Футбол. Шахтар 2:0 Динамо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Шахтар 2:0 Динамо (відео)

Динамо знову програє

Сьогодні у чемпіонаті України з футболу відбувся мабуть центральний поєдинок усього першого кола. Чемпіон країни донецький Шахтар на своєму полі приймав свого основного конкурента у боротьбі за золоті медалі національного чемпіонату – київське Динамо.

Гра завершилася перемогою саме гірників із рахунком 2-0.

Донеччани зараз на ходу, що і показують останні їхні результати, кияни ж навпаки потрапили у психологічну яму.

Після поразки від молдовського Шерифа у Лізі Європи подав у відставку вже колишній головний тренер – Валерій Газаєв. Виконувачем обов’язки головного тренера поки що назначений Олег Лужний. Саме він і повіз свою команду на Донбас-арену.

Хто стане новим тренером киян поки що невідомо, але за чутками це буде або Блохін, або Буряк або можливо навіть іноземний спеціаліст. Та це буде потім, переходимо до сьогодення, а саме до гри.

У стартовому складі Динамо відбулося кілька змін, зокрема у порівнянні із останнім матчем у Молдові у старті вийшов Бетао, Михалик, Зозуля. Натомість навіть у заявці не було невдах минулого поєдинку Попова, Хачеріді, а Мілевський вийшов на заміну.

У Шахтаря все звично, всім балом заправляють традиційно бразильці, які і цього недільного вечора потішили місцеву публіку своєю грою.

Напруга поєдинку відчувалася не тільки біля екранів телевізорів, а і на полі. Було помітно, що команди побоюються одна одної. Це як кажуть у футбольних колах: гра за шість очок.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Оболонь 2:0 Карпати (відео)

У першому таймі як і протягом усієї гри команди створили мінімум гольових моментів, більше було боротьби.

Динамо традиційно перші 45-ть хвилин відіграло добре, а по перерві підсіло. Бразильці Шахтаря раз по раз перегравали київських футболістів один в один.

Та не зважаючи на це Динамо першим могло відзначитися, якби на початку другого тайму забив Гусєв т воротар Шахтаря П’ятов виручив.

А потім забили донеччани.

64 хвилина – Ракицький пробив, м’яч влучив у когось із захисників і відскочив прямо до Адріано, який відправляє м’яч у сітку воріт.

Динамо відразу ж кинулося відігруватися та особливо нічого небезпечного створити не могло. А чому? Можливо підсіли фізично, та і Шахтар не давав розбігатися.
Навіть більше, донеччани були ближчими до другого гола чим кияни. Не забили вони зараз, зате забили на останній хвилині.

92 хвилина – Алекс Тейшейра (Шахтар Донецьк), пробивши повз Бойка після пасу-цукерки від Едуардо.

Фінальний свисток львівського арбітра Шандора фіксує перемогу донецького Шахтаря із рахунком 2-0.

Гірники набирають 31 очко (1 місце) і вже на 5 пунктів випереджають у турнірній таблиці Динамо у якого криза затягується.

Третім іде дніпропетровське Дніпро із 23 заліковими пунктами.

У публікації використано фото з сайту shakhtar.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*