходи на Винниченка таки зремонтували

Це найбільш популярні серед вболівальників місця. Та і ціна на них не мала. От, скажімо на матч Карпат із німцями квитки у ці сектори коштують чи коштували вже від 150 до 250 гривень.

Є ще віп-білети. Тут взагалі сидиш як король на м’яких сидіннях, куриш люльку і нічого тебе не тривожить.

Не думайте, що тільки центральні сектори люблять вболівальники. Вони також люблять і місця за воротами по трьох причинах:

1. Не мають грошей щоб викласти більшу кількість грошей за квиток.
2. Просто полюбляють там сидіти.
3. Там сидять фани і з ними веселіше. Ти і за команду повболіваєш і наспіваєшся і скажеш що хтось жид, а хтось Валєра і у руками поплескаєш тощо. 🙂

Сидіть, де Вам зручно. Але, якщо хочете мати хороші ваші улюблені місця, потрібно добре постояти у чергах за квитками плюс викласти солідну суму із Власного гаманця.

P.S. Є ще місця за стадіоном, тут не потрібно нічого платити, але і нічого бачити Ви не будете. Лише крики людей допоможуть Вам зорієнтуватися чи Карпати забили гол, чи знову вдарили вище воріт. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. старий пес 16.09.2010 пише:

    На стадійоні Україна ліпше не сидіти, а скакати.
    Бо ХТО НЕ СКАЧЕ ХТО НЕ СКАЧЕ ТОЙ МОСКАЛЬ!

  2. zars 16.09.2010 пише:

    старий пес пише: На стадійоні Україна ліпше не сидіти, а скакати.
    Бо ХТО НЕ СКАЧЕ ХТО НЕ СКАЧЕ ТОЙ МОСКАЛЬ!

    Або ВАЛЄРА…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*