Як я смажив кабачки - Блог про Львів

Як я смажив кабачки

Кабачки

Сиджу я вчора в хаті та й сиджу. Думаю треба приготувати на вечерю щось смачненьке.

Начистив картоплі, поставив варити. Саму картоплю їсти якось не хотілося, в магазин йти також не хотілося, вже сутеніло і вони мабуть були вже зачинені. Тоді я вирішив посмажити кабачки.

До цього разу смажені кабачки я їв, але щоб самому смажити якось не доходило до моїх рук. І тут я вирішив спробувати. Рецепту звісно я не знав та одна хороша подружка мені його у телефонному режимі розповіла. 🙂

Що потрібно мати під руками, щоб смажити кабачки?

Кабачок
Яйця
Борошно
Олія

В першу чергу берете кабачок, який Ви або привезли зі свого городу або ж купили на ринку. Бажано його мати невеликого розміру.

Я розумію, сезон кабачків вже завершується, але якщо вони є у Вас в хаті чи на ринку бачили – це чудова можливість самому погамцяти і накормити свою сім’ю. 🙂 Чи ба пак не їсти самий макарон чи картоплю, а покласти їх на гарнір. 🙂

Цей овоч не сосиска, але їсти можна. 🙂

Кабачок ріжемо на частини і солимо за смаком. Потім їх складаємо у миску і залишаємо їх на невеликий час, приблизно на хвилин тридцять.

Також читайте:   Як приготувати смачні ліниві голубці

Для чого Ви спитаєте?

А для того, щоб кабачки трошки розм’якли.

Коли кабачки вже готові до смаження, беремо витягуємо сковороду, наливаємо туди олії і ставимо її розігрівати.

Паралельно, люблю я це слово, в одну миску насипаємо борошно, а в другу збиваємо два яйця. Звичайно, що можна і більше, але це все залежить від того скільки того кабачка Ви нарізали.

Головне, щоб Вам тих яєць вистачило, тому якщо будете купляти – купіть їх більше.

Далі схема зовсім проста: сковорода нагрілася, берете частину нарізаного кабачка мачаєте у борошні, а потім у яйці і на сковороду. І так кожну частинку.

Будьте уважні, я маю на увазі не відходіть далеко від плити щоб подивитися Ваш улюблений серіал чи потеревенити з сусідом, бо кабачки на відміну від тих же дерунів смажаться доволі швидко.

Незважаючи на задимлену кухню, все, кабачки посмажені, поскладані на тарілку і їх можна їсти з картоплею, яка вже паралельно зварилася. 🙂 Що я і зробив.

Які вони в мене вийшли можете побачити на фото головної сторінки.

Отак я смажив кабачки.

Спробуйте також посмажити цей овоч якщо Ви його ще маєте. 🙂

Смачного!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*