Як мене дістали ті провайдери - Блог про Львів

Як мене дістали ті провайдери

Провайдери

Інтернет – сила. Так кажуть багато людей, адже як прикольно прийти додому, ввімкнути персональний комп’ютер чи ноутбук і залізти у всесвітню павутину у пошуках інформації.

І не потрібно ніяких телевізорів чи радіо, щоб почути новину, яка Вас цікавить. Тут все просто: ввів адрес інтернет-сторінки, натиснув кнопочку ENTER і все готово.

Та не завжди так буває все просто. Буває, що жмеш цю кнопочку, жмеш і а воно не заходить. Дивишся на підключення до мережі, а воно натомість вибиває: Установка зв’язку.

І хто в цьому винен? Звісно ж провайдери, які надають послуги Інтернету.

«Ну йо…. їхню…. тих провайдерів», – іншим словом не скажеш. Коли немає Інтернету, саме так і говорять люди.

Знайома всім ситуація: хочете Ви провести Інтернет, ідете в контору, яка надає ці послуги, говорите що хочете провести нет, оформляєте договір, платите гроші (це саме головне), Вам його проводять.

На перший погляд нічого кримінального, навіть не має проблеми.

Але, як тільки починаються проблеми із постачанням, отоді стає «весело». Достукатися до тих провайдерів, щоб вони вчасно зробили поломку – ой як важко.

Пам’ятайте: у провайдерів завжди є якісь відмазки. То буря, то град, то сніг, то вечір, то всі запили, то немає персоналу, то в одному місці стріляє. Дістали вони.

А мене що колишуть Ваші проблеми? Так якби ви маєте ще їх жаліти.

Також читайте:   Високий замок і далі в зарослях, коли обріжуть дерева?

Це літо – взагалі якийсь дурдом.

Особисто у мене з тим інтернетом проблеми постійно. Поки зроблять, то Ви можете залишитися без статті і не почитаєте чогось цікавого.

Подібні проблеми виникають у багатьох людей. А все тому, що наші люди не навчилися сервісу. А сервіс – це клієнти. От раз невчасно зробиш Інтернет, другий і як наслідок втратиш клієнтів.

Потім і фірми зачиняються, бо клієнтів немає. Та ви навчіться своєчасно ремонтувати все, а не так, що кажуть зроблять за годину, а роблять за два дні.

Звісно, що можна подати на провайдера у суд і легко його виграти, та ніхто того не хоче. Ходи сюди, туди, знову сюди. Люди просто-напросто відключаються від одного провайдера і переходять до іншого.

А якби отак виграли клієнти кілька судових справ за халатність, о тоді би і запрацювали фірми, що надають послуги інтернету відповідно. І не слухайте ніяких байок, що Інтернет пропадає через форс-мажор.

Форс-мажор – це атака НЛО чи війна, але не непрофесіоналізм.

Будьте уважні при виборі провайдера і дослуховуйтеся до людей, що вони про нього Вам цікавого розкажуть.

P.S. Подяка за ідею у написанні статті чоловіку із ніком «VIK», на замовлення якого звучить пісня: Верка Смердючка – Связи нет, Интернет.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 26 може ще щось напишете?

  1. de_funker 22.09.2010 пише:

    в таких випадках підійде служба – “мордоворотів” :evilgrin:

    як може людина 2 тижні шукати електрика ?)))) відмазка рівня 2-го класу початкової школи…

  2. PVS 22.09.2010 пише:

    Знав би ти як, наприклад мене, дістали юзери. Ситуація:
    дзвінок “в мене нема інтернету, пошти, мозгів, совісті і т.д.”. Приходжу до людини “що не так? показуйте” “Ой вже все є, але на минулому тижні не було!!!” (мовчки, про себе: “… твою пере… туди і туди…!!!”) вголос: “на наступний раз кличте, будь-ласка, зразу, коли буде проблема”. Все! Пропала зараза – пів року ніяких жалоб!
    Повбивав би таких!!!!!!!!!!!!!!!

    Ситуація друга (на щастя не в мене, але все одно показово): весь Львів копають і перекопують. Під час чергового копання тим джамшутам заважав якийсь стовп, так вони замість відв’язати від нього дроти і повісити в повітрі обрізали їх, а поміж дротів і оптику одного з провайдерів.

    Мораль цеї казочки така: форс моржовий буває! І відмазування від юзерів – це частіше захисна реакція ніж погане виховання…
    А якщо провайдер _реально_ фіговий, то втікай від нього чим подальше, а не мучся – незамінних провайдерів не буває 🙂

  3. PVS 22.09.2010 пише:

    Offtopic: чому в тебе закриваюча дужка заміняється смайлом???????????? Так же не має бути…

  4. VIK 22.09.2010 пише:

    Є в нас тут такий місцевий провайдер – ПП “Дурко”, так ось, сервіс там просто “””””афігезний”””””…Будь-яка блискавка, сильний дощ, буревій, забагато сонця, господар і-нету проснувся не з тої ноги, або ще якась фігня, то одразу пропадає і-нет…і як бачимо на малюнку вище – і-нетуууу нетууууу….

    Так ось, наш провайдер сильно не спішить рухатися, щоб полагодити і-нет…Як дзвониш до нього, як правило – труба виключена. Якщо додзвонишся, то улюблена відповідь – і-нет буде…або завтра вечером прийдуть хлопці – будуть робити…І причому “завтра ввечері” працює в вигляді рекурсії…Тобто завтра може наступити ніколи….

    Тільки в нашого провайдера хлопці працюють по вечорах…де ви бачили таких провайдерів, що працюють ввечері??? Напевно тільки в нас таке….

    Трапилась пів-місяця назад така ситуація, переробляли на одному даху електрику до світча, ну так як хлопці працюють вечером, то все гуд – світло є…але вдень світла немає і світч не працює, відповідно і-нетууу – нетууу…Підключили ті “дурки” світч до електрики з сходової клітки, тобто ввечері йдуть люди додому, включають світло – йдуть на роботу – вимикають світло… так працює і наш світч, відповідно і і-нет з”являється як тільки зтемніє…ПРОСТО НОВА СЕРІЯ ФІЛЬМУ СУТІНКИ…

    P.s. Так що робіть висновки – до всяких “дурків” приватних підприємців краще не підключайтесь, а то буде халепа як з нами!

  5. VIK 22.09.2010 пише:

    P.s. Прохання до п.Воробуса добавити до статті пісеньку “Связи нет-интернет”
    Якщо цього не можна зробити, то пісеньку можна прослухати по ссилці http://musiclist.org.ua/song/370781.html 🙂

  6. adfjl 23.09.2010 пише:

    Дідько, всі Укртелеком ображають, а в мене він навіть під час грози не пропадає, ура.

  7. VIK 23.09.2010 пише:

    Так у нас перед тим “дурком” теж був і-нет від укртелекому (ОГО) – все працювало зашибісь і в грозу і в дощ і в сонце….дуже рідко підвисав роутер, але ніхто не хотів адмінити, тому порадили перейти на того провайдера….але якщо той дурко і надалі буде вести так галімо свої справи з і-нетом, то всі від нього свалять на інший і-нет

  8. VIK 23.09.2010 пише:

    доречі для всіх користувачів нашого провайдера “дурка”, вчора скинув мені смс наступного змісту: “Відсьогодні для абонентів працює сайт мережі “Ourlan” http://www.Ourlan.com.ua Та нові пропозиції для абонентів мережі “Ourlan” нові супер вигідні тарифні плани ))))
    З найкращими побажаннями та з туротою
    Адміністрація”

    1) на сайт http://www.Ourlan.com.ua я зайшов, але там якась фігня недогружена
    2) дав пахану прочитати смс, так як він теж сидить на цьому і-неті. Він мені каже, що то за мережа така “Дурлан” ???!!! 😀 😀 😀
    Треба виходити з тої мережі “Дурлан” …….
    3) а від цієї фрази “З найкращими побажаннями та з туротою” я досі валяюся підстолом 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  9. VIK 23.09.2010 пише:

    точніше “З найкращими побажаннями та з турботою”

  10. Romario 24.09.2010 пише:

    Пацани, це не провайдер, а клоун ходячий, я бачив тих його майстрів такзваних це діти по 15-17 років 😀 про що можна ще говорити!!! А ПРО ТАКЕ ПОНЯТТЯ ОПЛАТА ХАЙ ЗАБУДЕ ВЗАГАЛІ!!!

  11. Romario 24.09.2010 пише:

    VIK пише: ДА ФРАЗА ПРОСТО ЖЕСТЬ, Я САМ ПРОЗРІВ 😀 😀 😀 😀 😀 а ще більше коли мені на мобілку прийшла смс щоб зайти на сайт і подивитись новини (в неті якого немає)

  12. Romario 24.09.2010 пише:

    НАРОД ПЕРЕХОДИМ НА УАРНЕТ!!!!! ТАМ НОРМАЛЬНІ ТАРИФИ І ШВИДКІСТЬ І НЕМАЄ ТИХ ПРІКОЛІВ З ГРОЗАМИ, ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯМ СВІЧІВ І З СЕРВІСОМ ЯКІ ОБСЛУГОВУЮТЬ ДІТИ 15-17 РІЧНИХ І Т.Д.

  13. Jorgen 24.09.2010 пише:

    Romario пише: НАРОД ПЕРЕХОДИМ НА УАРНЕТ!!!!! ТАМ НОРМАЛЬНІ ТАРИФИ І ШВИДКІСТЬ І НЕМАЄ ТИХ ПРІКОЛІВ З ГРОЗАМИ, ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯМ СВІЧІВ І З СЕРВІСОМ ЯКІ ОБСЛУГОВУЮТЬ ДІТИ 15-17 РІЧНИХ І Т.Д.

    підтримую, за 3 роки роботи максимум 3-4 глюка, які вирішувались за 1-2 години.

  14. VIK 26.09.2010 пише:

    за цей місяць не пригадую і дня, щоб цілий день був і-нет без перебоїв :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

  15. данило 26.09.2010 пише:

    дасталі за такі гроші він має говорити і просити вибачення

  16. Uko 04.11.2010 пише:

    Ну то йдіть лісом! Повідключайтесь від інтернету і копайте бульбу на городі. Ми гнем спину, щоб ви могли користуватись інтернетом, а ви бочку котите. А чого зазвичай проблеми бувають? Бо
    а) у вас віндовс, який ваще нормально працювати не може, яка тоді мова про інтернет?
    а’) у вас віндовс хр, який ваще нелогічно підключається до нету
    б) ви прийшли з кам’яного віку: приконектились 3ма компами до wireless b і нарікаєте: чо це 5мегабіт нема?… Або ваще втикнули замість модему чайник в розетку і “Чому в мене сєтєвой кабель не падключон”?

    Чесно скажу, клієнти відносяться до трьох типів:
    1) ті, що шарять, що таке інтернет (вони тебе спитали що таке, ти їм відповів що таке, вони зрозуміли подякували..)
    2) ті що не шарять, що таке інтернет, але поважають тих, хто шарить: (подзвонили, і такі безтолкові, але трараються, і ти їм щось пояснюєш, щось вчиш, і в решті решт всі працюють всі задоволені)
    3) скандалісти, які нічо не шарять (отце ви. і мені вас жаль. бо все що ви знаєте, це те, що тре натиснути кнопочку, а якщо кнопочка не натискається, то винен провайдер. А Компа Включити Слабо, Та? Ніхто вам не поможе. Раз ви круче всіх то горіть в пеклі)

    Uko

  17. Jorgen 05.11.2010 пише:

    Uko пише: Ну то йдіть лісом! Повідключайтесь від інтернету і копайте бульбу на городі.

    О, чути голос правдивого українського “бізнесмена”, який нах посилає своїх клієнтів, а потім жаліється яка хренова влада, бо він копійки заробляє. Саме такі горе-бізнесмени здатні хіба-що на те, щоб отримувати оплату, а коли клієнту потрібно реально допомогти, починають нити, або тому що їм лінь, або тому що ніхрена не знають.

  18. VIK 05.11.2010 пише:

    Uko пише: шарять

    Знайшовся, блін, самий шарюший тут 😛
    Знайшов пару знайомих слів, навіть не розібравшись в чому проблема і почав наїзжати.

    Звичайно у всіх провайдерів винні їх користувачі не зважаючи на все, навіть на те, що клієнти приносять їм основний дохід. А ті провайдери замість вирішити проблему починають придумувати будь які відмазки, щоб ніфіга не робити, тіпа віндовс хреновий, мережева не з того місця росте і взагалі для вашого компа взагалі не передбачений і-нет, а потім ще почнете казати, що і лінукса теж хренові, повертайтесь в еру ДОС.

  19. Uko 05.11.2010 пише:

    VIK пише: Uko пише: шарять
    Знайшовся, блін, самий шарюший тут
    Знайшов пару знайомих слів, навіть не розібравшись в чому проблема і почав наїзжати.
    Звичайно у всіх провайдерів винні їх користувачі не зважаючи на все, навіть на те, що клієнти приносять їм основний дохід. А ті провайдери замість вирішити проблему починають придумувати будь які відмазки, щоб ніфіга не робити, тіпа віндовс хреновий, мережева не з того місця росте і взагалі для вашого компа взагалі не передбачений і-нет, а потім ще почнете казати, що і лінукса теж хренові, повертайтесь в еру ДОС.

    Перш за все, юнікс-системи на сьогоднішній день найкращі оспераційні системи для роботи з мережами якщо дивитись на можливості кластеризації і маршрутизації і стабільності, зивчайно. Крім того провайдер дбає за мережу і останню милю, за вашу локальну мережу і за пристрої з вашого боку маєте відповідати ви, або ваш найманий адміністратор.
    І звичайно, провайдери будуть більше зацікавлені в підтримці клієнтів, які беруть канали близько 200мегабіт і платять 20тисяч гривень кожного місяця, чим юзерів які беруть 100мегабіт за 126гривень. Тому, якщо ви готові платити по 100гривень за мегабіт ми будемо вам справді надавати дуже якісні послуги.
    А взагалі то, якщо всі такі мудрі, то зробіть як має бути, самі станьте провейдером і будьте круче всіх.
    Але запам’ятайте: інтернет буває 1.швидким 2.якісним 3.дешевим, але тільки два пункти можуть бути реалізованими одночасно.

  20. VIK 05.11.2010 пише:

    Uko пише: VIK пише: Uko пише: шарять

    Знайшовся, блін, самий шарюший тут

    Знайшов пару знайомих слів, навіть не розібравшись в чому проблема і почав наїзжати.

    Звичайно у всіх провайдерів винні їх користувачі не зважаючи на все, навіть на те, що клієнти приносять їм основний дохід. А ті провайдери замість вирішити проблему починають придумувати будь які відмазки, щоб ніфіга не робити, тіпа віндовс хреновий, мережева не з того місця росте і взагалі для вашого компа взагалі не передбачений і-нет, а потім ще почнете казати, що і лінукса теж хренові, повертайтесь в еру ДОС.

    Перш за все, юнікс-системи на сьогоднішній день найкращі оспераційні системи для роботи з мережами якщо дивитись на можливості кластеризації і маршрутизації і стабільності, зивчайно. Крім того провайдер дбає за мережу і останню милю, за вашу локальну мережу і за пристрої з вашого боку маєте відповідати ви, або ваш найманий адміністратор.

    І звичайно, провайдери будуть більше зацікавлені в підтримці клієнтів, які беруть канали близько 200мегабіт і платять 20тисяч гривень кожного місяця, чим юзерів які беруть 100мегабіт за 126гривень. Тому, якщо ви готові платити по 100гривень за мегабіт ми будемо вам справді надавати дуже якісні послуги.

    А взагалі то, якщо всі такі мудрі, то зробіть як має бути, самі станьте провейдером і будьте круче всіх.

    Але запам’ятайте: інтернет буває 1.швидким 2.якісним 3.дешевим, але тільки два пункти можуть бути реалізованими одночасно.

    до нашого провайдера то аж ніяк не відноситься!
    Ніфіга він не дбає за стабільною роботою мережі і і-нету 🙁

  21. Uko 05.11.2010 пише:

    VIK пише: Uko пише: VIK пише: Uko пише: шарять
    Знайшовся, блін, самий шарюший тут
    Знайшов пару знайомих слів, навіть не розібравшись в чому проблема і почав наїзжати.
    Звичайно у всіх провайдерів винні їх користувачі не зважаючи на все, навіть на те, що клієнти приносять їм основний дохід. А ті провайдери замість вирішити проблему починають придумувати будь які відмазки, щоб ніфіга не робити, тіпа віндовс хреновий, мережева не з того місця росте і взагалі для вашого компа взагалі не передбачений і-нет, а потім ще почнете казати, що і лінукса теж хренові, повертайтесь в еру ДОС.
    Перш за все, юнікс-системи на сьогоднішній день найкращі оспераційні системи для роботи з мережами якщо дивитись на можливості кластеризації і маршрутизації і стабільності, зивчайно. Крім того провайдер дбає за мережу і останню милю, за вашу локальну мережу і за пристрої з вашого боку маєте відповідати ви, або ваш найманий адміністратор.
    І звичайно, провайдери будуть більше зацікавлені в підтримці клієнтів, які беруть канали близько 200мегабіт і платять 20тисяч гривень кожного місяця, чим юзерів які беруть 100мегабіт за 126гривень. Тому, якщо ви готові платити по 100гривень за мегабіт ми будемо вам справді надавати дуже якісні послуги.
    А взагалі то, якщо всі такі мудрі, то зробіть як має бути, самі станьте провейдером і будьте круче всіх.
    Але запам’ятайте: інтернет буває 1.швидким 2.якісним 3.дешевим, але тільки два пункти можуть бути реалізованими одночасно.
    до нашого провайдера то аж ніяк не відноситься!
    Ніфіга він не дбає за стабільною роботою мережі і і-нету

    Начить це не провайдер, а ковбаса ліверта. Переключайтесь до уарнету 🙂

  22. VIK 05.11.2010 пише:

    Uko пише:
    Начить це не провайдер, а ковбаса ліверта. Переключайтесь до уарнету

    – То точно!
    А куди нам підключатися – ми самі вирішимо!

    P.s. Скоро вступить на ринок новий супер провайдер – “Птаха.нет” і ми всі підключимося до нього! 😀

  23. Uko 05.11.2010 пише:

    VIK пише: Uko пише:
    Начить це не провайдер, а ковбаса ліверта. Переключайтесь до уарнету
    – То точно!
    А куди нам підключатися – ми самі вирішимо!
    P.s. Скоро вступить на ринок новий супер провайдер – “Птаха.нет” і ми всі підключимося до нього!

    Сам птаху зробиш? :giggle:

  24. VIK 05.11.2010 пише:

    Uko пише: VIK пише: Uko пише:

    Начить це не провайдер, а ковбаса ліверта. Переключайтесь до уарнету

    – То точно!

    А куди нам підключатися – ми самі вирішимо!

    P.s. Скоро вступить на ринок новий супер провайдер – “Птаха.нет” і ми всі підключимося до нього!

    Сам птаху зробиш?

    наш птах зробить

  25. Lesyk 06.12.2014 пише:

    Що я можу сказати про мережу Ourlan. Це хороша мережа. Я знаю тих хлопців котрі обслуговували її!!!! І скажу наступне: З нашою бюрократичною машиною та з нашими людьми тут ще не скоро буде якись сервсіс! ВЗАГАЛІ!!!! І не винні вони !!! А винні їх оточуючі котрі у весь час вставляли палки в колеса та всіляко недавали їм розвиватись!!!! ТОму так вони, не недобре почали((( але зарас ситуація набагато краща!!!! Такщо можна і вернутись! Я особисто планую вернутись!!!! :music: 😡 😀

  26. Vorobus 07.12.2014 пише:

    Lesyk, та що ти не кажеш 😥 . Якщо би все добре працювало і не було проблем із доступом до інтернету, то би і люд не відмовлявся від послуг. А для цього треба розвиватися і показати клас. А не так, що слова розходяться ж ділом.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*