Футбол. Україна 2:1 Чилі (відео) - Блог про Львів

Футбол. Україна 2:1 Чилі (відео)

Україна 2-1 Чилі

Після шаленої критики, коли збірна України із футболу чудом видряпала нічию у матчі із Польщею, сьогодні наші футболісти приймати чилійців.

Наша збірна здобула першу перемогу із новим головним тренером Юрієм Калитвинцевим.

Табло стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського зафіксувало 2-1 на користь українців.

Вболівальників футболу перш за все цікавило як буде виглядати Наша збірна у сьогоднішньому поєдинку із гостями з Південної Америки після невиразної гри у Польщі.

Відразу ж скажу, що гра сподобалася. Українці виглядали свіжими і за всю гру створили безліч моментів для взяття воріт, шкода лише, що реалізували лише два.

Можливо це пов’язано із виходом на поле двох гравців молодіжної збірної Ракицького і Коноплянки, а можливо просто взяли і зібралися.

Всіх моментів перераховувати не буду, розкажу лише про голи.

36 хвилина – Наші заробляють штрафний, Шевченко відкочує м’яч під удар Ракицькому і Ярослав чудовим ударом відкриває рахунок у зустрічі.

Другий тайм розпочався як і перший. Українці атакували, чилійці грали на контратаках. І згодом перевага Нашої збірної втілилася у другий гол.

65 хвилина – фантастичного удару завдав Олександр Алієв.

І коли вже всі чекали фінального свитка українці почали привозити собі проблеми.

Також читайте:   Футбол. Ще не вмерла Україна... перемагаємо на виїзді Чорногорію (відео)

87 хвилина – гравця Чилі Іслу вивели на ударну позицію і останній скоротив різницю в рахунку.

У цьому епізоді як показав повтор був офсайд, але суддя гол зарахував.

Останні хвилини були нервовими, у одному із епізодів лише блискавична реакція воротаря українців Диканя врятувала Нашу збірну від другого пропущеного гола. Та все ж вистояли.

Фінальний свисток і 2-1. Україна готується із хорошим настроєм до наступних товариських поєдинків, а Чилі. Що Чилі? А вони їдуть додому із екскурсії.

P.S. Тепер спробую висловити свою думку про гру. Отже, гра безперечно сподобалася, але знову ті останні хвилини. Коли вже це завершиться. Виграємо 2-0 і розслабляємося. Слава Богу, що врятував Дикань, а так зараз був би зовсім інший настрій.

Чилійці приїхали не самим сильнішим складом на цю гру, а на Євро-2012 пощади не буде. Елітні команди такі як Іспанія, Німеччина чи скажімо Англія не простять помилок.

Час безперечно ще є, але хочеться стабільності на тренерському мостику. Щоб людині дали попрацювати.

У публікації використано фото з сайту news.liga.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. закоханий 07.09.2010 пише:

    Молодцi так тримати!!! I не треба критикувати Калитвенцива!!!! 😀

  2. як бачимо Україна не показала командної гри, в захисті 8 людей, в нападі Шева і Девіч, крайні хави мало рухались, Худоб”яку пасувало би трохи більше на атаку працювати(з нього хороший опорник, але слабенький створювач атак), вийшов Алієв і якшо дивитись на повтор гола то він практично сам створив гол (6 разів обігрався з партнерами, таким чином пройшовши 16 метрів,і пробив) а Україні думаю треба більш командну манеру гри вибирати, от як в Іспанії(коли в атаці бере участь 6-7 гравців, а у нас в кращому випадку 2-3)
    Хочеться пригадати ляп коментатора( він каже ” Чилійці так далеко їхали, хоч би 1 гол забили”(і одразу маєш банку)))), наступна репліка “Ой, вибачте я здається накаркав”)))))

  3. Nestor 08.09.2010 пише:

    зовсім інша гра, ніж з поляками. видно були зроблені висновки. і вже ж надалі лишається стара проблема – нереалізація стовідсоткових моментів і невміння грати до останніх секунд

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*