Футзал. Тайм 1:2 Кардинал-Рівне - Блог про Львів

Футзал. Тайм 1:2 Кардинал-Рівне

Тайм програє Кардиналу-Рівне

Криза у грі в діючого чемпіона України львівського Тайму затягується, що і показав сьогоднішній їхній матч із рівненським Кардиналом на якому довелося побувати Вашому автору.

Команда Гончаренка знову поступилася із рахунком 1-2.

Щось не ладиться у грі в Нашого чемпіона. Невдалий старт, плюс втрата одного із основних гравців команди Чепорнюка і саме головне результат, а його поки що не має.

У чотирьох проведених матчах із початку чемпіонату таймівці спромоглися здобути лише одну перемогу, раз зіграли внічию і, враховуючи сьогоднішню гру, двічі програли.

Після перемоги у минулому турі над земляками із ТВД здалося криза минула, але це хіба здалося.

У сьогоднішній грі я би не сказав, що Кардинал зіграв якось не ординарно, але три пункти здобув. А чому? А все тому, що Тайм привіз собі два голи на рівному місці.

Можна сказати, що коли рівненці забивали другий м’яч суддя перед тим не зафіксував порушення правил на гравцю Тайму, але не дав фол значить не дав. Це не привід розслаблятися і втрачати концентрацію.

Матч розпочався із атак Кардиналу, але згодом львів’яни витіснили гостей із своєї половини поля і незабаром відзначилися.

14 хвилина – після подачі з кутового відзначився капітан команди Максим Павленко.

Так і за мінімальної переваги Наших земляків і завершився перший тайм .

Друга половина зустрічі – це копія першої. Атакували і одні і інші, але до чогось небезпечного справа не доходила або ж вдало грали воротарі.

І тут Кардинал забив з нічого.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Зоря 1:1 Карпати (відео)

27 хвилина – Данилюк в розріз вивів пасом Танського і останній точно пробив повз Лисенка.

Львів’яни кинулися атакувати та нічого в цей день в них нічого не виходило. Єдиною надією на перемогу міг стати шостий фол кардиналівців до якого мало що бракувало, але суддя хоч і міг дати його кілька разів, проте не дав.

За 2 хвилини до завершення поєдинку Овсянников вийшов 5-тим польовим у Тайму, але дивідендів не дало.

Вкотре вийшла обрізка і ми собі самі привезли гол. Схоже цього сезону львівська команда розі вчилася грати у такій манері.

39 хвилина – Сергій Піддубний перехоплює м’яч після помилки когось із гравців Тайму і відправляє його у незахищені ворота.

Радості рівненців не було меж.

Фінальна сирена, яка фіксує сенсаційну поразку чемпіона із рахунком 1-2. А може не сенсаційну? Залишу це питання без відповіді.

Після 5-ого туру у львів’ян залишилося у активі чотири залікових очки і поки що вони посідають шосте місце.

Лідирує ж харківський Локомотив – 12 очок, друге місце Кардинал-Рівне – 12 очок і замикає трійку ще одна львівська команда Енергія у якої в активі також 12 очок.

Додам, що харків’яни зіграли 4 гри, а Енергія і Кардинал по п’ять.

Наступну гру у чемпіонаті львівський Тайм проведе 9 жовтня. Вдома підопічні Гончаренка екзаменуватимуть севастопольський ПФС.

Насамкінець нагадаю результати решти матчів 5-ого туру:

ЛТК 1:2 Локомотив

ПФС 3:11 Ураган

Шахтар 1:0 ТВД

Моноліт 0:1 Енергія

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*