Футбол. Кубок України. Гірник-Спорт 0:5 Карпати - Блог про Львів

Футбол. Кубок України. Гірник-Спорт 0:5 Карпати

Горняк-Спорт - Карпати

Сьогодні в місті Комсомольськ Полтавської області відбувся матч 1/16 фіналу Кубка України з футболу, в якому зелено-білі зустрілися із місцевою командою “Гірник-Спорт”. Львівські Карпати здобули впевнену перемогу із рахунком 0:5.

Головний тренер львівської команди Олег Кононов поставив на гру резервний склад команди, адже основним гравцям потрібно берегти сили для більш потужних команд, особливо у Лізі Європи. Так, ворота оберігав Віталій Руденко, на полі також можна було побачити братів Баранців, Габовду, Гудиму, Сагайдака та ін.

Щодо команди «Гірник-Спорт» – то це представник другої ліги Чемпіонату України по футболу, основу складають молоді гравці. Керівництво даного клубу особливих завдань у чемпіонаті не ставить, окрім того, щоб грати у футбол, проте бажання грати це у футболістів не зменшує. Ну скажімо, в останньому турі чемпіонату “гірняки” перемогли на своєму полі запорізький “Металург-2” із рахунком 3:0. Разом з тим, професіоналізму хлопцям бракує, що і підтвердив результат.

Так, вже на 11 хвилині гри Габовда добре зіграв головою та забив першого гола. “Гірник-Спорт” намагався якось відігратися, але все безуспішно.

Також читайте:   Футбол. Відбір до ЧС-2016. Україна мінімально програє Іспанії (відео)

40 хвилина – Григорій Баранець, отримавши гарну передачу, обграв захисника “Гірника-Спорт” та пробив по воротах суперника – 0:2. З таким результатом команди пішли на 15-хвилинний відпочинок.

У другій частині гри продовжилася хороша традиція забвати у ворота суперника.

55 хвилина – Чечер здалеку потужно пробиває по воротах, і знову гол – 0:3! Не пройшло багато часу – і знову чудова атака.

67 хвилина – цього разу Габовда, який вже встиг відзначитися у попередньому таймі, робить удар по воротах і рахунок стає 0:4.

91 хвилина – знову цей самий Юрій Габовда отримує м’яча на лінії штрафного майданчика та успішно пробиває по воротах – 0:5. Такий результат і зафіксував арбітр фінальним свистком.

У скорому часі зелено-білі дізнаються свого суперника в 1/8 фіналу Кубку України з футболу.

Вперед, Карпати, до нових перемог!!!

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 23.09.2010 пише:

    Перший крок у Кубку ніби вдалий. Отак би йти до самого фіналу. 😀

  2. zars 23.09.2010 пише:

    Архіваріус пише: Перший крок у Кубку ніби вдалий. Отак би йти до самого фіналу.

    … Кубку Європи.

  3. закоханий 25.09.2010 пише:

    Молодцi !!!! Так потрiбно тримати 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*