Футбол. Ліга Європи. Карпати 0:1 Севілья (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Карпати 0:1 Севілья (відео)

Карпати 0:1 Севілья

У третьому турі цьогорічної Ліги Європи львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Іспанії, а саме титуловану іспанську Севілью.

На жаль для вболівальників львівського і українського футболу львівські футболісти поступилися із рахунком 0-1.

Після двох поспіль поразок на старті цього турніру Карпатам, щоб сподіватися на вихід у наступний етап потрібно було будь-що перемагати адже попереду у львівської команди два виїзні поєдинки, а там очки взяти буде а ще й три ой як складно.

Та незважаючи на те, що команді Кононова потрібно було перемагати, вони на цю гру використали захисну тактику. Попереду грав лише один Зеньов. Після перерви його замінив вже Сергій Кузнєцов.

Матч виявився особливим. Чим? А тим, що моментів команди майже не створювали. Їх можна за всю гру перерахувати на одній руці, що дуже рідко трапляється.

У першому таймі Карпати не мали жодного небезпечного моменту, іспанці ж два.

І якщо після першого удару Кануте на 9 хвилині Нас врятувала перекладина, то згодом гості з піренейського пів-острова таки відзначилися.

34 хвилина – Севілья подає кутовий і Фредерік Кануте за повної бездіяльності 4-ох наших захисників вколочує головою шкіряного у сітку воріт голкіпера Карпат – Руденка, який цього дня захищав ворота.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар - БАТЕ. Прев'ю.

Здавалося Карпати повинні прибавити у другому таймі, та хіба що здавалося. За всю гру львівські футболісти влучили у ствір воріт гостей лище два рази. Як тут можна забити? А перший удар у ствір воріт іспанців відбувся лише на73 хвилині!!!

Хтось скаже що суддя погано судив проти нас. За що він дав другу жовту Чечеру досі невідомо. Та що там суддя, це Європа, а тут можна очікувати будь-чого.

Та попри те, нічию ми могли вибороти якби краще розпорядився м’ячем Кузнєцов після помилки кіпера Севільї Палопа та на жаль.

Фінальний свисток, 0-1 ми поступаємося і тепер про вихід у наступний раунд Ліги Європи можна вже забути. Звичайно теоретичні шанси є, але попереду у Карпат ще дві гри на виїзді і лише одна гра вдома із французьким ПСЖ.

До слова, наступну гру у лізі Європи Карпати проведуть 4 листопада. У цей день Наші футболісти на виїзді зустрічатимуться із тією ж іспанською Севільєю.

Початок гри о 22 годині 5 хвилин.

У чемпіонаті України ж Наші земляки зіграють вже у цю неділю. На своєму полі вони прийматимуть донецький Металург. Початок гри о 20 годині.

У статті використано фото із сайту http://fckarpaty.lviv.ua/.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Gena Bukin 23.10.2010 пише:

    Був на грі! Карпати збавили обороти та і Севілья не дала грати, це варто визнати. 😥

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*